Sensitive




Har haft såna himla dalar i livet ett tag nu, egentligen ingenting som märks överhuvudtaget, men däremot mentalt & innerst inne, fast ingenting jag brytt mig om eller tagit hand om för jag känner att det inte behövs.

Idag däremot, kan jag ärligt säga har varit en riktig power-dag. Har tidigare fått sån här känsla några gånger, för det mesta när jag efter ett grymt celsiuspass känner mig starkare än tidigare men idag kände jag så utan celsius. Kan vart för den goda pre workout maten som bestod av thai bufé, oklart haha, men levererade ett riktigt bra ryggpass gjorde jag ivarjefall. Ett pass där jag bestämde mig mentalt för att klara av sista setet, öka vikt på övningen, låta det kännas, veta om att den känslan är faktiskt den känslan jag älskar. Den känslan jag älskar är den då jag känner mig stark, att jag faktiskt har viljan, styrkan & möjligheten till att klara av något trots det tar emot. Den känslan som kan utveckla mig och till nästa gång vet jag att jag faktiskt kan. 

Vad det allra bästa med min power-känsla är, är att jag, helt själv, har tagit mig till den. Jag har varken haft personlig tränare, stöttning från föräldrar eller en biffkompis med mig under varje pass utan jag har själv tagit mig till gymmet och vart bestämd mentalt, googlat maträtter & recept, lärt mig hur mycket nytt som helst när det gäller övningar, kost & en del samverkan i kroppen. Jag har lagt ner tid, vilja & i stort sätt livet på det här då jag älskar allt som detta inlägg innebär. Pratat om att gå PT/kost utbildning efter gymnasiet och har idag bestämt mig helt för det tack vare denna power. Jäklar vad jag hittat mig själv!

Det som jag har gjort gör mig så himla glad för jag kan idag, när jag känner denna power, känna mig nöjd. Nöjd över att jag blivit starkare mentalt & också fysiskt. För mig just nu, i denna text, handlar det inte om resultat jag fått, eller inte fått, utan bara att jag faktiskt kan säga att jag är nöjd. 


Nya plättar - igen

 
Hej bloggen! 
Visst inte bloggat sedan i måndags men dagarna har gått såå foooort, skönt! Tog idag tillvara på sovmorgonen på bästa sätt dvs med en PW haha ensam om det kanske... Chiiiill dag i skolan med endast 2 lektioner, kickade gymmet & körde genom hela magen. Träffade på goaste Ella & Josefina på bussen så tjöta vi maaassa, gör härligt verkligen! Kom ivarjefall hem för lite mer än 1 timme sedan & har hunnit göra de plättarna ni ser på bild. Slår vad om att ni aldrig kan gissa vad de består av haha (förutom Emma dårå...) meeeen riktigt goda & 100% protein (typ)! Nu ska jag för en gångs skull bara ta det lugnt! Kolla D.H lite grann, duscha & sova tidigt. Imorgon väntas födelsedagsfestfirande på kvällen med massa tjejer, lördag jobb + mys med Josefina & söndag jobb. Love! Xx

Just an ordinary monday

#mästerkock 
Trots jag åt dessa goda ''plättar'' på bild för 2 timmar sedan kan jag inte släppa tanken av dem haha allvarligt så jäkla goda, nyttiga, enkla & snabba att göra så det finns inte!!! 100kr på att jag kommer äta dem minst 1 gång om dagen... Annars då? Skola idag som vanligt och nu ska jag ta tag i lite plugg. Längtar efter helg redan förövrigt! 17 timmar jobb inplanerat MEN annat mys som låter riiiktiigt bra så, let's do this week. Har för tillfället inte så mycket mer att dela med mig av så hörs helt enkelt! Xxx

Utmaattaaad

 Egoooo. 

Imorse när jag vakna av alarmet kände jag mig utvilad, stark & så taggad på gymet trots klockan vart 07:15. Jag bara älskar detta flyt! Som sagt, åt standard frulle & tänker inte ens gömma det för er utan kan helt ärligt berätta att jag utöver åt frosties oxå GUD vad gott det vart! Åt la det senast jag var 10 (???) så det satt inte fel. Men diet då??? Orka. Jag kom in till stan vid 9 hade inte bråttom alls eftersom bussen hem gick 13:40 så gick & solade en 24minutare som tidsfördriv, köpte celsius & chillade i omklädningsrummet ett tag till 11. Oklart vad jag skulle köra då jag fortfarande har lite lätt träningsvärk i mage/biceps/rygg, grupprummet vart upptaget osv så jag blandade helt enkelt! 3 rumpa, 3 bröst, 3 triceps, 3 enkla mage & 2 ben skulle jag tro jag fick ihop. Skönt eftersom jag vanligtvis inte kör bröst/triceps direkt. Meeen, här tog varken gympasset, tiden eller min energi slut så givet blev det crossen (...haha)! Totalt körde jag lite mer än 15km fast jag måste verkligen se till att lära mig den haha... Sen valde jag att köra 1 km på bandet, 4:10 denna gång men jag ville dö, på riktigt. Köpte en prottedrink & åkte med bussen hem där jag träffade Ziegler så tjöta vi, eller jag...??? Himla koffein haha! Väl hemma har jag ätit kvarg ''standard#2'' duschat & nu väntar jag på det ska bli dax för tacos. Xx

Johnny Bulls

''I like to have my money right where I can see it...''


NÖJD

Ootd, bästa Odd Mollsan
 
Jag vet inte om det är Celsiusen som har sådan hiiimlaa effekt på mig eller om jag bara är så jäkla nöjd med allt (i stort sätt...) som har med livet att göra för tillfället! Igår körde jag för första gången crossen på gymmet efter säkert närmare ett år då jag (tidigare) hatat den av hela mitt hjärta meeeeen ville chocka kroppen och köra något annorlunda så crossen fick det bli OCH jag är heeelt fast vid crossen nu(!!!) konstigt nog... Däremot vet jag knappt hur den fungerar eller vad som anses vara bra tempo/tid men nöjd att jag igår körde 9,4 km! 
Annars så åkkte jag idag till Göteborg en snabbis för leta reda på en viss sort Johnny Bulls jag verkligen ville ha vilket jag hittade & givet köpte :):))):):):):)) Behövde jeans (...igen) så köpte mig ett par nya vita Dr.Denim då mina tidigare vart förstörda efter min födelsedagsfest hahah... Tog mig oxå goaste vaniljlatten ''standard'' samt bestämde 2 plagg löningen kommer gå till så hoooppaaas de finns kvar efter 25! Faaast... Ska samtidigt försöka se till så jag kan lägga undan pengar till resa... Kanske resa till mister Secret...? Jaja, käkade kända raw bite men inte var det mycket att ha för 20 kr... Lite energi innan gym ivarjefall + en celsius som gjorde att jag orkade köra 11 km på crossen (besatt???) 1 km löpning på 4:20 samt 6 axelövningar... NÖJD! Kom hem & tryckte i mig 375 gram kvarg dvs 24-25 gram protein & till det ett paket blåbär (fullt med antioxidanter) öööst på med kanel (kickar igång förbränningen) & frön/naturella cashews (fina grejer, googla... Eller så läser ni typ här: http://www.expressen.se/halsa/underbara-fron---darfor-ar-de-sa-bra-for-dig/ ... Eller bara jag som tycker det är intressant???) IVARJEFALL detta är på riktigt hur gott som helst!!! Haha tja överdriv! Weelll, slänger upp ett eget inlägg till skorna bara för jag älskar dem. Nu ska jag varva ner... XX!

En ovanligt bra tisdag

 
Har idag äntligen känt mig levande! Efter vart slö i hela kroppen & döds ont i halsen söndag/igår & en del idag så känner jag mig nu tillbaka och är glaaaddiiiis. Vart hemma från skolan igår men vart där idag. Slutade redan vid 2 så då åkkte jag ut till Överby, köpte ett par GRYMMA lurar (!!!) imorgon inviger jag dem tillsammans med månadens första cardio, lär bli en del sånt nu framöver så lurarna är behövliga! Ivarjefall, vid halv 4 satte jag & Josefina oss på E.H köpte en vanilj latte (börjat gilla kaffe...???) för sitta där för catch up! Den tjejen e loooveeelllyyy. Love her! Kl 18 kom sis in till stan så gick jag & hon till bion och hämtade våra biljetter till One Direction - This is us. Sen köpte jag lite nötter, torkade äpplebitar med kanel på & några rostade/knapriga grönsaksak haha vad äter jag ens... Men gott faktiskt! Filmen för övrigt var SÅÅåååÅÅååÅååå braaaa!! Jätte go, jätte fin, jätte härlig verkligen haha!
Weeelll, bra dag idag! Nu ska jag kolla om jag har något plugg jag borde göra sedan sova. XX

RSS 2.0