Lööördaag

Whhiiee blev bjuden på The Hunger Games igårkväll. Cozy! Filmen vart så jääkla grym även fall jag redan vet hur allt slutar. Allt är gjort så himla bra och det är spännande jääämt. Längtar efter 3an!!!
Strax ska jag dra iväg & jobba i 7h, kommer knappt ihåg hur man gör... men det kommer nog gå jätte bra så länge jag slipper hat från gammlisar! Hörs!
 

Favoriterna!


Salladsdejt

Hej bloggis!
Vart tomt här denna vecka igen men veckodagarna är rätt enformiga dvs skola - gym - plugg så blir inte speciellt intressant i längden! Annars har jag idag gymat x2, vart i skolan en stund & på salladsdejt på eftermiddagen. Gick up 06 (!!!) på min egentligen sovmorgon idag för gymma hehe. Hade hela gymmet för mig själv så fick till ett riktigt bra rygg/axelpass! Åkte till skolan och hade 2 chill lektioner samt idrott sen efteråt fick de bli effektivt triceps/biceps. Tankarna var mer inriktade på sallad så passet gick heelt okej! Mötte ivarjefall upp Josefina så gick vi till Ät&Bar och satt där lite mer än 1 timme och hade det allmänt bra. Älskar den tjejen! 
Nu visade det sig att jag är leddiiiig imorgon så innebär maaassaa tid på gymmet haha ska försöka orka ben/mage + någon form av cardio. Megafrulle + sjuk dunkmusik + en celsius så lär jag kunna leverera! Framåt kvällen hoppas jag verkligen planerna på bio blir av! Måååste se The Hunger Games - Catching fire så kanske slutar med att jag går dit själv haha vem vet med dagens grabbs!
Hörs när vi hörs. Xx
 

Kärlek vid första ögonkastet kunde hon inte ana att det var för det var ju trots allt ute på klubben som deras blickar möttes för första gången. Sjätte men dock sista natten i rad som hon & hennes bästa vän röjde The Doors var då Han dök upp. Sista natten då deras promise var att gå all in så att få Honom denna kväll ingick nu i deras löfte. De tidigare utekvällarna var det bara de som dansat tillsammans och emellanåt med varsin intressant kille men inatt ville hon bara tillhöra Honom. Bara Hans händer mot hennes kropp. Han var betydligt mer än intressant.

Alldeles för mycket pengar flög iväg på drinkar. Flera Ecstasy & Pina Colada senare var det tveksamt om det var klubben som snurrade eller helt enkelt alkoholen som slagit till. Vad som däremot också slagit till var självförtroendet över att få Honom göra mer än bara ha ögonkontakt med henne från 3 meters håll.

Ofrivilligt stod hon plötsligt vid hans sida där han satt vid baren. Hon gissade på att hon kommit till just denna plats tack vare en rymning från en ful & full man som försökte få kontakt. Hon tackade alkoholen som gjort valet att förflytta sig åt rätt håll. Eller var det ödet hon borde tacka? Hennes kropp dansade fortfarande och tillslut fick hon Honom att resa sig från stolen för göra henne sällskap. Hon tog av Hans keps och kände igenom Hans mörka, tjocka hår. Vad Han var fin. 

Tiden på klubben började rundas av och det var dax för stängning. Båda vännerna visste att hela resan nu höll på att rundas av men inte riktigt än skulle den få ta slut. Klockan var 03 och dem båda visste precis vad som passade perfekt efter en klubbrunda - nattbad. Hennes bästis & några andra nya män de stött på samt hon & Han tog sig tillsammans mot havet. Havet var kallt men hennes kropp varm utav lycka & kärlek. Det var nu hon kände livsglädje & kunde skratta utan att tänka på morgondagen. Eller dvs utan att behöva tänka på dagen som höll på att gry medan den femte tequila shoten fortfarande existerade i kroppen. Hon ville inte låta natten återgå till morgon. Hon ville inte behöva lämna Honom.

Vem hon heller inte fick lämna var sin bästa vän. Redan flera veckor innan resan var de överens om att aldrig lämna varandra. Oavsett vad. Men vem kunde ana att en kväll som denna skulle ske. Att den sista kvällen skulle överträffa hennes förväntningar. Att känslorna hon kände till & med förvånade henne själv. Hennes tvivel om att någonsin känna såhär igen blev ersatta utav Hans närvaro. Hans närvaro som fick henne att må bättre än någonsin trots de bara umgåtts i någon timme. Han var så rätt för henne. 

Det är nu efter hon skrivit denna text, månader efter denna kväll, som hon förstår att det faktiskt var kärlek vid första ögonkastet. Känslorna så starka att det tagit dagar att kunna beskriva händelsen i ord. Händelsen som går att beskriva med ord men känslor som är omöjliga att förklara. Så starka känslor hon känner vid bara tanken av Honom.

Att något så fint samtidigt kan vara så olyckligt.

Wanties
 Miss Me jeans - Celsius - Michael Kors klocka - Mysiga & fina ljus - stor tekopp

Q/A (ps.älskar att få kommentarer)

Alltid roligt med massa recept så du får gärna lägga upp! Skulle du inte kunna berätta lite om upplägget med kostschemat och så också? :) vad hette ptn som gjorde det åt dig?

Min PT heter Annika Rosander och jobbar på Sportlife! Gällande kostupplägget vill jag inte säga för mycket eftersom det är speciliserat för mig dvs är det anpassat efter min träning & vardag. I upplägget finns det 4 steg och varje steg ska jag utföra 2 veckor för sedan utöka med nästa steg. Jag själv har aldrig sett mig som helt kunnig inom kost men Annika berättade att jag faktiskt har rätt bra koll och man hör på mig att jag är målmedveten så därför har jag redan startat med steg 1 (kolhydrater till lunch/middag) & steg 2 (aminosyror) och steg 3 dem gånger jag har tid (mer näringsrik frukost). Medföljt fick jag upplägg för vad jag ska äta på vardagar & för helger då jag jobbar och jag vet maassaa gott jag kan göra utifrån det jag ska äta så detta blir inga större problem för mig! Det är faktiskt enkelt att göra det simpla som står man ska äta liite godare med exempelvis stevia ketchup (min bästavän för tillfället haha), sweet chili sås, keso, sås gjord på kvarg osv! Beror ju också hur strikt man vill gå.
Självklart ingår inte godis & andra gottigheter och eftersom jag bestämt mig för att köra rätt strikt så kommer jag endast äta något nyttigt gott på helgen om jag skulle känna för det. Så som nyttiga chokladbollar, frukt & proteinbars.

Kostschemat är gjort för gynna min träning vilket jag kan erkänna att jag vart medveten om min kost tidigare inte vart gjord för. Det tar emot liiite på olika sätt och anledningar att kosten är ändrad men ska ge det några veckor. Förhoppningsvis kommer jag känna att jag tar mig någon vart vilket var länge sedan jag kände!

Receptet på ''chokladbollarna'' jag gjorde idag blev en blandning med de jag gjort en annan gång! De förra jag gjorde blev faktiskt godare... Här kommer receptet på dagens ivarjefall! 

15 dadlar
1dl valnötter
2dl mandlar
(mixa)

2msk kakao
1-2msk stevia
Önskad mängd:
kvarg
keso
havregryn
vatten

Förövrigt hade jag i 2msk kaffe meeen för min del skulle jag föredragit lite mindre. Tycker ändå de blev riktigt goda och funkar toppen som gottis! 

Back on track

Hej bloggen!
Hela veckan har redan gått och här har jag inte hunnit uppdaterat något aaalllss. Har äntligen kommit tillbaka, sakta men säkert så att säga, till träningen igen så tagit mig till gymmet varje dag sedan tisdag. På tal om tisdag så fick (köpte) jag mitt kostschema av min PT då. Är riktigt nöjd så satsar helhjärtat nu med aminosyror, kolhydrater osv för se vad det kan leda till! Mer mat - mer träning vilket låter toppen för mig!
I fredags klämde jag in 2 pass (!!! tackar kostupplägget för det) så körde rygg/axlar direkt efter skolan, åkte hem och laddade om med käk & på kvällen vid 19 körde jag biceps/triceps. Igår gick jag upp vid 09 för powerwalk innan jag skulle åka & sola samt gymma. Gick 5,5km käka grööööt och sen råka det bli 1 timme på crossen hehe... Sakta men säkert sa jag va...?? Gymmade imorse oxå sen när jag kom hem vid halv 12 gick jag inom affären för hämta frulle. Suktat efter denna müslin ni ser under länge! Den är super god & fiiin haha perfekt för orrebilder. Jaja, nu ska jag göra nyttiga nästan raw chokladbollar med sis. Kan slänga upp bilder/recept om ni skulle vara intresserade? XX

Lördagsmys

När godis inte ingår i kostschemat...

 

Tisdag - come at me bro

Måndag igenom krigad så väntar nu på det ska bli tisdag då det är spännande saker på G! Idag ivarjefall vart jag i skolan till halv 4. Efter gick jag med Melina hem så pluggade vi & softa lite innan vi åkte till föreläsningen 2 PTs på Sportlife höll i. Vart intressant att höra från de som har koll på riktigt! Annars så imorgon ska jag sooolaa yey sen på PT möte 15:30 vilket förhoppningsvis kommer leda till en myycket nöjd Tilda (!) och efter ska jag på CXWORX med Josefina. Massa nytt så har höga förväntningar faktiskt! Nu ska jag plugga det sista inför provet imorgon. XX.

#enkelsnabbbild

''Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to shop''
 

Söndag

Whhiiiee de söndag, jag har maaassaa att plugga & jag känner mig ofräschare än någonsin meeen tagga måndag och ny vecka! Eller? Varför inte!
Vaknade halv 10 idag så visade sig att jag stängt av alarmet i sömnen (???) inget minne av det överhuvudtaget haha då sover man gott I guess! Skulle egentligen åkt in till stan solat och sen åkt hem så jag kan känna mig lite fräschare men det var lättare sagt än gjort... Tog en promenad sen tog jag cykeln med Astrid bort till Tempo för hämta frulle. Fick bland annat bli godaste granolan jag vet så blev världsgrym kvargblandning! Har annars under dagen försökt plugga ekonomisk-politik men det är ju såå svååårt... Så gav upp det och sydde upp linnet jag köpte igår istället så nu är det perfekt. Tänkte lägga upp bilder på de jag köpte i nästa inlägg fall det skulle vara intressant att se... Vad vet jag!
Xxx.


Mysdag med mamma

Haft en sån fiiiin dag med älskade mamma på Torp idag! Innan vi åkte imorse tog jag mig ut på en powerwalk/promenad och tänk er housemusik med världsdunk, hur blåsigt som helst och håret är i hela ansiktet och man bara går som en jäkla krigare haha! Efter åt jag en perfekt frukost med egengjord granola & knäckebröd med massa goda grejer. Repris imorgon bitti!
Ivarjefall, jag & mamma vart på Torp där vi har shoppat en del och även lunchat. Åt en suuper good räksallad! Finns på Briggen för er som vill veta hehe. Fick delvis köpt en sån hiiiimla snygg Odd Molly kofta. Älskar den av hela mitt hjärta!!! Mysdag var precis vad jag behövde. Älskar min mamma!
XX.

 
 

Fika x2

Dagen har bestått av fika ooooch ... fika haha! Vad kan jag säga... Är en riktig livsnjutare som njuter av att spendera pengar & umgås så fika är perfekt! Vart bara i skolan till 12 då vi blev helt klara med affärsplanen så jag, Elin, Bea, Emma, Lisa, Zandra & Melina stack till Strandgatan för fira med fika! Yyytterst treeevliiigt med så fina vänner men vid närmare halv 3 mötte jag upp Nora, Nora & Eleanore på Espresso House för fika nummer 2 så satt vi där i 2 timmar och snackade. Även fall vi knaappt hinner ses längre så vet jag alltiiid om att de finns där och är alltid lika härligt att ses! En himla massa kärlek idag ♥
Nu ikväll ska jag bara ta de lugnt. Ska ringa Oscar & se om gymandet blir av imorgon vilket jag hoppas. Hörs när vi hörs. XxX.


Dax att bli friiiisk

Inne på dag 5 fem nu från att varit hemma från skolan men tror det är dax att dra sig dit imorgon och försöka komma tillbaka till livet igen! Vart sjuk med feber och nu är det mest bara gör jobbig förkylning som sitter kvar. Denna vecka som jag skulle kicka igång starkare än någonsin gick ju inte direkt som planerat om man säger så haha... Är oxå träningshelg nu till helgen men kommer inte hinna bli helt återhämtad vilket suuuger. När jag är helt frisk har jag en ben/rump-dejt planerad med Nora + möte med PT snart igen. Detta lär bli bra vänner! 

Har inte gjort något speciellt dessa dagar som ni kan förstå! Alldeles nyss kollade jag precis slut på Desperate Housewives. Kollat igenom 8 säsonger haha vet inte när eller hur jag haft tid till det men det är verkligen riiiktiiigt grymt! Däremot kommer Gossip Girl alltid va favvis sedan Pretty Little Liars & därefter Desperate Housewives. Blir nog att jag kollar om G.G förövriigt. Stooor kärlek<3 Jaja, till serietittandet idag har jag ätit maaasssaa god frukt med grönt te till som min kropp nog tycker om lika mycket som jaag. XX.


Start måndag!

Lever väldigt lätt i mina egna tankar så en fika på 2 timmar med Josefina förut vid 18 kändes väldigt passande för att bolla lite tankar. Vi har livssnack på hög nivå kan man säga och det är verkligen skönt! Vi är faktiskt riktigt lika vilket är otroligt härligt när fokuset ligger på att bara snacka en maaasssaa. 

Lämnat livet denna veckan faktiskt och inte känt igen mig själv överhuvudtaget. Har på ett sätt vart skönt men samtidigt vet jag att det är inte såhär jag tycker om att leva eller såhär jag vill ha det. Därför, efter jag & Josefina haft vårt snack, känner jag nu att jag vill få tillbaka min struktur & determination. Har alltid vart min egna motivation och min egna styrka så när jag kind of tappa mig själv fanns det inte mycket att vända sig till. Kan nu säga att jag inte vill ge upp på mig själv. Jag ska vinna över mig själv. Vinna över det som förstör för mig. Jääääklar vad jag är taggad på att ligga i. Visst det är såna här beslut som brukar gå ut för efter ett tag men jag har enda sedan hela sommaren plus efter Alanya resan verkligen satsat och haft flyt oavsett mitt humör så kom denna skit vecka och nu gäller det bara att hitta tillbaka! Hur svårt kan det vara när man själv kan vara envisare än någon annan? Envisare än den rösten inom en som säger att man inte orkar idag. Eller envisare än rösten som säger att lite choklad inte hade suttit fel. Roligt nog sitter jag för tillfället men lite gott breve mig (choklad hahah skönt att läsa va kära haters?) meeeen på riktigt, livsnjutare här! Inte vart sugen på det såkallade fitness livet denna veckan, mycket privat som är dax att släppa nästa vecka. Ska inhandla nya träningskläder & skaffa mig en ny inställning. En inställning som säger att det bara är att fortsätta kriga och göra det jag faktiskt älskar. Ta hand om mig själv helt enkelt vilket handlar om att hitta balans i ett sätt som jag faktiskt trivs i att leva. Någon som är sugen att haka på ett riktigt mördar strykepass? Skriiiiiv.
Start måndag!  

#VärldsGott
 

Låt mig utvecklas, tack

Jag vill ha en ny motivation. Jag vill bryta det vanliga mönstret. Jag vill testa på något nytt. Jag vill köra strikt med ett kost & träningsschema. Jag vill pressa mig själv för jag vet precis vad det kommer leda till. Jag vill känna det där lilla extra efter ett styrkepass. Jag vill utvecklas. Jag vill skaffa mig en grym träningspartner. Jag vill inte ge upp bara för det känns meningslöst. Jag vill inte ge upp för jag inte vet ifall det jag sysslar med tillslut faktiskt kommer löna sig. Jag vill lägga mina pengar på en PT. Jag vill äta choklad.

Kommit till en tid då jag vill så himla mycket men känner mig bara osäker, lost & konstigt nog ensam. Det enda jag nöjer mig med är ett svettigt cardiopass för då vet jag om att jag fått ut något av det. Jag vet däremot inte vad mina mål faktiskt helt riktigt behöver och därför suger det att tvinga sig själv till gymmet, köra vad man brukar och äta som man brukar utan att veta om man är på rätt spår. Jag vill veta med säkerhet att jag gör rätt och att det är möjligt för mig att utvecklas men nu vet jag helt ärligt inte hur jag ska gå tillväga. Jag vill bli bäst. Eller ivarjefall känna mig bäst och inte halvdan. 

För övrigt hade inte en man till träningspartner varit fel för fem öre. Tror en man/kille/pojke (jaja) hade lyckats pressa mig så mycket mer. Någon som kan få mig att känna mig grym. Grymmare än vad jag någonsin känt förut. Någon som uppmuntrar mig till att fortsätta och någon som ser och förstår vad jag håller på med. Som kan sätta sig in i mina tankar och känslor och framför allt förstår sig på varför. 
 

TGIM

Frågat mig själv om jag ens vart levande efter festen i lördags & nu har jag äntligen hittat tillbaka så nu kan jag uppdatera här! Som ni förstår vart jag dööööd igår och har nog aldrig mått så illa, så länge men men lördags kvällen/natten var riktigt rolig och erbjöd myyyckeeett dans & en himla massa kärlek. Älskar kärlek haha så det var en häärlig kväll med skönt folk! Fortfarande mått illa idag så inte vart sugen på mat men däremot sugen på ett cardiopass så drack en celsius & levererade sedan 5km på löpbandet med några intervaller & 75 min på crossis. Nice! Har fortfrande energi kvar i kroppen så ska verkligen se till att få massa plugg gjort nu. XX!

 

Looooov

Fick liiitee sug efter att blogga igen, troligtvis för det vart lov i en vecka & jag har haft tid för det jag vill spendera livet på så jag har lite roligt att skriva om. Måndagen hängde jag med Melina & Zandra på Överby & fick då köpt säkert världens finaste blus som ni ser på bilderna nedan. Den hänger nu på min klädhängare precis framför sängen så ligger och spanar in den godbiten jääämt haha väntar på att användas! 
Idag har jag verkkliiigeen haft fullt upp haha såna dagar är nästan som roligast ändå tycker jag. Gick upp 07, gymmade och mötte sedan upp Elin Bea & Emma på Strandgatan kl 11 för att jobba vidare med vårt företag Smyckcess. Sugna på fina smycken förresten? Skriiiiiv! Valde att spendera 140kr på en ceasarsallad haha meeen den var riiktiigt god och var så sugen på det så vad gör man inte! Vid 14 mötte jag upp Josefina så åkte vi två till Överby för kika lite. Vaaarrfööör finns det inga snygga kläder??? Fika fick det helt enkelt bli för catch up & mysa lite. Gillas! Senare plockade pappa upp mig så fick vi för oss att övningsköra lite på Saab parkeringen. Ni anar inte hur förvånadsvärt bra det gick! Överträffade mig själv och fick inte motorstopp en enda gång trots det vart första gången jag körde automat vilket känns grymt! 
Annars har jag jobbat några timmar, solat och gymmat så är heel nöjd med lovet. Måste däremot få in lite mer plugg så det ska jag lägga en del tid på ikväll. Känns ok ändå för vill lära mig nya saker och hänga med och få bra betyg så jag kan ta mig någonstans här i livet. Ska oxå sy lite i min halloweendräkt så jag är helt redo för morgondagens festligheter. Kommer bli såå kuuuul! Lär slänga upp halloweenbilder från festen så uppdaterar mer här på söndag. XX.


RSS 2.0