En skön fredag

Fredag och morgonen startade med besök hos vårdcentralen 08 pga tidigare skavsår blivit en knöl som gjort jäkligt ont men blivit bättre fast behövde ändå kolla upp. Knölen/skavsåret var det ingen fara med nu dock konstaterade doktorn att mina hälsenor inte är 100% raka så kanske blir en röntgen på det någon gång framöver annars är jag faktiskt säker på att jag inte kommer få några större problem då de flesta nog har något skeva. Min enda lektion jag hade idag började 10 därför fick det bli sjukanmälan på den så jag kunde utnyttja hela morgonen då jag var klar på vårdcentralen redan efter 30 min ungefär. Mamma lämnade av mig på solariet och efteråt blev det givetvis gym. Steg in i ett lugnt gym fullt av pensisar & Sam Smith spelades men min hjärna bestod av sjukt taggade tankar vilket gjorde passet grymt. Vart andra benpasset för veckan som gällde och eftersom jag fortfarande har känning av träningsvärk i baksida lår blev det främst fokus framsida & rumpa. Supersettade det mesta såhär: 

SQUATS 10x3 superset LUNGES BÄNK 10x3 (PER BEN)
HIPTHRUST 15x3 superset GOODMORNINGs 12x3 
KICKBACK 12x3 superset SUMOSQUATS 12x3
RUMPLYFT 12x3 superset 12 JUMPING LUNGES x3
2ÖVN UTSIDA RUMPA superset DRA IN YOGABOLL 15x3 
SQUATS CABLE 12x3

Förövrigt är squats i cable med rak stång verkligen favorit! 

När jag tränat klart åkte jag med mamma hem och väl hemma var det nästan bara att vända för åka tillbaka till stan då jag & Sis skulle med tåget till Göteborg. Vi tog och åt på Jensens som är så himla gott och kollade i affärer men hittade ingenting... Förutom en grå kjol som jag såhär i efterhand undrar varför jag ens köpte? Ivarjefall mysig dag/kväll med sis<3 


Nu ska jag ta och sova då det väntas träning & jobb imorgon! X

Standard mat ala Tilda

Krämigt som risotto, nyttigt som tonfisk (fast inte lika tråkigt) & gott som om det vore onyttigt. Ser inget mer att begära? 

Här under ser ni nötfärs (10%), ris, smält mini keso & champinjoner. Easy!


Brukar variera med kyckling, kycklingfärs eller nötfärs tillsammans med antingen bönpasta, potatis eller någon gång ris om det redan finns färdigkokt. Lyxade idag till det med några cashewnötter & avokado då det är perfekt kombo att ha till! Vanligtvis blir det även stevia ketchup eftersom det också är väldigt gott till. Om jag vill ha mer smak river jag oftast i ingefära eller dill men har ALLTID i pressad vitlök för det gör så mycket på smaken. Verkligen standard mat som jag äter när jag kommer hem från träningen. Lika gott varje gång! 


Sån stark vision

Vill bara sätta mig ner med en världskarta, rita ut resvägen och sen boka enkelbiljetten. Förhoppningsvis börjar resandet i november (beror på vädret här) och innan dess ska jag jobba massa för utöka budgeten till max eftersom jag ändå har tid för det. Visionen är att först backpacka i Sydost Asien där alternativen är många exempelvis Thailand, Bali, Malaysia, Vietnam, Indonesien, Kambodja & Filippinerna. Resa fritt någon månad där för att upptäcka allt som erbjuds innan jag skulle vilja bosätta mig en längre tid i Australien. Är inriktad på Melbourne där det är möjligt att få ett strukturerat & vardagligt liv med jobb, gym, lägenhet, nya umgängen osv. Vill känna att jag påbörjat ett nytt liv som jag trivas med till 100%. Även en måndag ska vara bra liksom! Är verkligen jätteexalterad samtidigt som allt är väldigt skrämmande då jag vill det så himla mycket att jag vet att visionerna faktiskt kan bli planer och utfärdade.

Dock känner jag helst att jag vill backpacka med någon då det kan vara lite lurigt. Har gått med i en backpackerapp så får se om det kan vara något att ha men vill verkligen hitta min resesoulmate!! En som är lika spontan som jag som kan gå med på att åka trots man aldrig träffats. Eller en som kan ta resandet som det kommer och finna sig i diverse olika situationer som kan hända. 

Främst vill jag bara komma ut i det riktiga livet, få perspektiv, upptäcka ALLT från platser, kulturer och människor samt att VÅGA. Skita i rädslan och vara ärlig mot mig själv för att lyckas se vad jag faktiskt kan få ut av att satsa helhjärtat helt enkelt. Endast ha fokus på att LEVA. 

Klarar inte av mycket snack men lite actions därför vill jag inte dela med mig av för mycket än egentligen men tusan jag vill det här SO BADLY. Finns inget i hela världen som hindrar mig så måste bara försöka att inte acceptera om någon osäker liten anledning skulle försöka övertala mig att inte komma iväg. Det handlar ändå bara om att ta en chans, prova på, känna av & är det inget för mig vet jag att mitt hem här består. Ser inget att förlora utan bara saker att vinna (förutom pengar dårå). 


För nedräkningen har börjat

Om 143 dagar kommer jag tillsammans med denna klänning känna livets livsglädje 


En liten uppdatering

Hej bloggen! 

Vart väldigt frånvarande här pga diverse saker inget att ta upp med tanke på att jag skriver för jag för tillfället kan se bortom de anledningarna vilket är skönt därför vill jag försöka fortsätta på det spåret. Några roliga saker som jag minns hänt på senaste tiden vart främst fikan med Nora & Nora förra måndagen. Verkligen två personer jag har varmt om hjärtat trots man är dåliga på ses för det har liksom ingen betydelse eftersom vi ändå kan snacka om allt möjligt! Då pratade vi bland annat om självaste nyår som var på onsdagen som turned out AMAZING. Först middag vid 18 med flertal olika jättehärliga tjejer sen vidare till förfest med mina 3 tjejer plus 4 killar och till sist (eller kanske inte till sist hehe) hamnade vi på Lipz där det vart bra drag! Ivarjefall vad jag tycker möjligtvis för jag släppte loss & röjde ordentligt. Kvällen medföljde även några oklara situationer bland annat när en tjej plötsligt tog mig till baren och bjöd på cider samt någon minneslucka angående hur jag ens kunde avsluta kvällen där jag gjorde haha men bra slut på 2014 & bra början på 2015 är jag medveten om att det var! Förövrigt kan jag sätta pengar på att jag vart med om samma händelse med hon tjejen tidigare utgång.. Men men trevlig är hon! 

1a januari existerade inte riktigt i mitt liv eftersom det var officiella bakisdagen kan man väl säga! Annars tränade jag i fredags & även i lördags då jag vart ledig. Höll på att glömma att jag var på bio med Sis på fredagen. Vi såg "Micke & Veronika" rolig film det! Då fick jag också ont i halsen som också höll i sig tills igår så blev bara jobb 4h. 

Mådde relativt bra idag och har faktiskt vart igång hela dagen kanske inte mitt bästa val men när man är mer taggad än någonsin kan man helt enkelt inte dissa gymet! Mötte upp Josefina i stan vid 13 för en frulle på EH. Vi hade massa att ta igen så blev sittandes där till ungefär 15 då vi drog till gymet. Hade på mig min nya Better Bodies t-shirt som kom idag som jag fullkomligt ÄLSKAR överväger att köpa den i svart också faktiskt sen Celsius och Josefina som ger mig bäst livsenergi någonsin gjorde mig SJUKT taggad! Vi körde mage sen fullföljde jag med rygg & även triceps. Pinsammaste var dock troschocken som skedde pga genomskinliga tights. Hände dessutom inför en jag pratar litegrann med skäms verkligen.. När jag kom hem blev det äntligen mat & dusch och nu ligger jag bara och försöker varva ner! 

Förresten så har jag nyligen skaffat Twitter! Olsentilda heter jag där för den som skulle vilja kika! Xx

RSS 2.0