Love what you do

Igår & idag har sett ungefär likadana ut dvs skola, gym, vara effektiv och läsa svenskabo på bussen hem och väl hemma käka direkt. Matlådor med grillad kyckling är ju dumt att klaga på så med andra ord går deffen framåt! Igår efter jag käkat pluggade jag mest inför dagens redovisning. Redovisningen idag kändes helt okej så hoppas betyget säger detsamma. Efteråt drog jag mig till gymmet och som jag skrev på instagram ''Every day accidently turned out to be a Celsius-day'' meeeen det behövs med ett kaloriunderskott i bakfickan!

 
Alltså, känslan när jag klev in i grupprummet med de stora speglarna, ljuset till ens fördel & började köra kände jag bara ''Fan asså, detta kan nog faktiskt bli bra!'' Pumpade biceps där inne med favvo övningen varvat med en annan övning för få upp pumpet och trötta ut muskeln ordentligt så står jag där och blir så jäkla taggad till allllt! Tänker liknande såhär ''Tänk lite mer tonat där...'' & ''Pressa pressa pressa sen kommer det snart släppa'' och vad jag behöver göra är följa min plan jag har spikad. Fyfan vad roligt! FOKUS PÅ MÅLET!

Förövrigt körde jag marklyft tillsammans med Eniz (nu har vi tillslut börjat prata haha skön kille det där) som kontrollerade och lärde mig tekniken osv verkligen GRYMT så är minst sagt nöjd med dagens pass! 

Nu: Foodprep & dusch

SUNday

Tänk er en kinesisk risplockare... Ungefär som en sån har jag känt mig idag! Instängd i affären från 10 till 17, ingen lunch utan slängde i mig kyckling när jag hann och utanför vart det solsken och minst 25 grader som jag inte fick ta del av... Schyssta arbetsförhållanden eller vad säger ni? Nämen, alla andra var på olika håll och göttade sig vilket de förtjänade så klarade mig faktiskt fint på egen hand. Gjort min helg nu så är ledig tills näst nästa yeey firas med extra mycket träning!

Givetvis en frullebild
 
Dagens önsketänkande: Bikini på, ligga i en solstol, läsa en träningstidning & avnjuta en glass på kusten med havet framför en. Dock får det där med första glassen vänta så ''bikini på'' kan uppnås men kusten till helgen blir det förhoppningsvis (förhoppningsvis så jag kan få träna på Tjörn igen alltså hehe)

Ååååååhhh ...
 
Nu: Förbereda sig (foodprep, duscha, plugga osv) inför kommade vecka.

Saturday

Som jag berättade i tidigare inlägg blev det prommis imorse. Hur jäkla varmt & härligt väder som helst idag så prommisen vart fel fri och blev hela 7,5km för det gick galant! Kom hem och käkade standard frullen som jag verkligen uppskattar och längtar efter varje dag nu under deffen. Lägger sig på kvällen halvt hungrig och vill bara ha frukost på en gång. Tröttnar aldrig och är alltid lika gott!
 
Skall strax kila iväg till affären då det som sagt är jobb som gäller oturligt nog...
Dagens önsketänkande: Sitta på Strandgatans uteservering med solisarna på, en latte, en god fika tillsammans med ett gäng härliga vänner. Snacka skit, njuta av värmen & bara ha det skönt!


Vad som motiverar mig till att gå till jobbet idag. Min älskling<33

Friday

Bara måste dela med mig av denna dag då den vart så härlig och framför allt för det är fredag! Gick i skolan till 12 sen behövde jag vänta till Robin & Jonas slutade så gick tillsammans med Elin & Bea till Gymgrossisten. Fick äntligen köpt mina efterlängtade Questbars vilket blev smakerna Oreo, Cookie dough & White chocolate raspberry givetvis favvosarna. Verkligen allldelleees för goda speciellt att värma dem är inte dumt asså!!! 

 
Efter vart det dags för mig, Robin & Jonas att åka ner till Göteborg. Suktat efter Marc by Marc Jacobs key pouch/plånbok hela veckan och till&med haft det som bakgrund på mobilen haha så var helt enkelt tvungen att åka diiit. Bestämde mig för att köpa deras plånbok och kan inte vara mer nöjd! Plats för alla kort, pengar + ficka för mobilen finns så kommer bli perfekt för kommande utgångar! Förövrigt fick jag komplimang för mina lockar (som jag steg upp 05:10 för att hinna göra imorses...:):):)) av kassörskan, man blir ju bara så glad! 

Annars vart vi och lunchade. Åt på riktigt godaste salladen EVER!!! Utan överdriv! Masssaa kyckling, lite nudlar som hade någon sjukt god smak och blandad sallad med cashewnötter. Ååååhh vill bara äta det igen nu på en gång helst. Denna godbit hittar ni hos Deli & Coffee där man kan mixa ihop sallad själv eller ta förslag eller äta wraps (vill så gäärna testa wrap!!!) jisses ni bara måste dit och käka<33

 
Nu ska jag ge mig här så jag får en härlig nattsömn då morgonprommis & 5 timmars jobb väntar. Xxx

En sådan där sneakpeek

😍😍😍



Skön lördag

Vaknade av mig själv redan vid 09,  solen lös och vart utvilad så tog mig ut på en powerwalk med några få backintervaller. Riktigt lugn miljö här ute så prommisen vart jättehärlig! Käkade frulle när jag kom hem och seeen fick jag skjuts ut till dagens (eller årets) höjdpunkt nämligen Sportlife som finns här ute. Kom dit, drack upp Celsiusen, tittade runt lite och såg en himla massa maskiner som inte finns hemma, varken i stan eller Kardan, så givetvis körde jag igenom alla dem! Glad & nöjd tjej! Avslutade med 5km löpning och en sväng på den himmelska trappmaskinen SVETTIGT VÄRRE! 

Blev upphämtad av Robin & hans två kompisar så väntade jag i bilen medan de handlade lite och självklart råkade Robin låsa... Billarmet gick igång 3 gånger trots jag knappt andades ens haha stackars de som satt ute och njöt med sina glassar...

Nu ska jag fortsätta att jäsa i solen! Xx. 

@ kusten

Varför gör man om en härlig fredag till en söndag? Hur är det ens möjligt att hålla koll på alla röda dagar? Kan säga er att denna morgon inte vart lika härlig som gårdagens... 

Gick upp 08 för ta bussen i vanlig ordning vid 09 men när jag väl tagit mig dit i regnet så upptäckte jag de fantastiska busstiderna så det var bara att vända och vänta till 11:20... Jag & Mathilda hade bestämt att träna tillsammans och som tur var gick det att flytta fram våra planer så trots mitt lite bittra humör fanns det inga tankar på att svika träningen! Gick bort till Kardan, drack min Celsius & blev sjukt taggad på ben & rumppasset som väntade. Med nya maskinövningar och riktigt långsamma, fokuserade utföranden så tog det rejält! Förövrigt så kul att träna tillsammans med Mathilda vilket jag tror blir av fler gånger. Såg en massa nya roliga övningar jag bara längtar efter att få köra så måste garanterat ta mig ut till Kardan igen!

På bilden nedanför kan ni se vart jag befinner mig just nu! Jag & bror åkte hit till kusten efter träningen osv blir kvar till imorgon. Lugnare ställe finns ej! 

I'm baaaack!

Min morgon har vart så härlig! Gick upp lite extra tidigt för slippa stressa och för att kunna njuta av prottegröten. Gör gröten på ett annat sätt nu och tar därför längre tid så passade på att göra äggröra med kalkon i samtidigt. Kan verkligen tipsa om att göra äggröra istället för äta äggen endast kota blir så mycket godare!

Väl i stan mötte jag upp Melina så fick hon mitt fkort och snackade en stund innan jag behövde dra mig till gymmet. Solade 15 trots kort tid är det alltid lika skönt att somna till och slappna av! Efter drack jag min Celsius (börjar bli aningen många denna vecka nu...) i omklädningsrummet och den stunden är så himla go bara sitta där och tagga igång liksom. Inställningen blir grym & passet likadant!

Är nu hemma för käka lunch innan jag ska gå bort till affären. Ska hjälpa mamma lite och hämta saker till foodprep. Kanske slänger in ett inlägg senare om hur mitt liv ser ut just nu, lovar inget dock då jag har en tendens till att försvinna ibland hehe. Hörs nog!


RSS 2.0