back to normal

 
Men vaaaa, hur är de möjligt klockan redan är kvart över 8??? Jaja, de skönt då kan jag sova snarare! Idag vart jag tillbaka i skolan men slutade redan vid halv 12 så jag klarade mig igenom dagen. Vart otrooliiigt trött men hade med mig gymkläder så gymmet fick de bli! Köpte en celsius så jag orkade köra ett nice magpass. Veckan i Turkiet kan man säga vart lite ofrivillig ''bulk'' haha nejmen de vi åt på kvällen var inte mat jag vanligtvis jag äter om man säger så! Men jag gillar semester & jag gillar mat & jag gillar att jag kan göra som jag vill & känner för. 1 september kommer bli sick när de gäller ''diet''/träning, SÅ taggad!!! Helgens planer blir jobb imorgon 09-15 & söndag 09-17. Annars är oxå små kusinerna från Stockholm här då vi ska passa dem så blir maaasssaa gos! Chill helg vilket är skönt. Känner för sånt nu det närmaste haha reeehaaaab taaacck! XX

Bästa jag någonsin gjort

LIVETS VECKA kan man lätt säga att jag precis har varit med om! För att inte bli för detaljerad kan jag skriva ut att jag har varit med om shopping på Victoria secret, dubbeldejt, fått köpt Michael Kors väska & converse samt världens bästa luftis(!!!), blivit bjuden på drinkar & shots, hängt på beachen en sväng med 2 goa turkar, tjafsat med bästis, ätit endast 2 mål per dag haha varav 1 vart nudlar med vattenmelon, chillat vid poolen, vart med om världens sämsta båttur dvs blivit lurade på 400kr, sett hur små söta turtles som helst, fish spa, fått mer uppmärksamhet än någonsin när vi hade Sverige linnet, tappat bort 2 armband, dansat på bardisken, nattbadat x3, blivit kär & framför allt vart på CLUB 6 NÄTTER I RAD!!! Första utgången hade vi mött upp Emilias tidigare kompisar Tristan & Albin som jag oxå klickade bra med så vi hängde med de i två dagar. Vi käkade restaurang samt gick till cluben, stört sköna killar! Vi 4 delade på en fishbowl & de var den sjukaste drickan man någonsin kan dricka kan jag lova haha inte bara att vi betalade ungefär 120 kr var utan den vart världs stor, stark men samtidigt AS god! Full blev man på den haha! På tal om drinkar så blev Strawberry daiquiri vår standard dricka! Vi drack den 5 av 6 dagar skulle jag tro haha såååå gooood. Smakar som slush verkligen. Annars testade jag på Pina Colada som var min nästa favvo. Extacy var oxå en drink vi drack ofta då den vart stark men god och smakar red bull. Så himla nice vi kan köpa drinkar, festa ute på club/krog samma sak & få RIKTIGA MÄN som flirt. Vi har kunnat vara oss själva jämt trots vi träffat killar som endast var 20+. Blivit uppraggade då de tror vi vart lika gamla, så det ska va! Tisdagen som vart sista dagen blev en ALL IN. Kan berätta jag träffa the love of my life (kanske överdriv men kan inte släppa tanken) & jag lever fortfarande av glädjen efter den kvällen/natten. GUD! Jag älskar verkligen män haha. & jag älskar allt som hänt, älskar att vara där, älskar varje dag & älskar all go känsla där nere! Nästa sommar blir de en repris är vi redan inne på. Jag är så himla glad över denna resan! Så himla glad jag har Emilia. Love that girl! 

What happens in Turkey, stays in Turkey

CAN'T BELIEVE IT!!!
Idag vart jag ute på en powerwalk vid halv 11 tänkte ta en prommis på 7-8 km men den vägen vart avstängd så fick endast bli 4, funkar det oxå! Kom hem så käkade jag kvarg med lite gottit & ska nu ta en dusch sedan fixa i ordning mig samt packa det sista. Ska upp till stan med mamma för att växla pengar kolla skor & efter ta tåget till Emilia för att imorgon ÅKER VI TILL ALANYA!!! Helt sinnessjukt. På allvaaar, kommer bli livets vecka!!!!!! Så uppdatering här kommer det inte bli förens nästa helg, däremot kommer min instagram ''tildaolsen'' va full med update. Loooveee! 

Tired as fuck

 Bästa ♥
Med lätt huvudvärk som suttit i hela dagen, sjuk träningsvärk i ben/rumpa & trött huvud/kropp vill jag inte göra annat än sova just nu... Gårkvällen var ivarjefall bra! Jag, Zandra, Melina & Bea förade lite hos Bea med dricka & tacos innan vi åkte mot festen vid halv 11 tiden. Hann nog inte vara där mycket längre än 1 h innan mormorn/morfarn kom på besök haha... Efter häng utanför bland allt folk hamna vi på efterfest men fick bli hemgång tidigt då jag åkte med bror hem så var hemma vid halv 2 redan. Skönt ändå för jag behövde komma hem om man säger så haha! Kom upp tidigt för att sedan åka bort till affären då jag hade hela passet idag. Så jobbat halv 9-17 idag och när jag kom hem fixade jag ihop lite käk, legat framför D.H & nyss vaknat efter en nap. Vill sova meeer. Men det får bli efter jag kommit ur duschen som jag ska ta nu. Hörs! 

Saaturdaaayy

Hejhej!
Var idag på gymmet efter 10 och hade tid på mig tills halv 1 ungefär så jag hade köpt mig en celsius så chillade med den sen orkade jag träna 2 timmar. Hann köra 6 rygg & 6 ben/rumpa & 1 km i högt tempo. Hur härligt som helst! Eftersom jag igår var inom Ica en sväng med mamma så fick jag köpt någon raw food crunchy haha älskar såna här diet-saker köpte en LCHF prottebar med, nice! Vart jag ville komma var till frullen imorse då jag åt dessa crunchys (smakade endast kanel, goooott) med fil/sojayoghurt/vaniljyoghurt, blåbär, banan & frön. Fått värsta grejen för banan oxå haha allltssååå... Jag ibland... Nämen inte ätit banan på ååår för jag verkligen hatat det! Konstigt nog vart de gott nu :):) Bara älskar hur jag berättar såna här intressanta saker... Jajaa, jag kom hem från gymmet vid halv 2 så har sedan dess duschat & käkat kvarg med smälta hallon, blåbär, banan, smält prottebar, frön & cashews. Standard käk! Nu ska jag kolla lite D.H sedan blir det upp till stan ikväll. Xxx

Bilder från 3-17


Hej blooggeen!
Bjuder här över på maaasssaa bilder från det senaste. Utefter dem kan ni nog förstå att jag tillbringat de flesta dagarna på gymmet ''12 av 14 flyyyyt'' vilket gör att bra käk tillhör. Hittat vääärldeenss goaste & bland de nyttigaste knäckebröden så vart en av mina nya addictions de senaste. Avokado/räkor & leverpastej/gurka på är hur gott som helst! Wellll, bild på livets glädje dvs ceslius & lite shopping har jag oxå haft tid med. Jobbat väldigt mycket & fick lönen här om dagen så unnade mig en riiktiiigt snygg cardigan från Odd Molly. Love it! Trotsade dock mitt horoskop för den veckan som sa ''Se upp för mixa ihop kärlek med pengar'' HAha hur typiskt?? Inte ångrat mig ivarjefall! Denna veckan har bestått av träning/jobb & i tisdags på min lediga dag var jag Nora & Nora, för övrigt härligaste tjejerna jag känner (!!!), på Överby. Då fick jag köpt mig lite nytt smink & en taco buffé blev det oxå! Seriöst beroende av tacos. Idag (fredag) har jag vart ledig men åkte med pappa närmare halv 9 upp till stan & solade en 20 minutare. Köpte mig en celsius och väntade på att klockan blev kvart över 10 så körde jag 2h gym innan bussen gick hem. Blev mage allt jag kunde & lite triceps/bröst, bra tag sen triceps/bröst blev genomkörda.. Prio på annat! Efteråt ville jag testa på Kokosboll prottedrinken så lade 35kr på en sådan haha värt? JA. Aaass goood & smakar verkligen som chokladboll!!! Kom hem och fixade lite innan jag & mamma åkte mot frisören där jag fick håret klippt & bryna fixade lite grann. Mamma blev snygg hon oxå! Vi kom hem vid 8 så käkade vi givet tacos haha. Nu ska jag alldeles strax sova eftersom jag ska ta bussen rätt tidigt till gymmet & köra 2h där sedan hem, chilla, göra i ordning mig sen blir det nog festligheter framåt kvällen. Låter bra i mina öron! Hörs när vi hörs. XX 

Hel tom

Kommer fortsätta vara tomt här ett tag framöver. Livet har kommit ikapp en om man säger så! XX.

Detox-recept

 Selleribiffar
200 g riven rotselleri
1/2 liten riven gul lök
1/2 ägg (...?  kör 1 helt!)
1 tsk kumminfrö
örtsalt & vitpeppar
1/2 dl polentagryn
2 msk olivolja

Morotstzatziki
2 rivna morötter
1/2 dl tofu creme fraiche (jag tog sojayoughurt)
1 tsk kummin

• Blanda morötter & creme fraiche. Strö på kummin & salt
• Riv rotselleri och lök, krama ut vätskan. Blanda med ägg &  kryddor och forma till biffar. Vänd i polenta & stek.

Sötpotatis i ugn
1 sötpotatis
1 citron
1 msk timjan
salt & svartpeppar
2 msk olivolja

• Sätt ungnen på 225 grader. Skala & dela potatisen och fördela på en ugnsplåt. Skär citronskivor och lägg över potatisen. Strö på timjan, salt & peppar. Häll på olivolja & blanda om.
• Ugn 30 min

Asien wraps
2 morötter
10 cm gurka
10 cm purjolök
8 st sockerärtor
2 dl böngroddar
2 dl strimlad vitkål
8 st runda risblad

Marinad
1 tsk riven, färsk ingefära
1 riven vitlöksklyfta
1/2 röd chili (TIPS ta inte så mycket!!!)
2 msk ljus sojasås

• Gör marinaden
•Strimla grönsakerna och blanda dem i marinaden
• Blötlägg 1 risblad i taget i 30 sek och lägg på skärbräda
• Fyll risbladen med grönsaker och rulla ihop till wraps
 
Quinoasallad
1 1/2 dl vit quinoa
1 msk olivolja
1 tsk rödvinsvinäger
1/2 broccolistång
2 morötter
Svarta oliver
Ruccolasallad
2 msk fröblandning

Om man väljer att äta lax, kan man tillaga den som vanligt eller måste det vara på något speciellt sätt?
Jag skulle säga att du kan tillaga laxen som vanligt, antingen i ugn eller steka i olivolja istället för smör bara. Annars kan man äta rökt/gravad lax som är gör gott oxå!

RSS 2.0