Negativ energi delux läs EJ

Är ostabil och rörig för tillfället vet inte riktigt vad som kan få mig på stadiga ben igen eftersom vad som funkat förr känns lika meningslöst som resten. Längtar efter den naturliga känslan och att allt kan sluta känns så himla ansträngande någon gång. Hitta en trygghet som inte sviker när man inte kan hitta någon annan glädje. 

 Jag vill inte vara med längre.

Olägligare än någonsin..Vulnerable.


I don't care I love it

Riktigt virrig dag idag men ska snart äta tacos så kommer äntligen få stabilitet i livet igen. Nog har en lätt bakfylla något att göra med denna vilsenhet och oklara tankar.. Annars vart gårkvällen riktigt rolig GRATTIS IGEN MIN UNDERBARA<33 Trots lite folk ute vart kvällen lyckad att dansa & bara släppa loss lite (känn ironin i lite) är så hiiiimla kuuuul så roliga vänner (och främlingar) oxå sån härlig omgivning!! Delade en pommestallrik med Jonte samtidigt hade vi & även Nora ett djupt samtalsämne en massa slödder & otydliga svar är la underbart haha kvällen slutade hemma hos Nora vid 4 efter att jag och Jonte legat och fortsatt snacka om allt möjligt i minst en halvtimme bra kille det där! 

Lektionen jag skulle haft idag blev inställd fast sen blev den inte det men vart försent då jag redan satt på bussen hem så blev inget med det. Var hemma halv 12 och gick omkring som en vilsen själ sov gjorde jag också. Tog tag i mig själv för dejt med bästis vart bestämt det ställer man aldrig in. Åkte bussen upp till stan för vi skulle åka vidare till Göteborg men visade sig att det vart problem med tågen så vi fick nöja oss med Oden:)) Köpte lite tråkigt smink sen satte vi oss på EH och tog varsin latte jag testade även deras grekiska yoghurt som är blandad med kolasås/två valnötter & lite kaka alltså hur god som helst!! Blev förvånad! Ni som inte vågat testa GÖÖÖR!Vart inställd på att jobba hela helgen men visade sig att jag är ledig imorgon sköööönt vill träna!!!!!! Därför lär det bli så ska bara se hur mina älsklings bussar går dock kommer de garanterat inte vilja samarbeta med mig. Ett jäkla engelska referat måste jag minsann skriva oxå inlämning på måndag och inte någon lektionstid alls till det är väl fint gjort av vår lärare:) Hööörs. X

I own my mornings

YES I'm up!! Tvn är ej på och här på bandet ska jag gå i 40. En selfie är tagen såhär 06:30 vem får ens den tanken?? Mina 2XU & Celsiusen är med mig och tillsammans är vi oslagbara skulle kunna gå upp en timme tidigare utan problem! För kaxig nu kanske.. Fast nä vill jag vara bäst måste jag se till att maxa what ever it takes liksom!

Trevligt att ses nytvättade hår:)


Dagen har knappt börjat så har inte mycket alls att skriva om men tänkte uppdatera nu för kommer inte hinna det senare vilken bloggare man är! Vart uppe vid tjugo i fem käkade en rejäl frulle som bestod av nog 80% kolhydrater shit happens sometimes eller gainz happen får man väl hoppas på. Sov på bussen:)) och klev in på gymmet kvart över 6. Går som sagt på bandet nu har 23 min kvar ligger på lutning 7 & hastighet 6,2 atm blir höjning direkt när jag skrivit klart här. Efter prommisen ska jag gå till Plus för sola sen tillbaka till gymmet för rygg har jag mycket tid klämmer jag in någon bicce möjligtvis triceps också om jag supersettar. Därefter är det nog dags att dra till skolan för tre lektioner slutar vid 14 blir då hämtad av pappa för att åka ut till Överby och köpa present sen även övningsköra en sväng efteråt. Skoftebyn I'm coming for you again! När jag väl kommer hem ska jag fixa mig och åka till Nora som jag nämnde igår. Efter 00 ska vi ut till Liiiipzz kraven är höga efter utgångar i London kan jag lova men lär bli riktigt roligt med de som ska ut oavsett! Hörs imorgon! X 

En skönare onsdag

Oskönaste skoldagen blev chillare än vanligt, träningen gick fint, ett inlägg på facebook Tempo blev gjort på bussen hem, världens snyggaste kofta är äntligen i mina händer och imorgon väntas firande & utgång med andra ord är vardagen inte allt för tråkig än så länge!

Började 8:15 med engelska idag sedan svenska och efter vart vi på debatt vilket räddade oss från 2 marknadsföringslektioner & 1 privatjuridik. Vart inställd på att få sluta direkt efter men blev tvungna att åka till skolan och ha en meningslös lektion vet faktiskt inte riktigt vad den innehöll.. Var på gymmet vid kvart i 4 där jag körde axlar & mage samt 2 tabata som avslut. Kom hem och fixade lika god mat som igår givetvis kyckling men stekte den och tillsatte i slutet massa keso så det smälte och blev även sås jättesimpelt men också riktigt gott! Verkligen annorlunda jämfört med vad jag annars brukar äta till kyckling. Samtidigt som jag käka gick Million Dollar Listing New York på TVn lyckats time:a det i minst en vecka nu och jäklar vad inspirerad jag blir!! Skickligaste & bästa mäklarna ever med provision på 550.000 dollar skulle gärna kunna leva ett sånt liv. Ska fråga min bror vart man kan se alla avsnitt perfekt att bygga upp mina drömvisioner efter. 

Nu ska jag duscha, plugga lite & förhoppningsvis kunna somna tidigt idag då jag nog tar bussen 05:30 imorgon. Behöver hinna träna på morgonen så jag har eftermiddagen fri till att komma hem fixa mig och sen åka upp till Nora för festligheter. Ser fram emot morgonkvällen! X

En vanlig måndag

Ligger och har en rätt galen tanke om att ta bussen 05:30 imorgon bitti bara för jag har sovmorgon till 09:40 och för hinna träna innan skulle jag behöva ta den bussen men kalla mig extrem då kanske.. Får se vad det blir av den tanken.

Idag fick jag 30 min sovmorgon alltid något sen slutade jag vid 14 och åkte direkt till gymmet. Körde rygg i lite mer än 1h och avslutade med 5 km löpning knät ville göra ont så tiden ska förbättras näst gång. Var i Upphärad vid kvart över fem där mötte jag upp Pontus för en prommis. Blev typ 40 min med massa snack treeevliiigt! Nu när jag vart hemma har jag käkat & duschat blir nog sängen alldeles snart. Har inget speciellt roligt att berätta today livet blir lite mer händelsefullt framåt helgen kan jag avslöja. X


RSS 2.0