De senaste dagarna

Att hålla en stadig uppdatering är nog inte det enklaste när livet pendlar så känslomässigt som det ibland kan göra. Helst skulle man ju bara vilja känna lite stabiltet i livet och en säkerhet att vända sig till när man är svag i sig själv men men. 

Vad som hänt resten av lovet sedan sist är inget speciellt utöver en heldag med jobb och träning. På torsdagen var jag placerad på Espresso House redan vid halv 10 med dator och frulle framför mig. Den frukosten är verkligen så god och lite lyx förtjänade en. Behövde få skrivet ett svenska tal vilket gick jättebra då jag blev sittandes där i 3 timmar. Talet blev nästan färdigskrivet och efteråt blev det armar & en prommis på gymmet. 

Kan inte fatta jag lägger upp denna bild haha

Igår var jag och solade en sväng innan gymmet väntade. Blev squats, raka mark och superset av good mornings (med hantlar) rumplyft (med viktplattor) & sumosquats (med viktplatta) och sist dropset ut/insida lår i maskin. Körde även marklyft och andra ryggövningar samt avslut med 20 min prommis på bandet. Bästa mamma och sis kom sedan hem med flertal smaksatta kvargsorter utan tillsatt socker så glad blev man!  Vid 11 imorse var jag tillsammans med sis på gymmet. Vart endast cardio på schemat så 1h på bandet blev det. Gick främst i lutning 10 men lite 12/15 också och var femte minut blev det intervaller på 40-50 sekunder. Svettades gjorde man minst sagt! Snälla mamma hämtade oss och sedan jag kommit hem har det blivit en promenad med hunden, lite käk och bad med ansiktsmask. Nu känner jag mig helt slut men vill verkligen plugga juridik. Kan inte förstå jag faktiskt vill men ska man bli duktig är det minsann plugg som gäller. Annars blir det bara lugnt ikväll med PLL och kanske filmtittande med sis. X   

Intensiv dag

Somnade lite för gott på bussen imorse så när jag väl kom till gymmet vid 10 orkade mina ögon knappt vara öppna. Var tveksam om det ens var möjligt att få igång kroppen men det gick minsann utan problem. Började med 10 min prommis i lutning 15 på bandet för bli lite varm. Därefter vart det ben/rumpa som gällde med fokus på främst rumpa eftersom jag forfarande har träningsvärk baksida lår. Körde bland annat superset med utfall (hantlar i händerna) och kliv upp på låda (kettlebell i händerna) samt superset med rumplyft och utfallshopp. Filmade dessa övningar så lägger upp några sceenshots här. Hann även med några magövningar innan det var dags att ta bussen hem. 
Är snart hemma och då blir det duscha i rekordfart för sedan gå bort till jobbet. För hinna med att äta idag fick matlådan ätas nu på bussen. Är faktiskt lika god varm som kall. 


Man lägger ju upp de tråkigaste bilderna någonsin men får vara bättre än inget. X

Ett nattinlägg

Har nu landat i sängen efter att ha ätit, gått ut med Astrid, tvättat & hängt mina träningskläder samt lagat matlådor. Någon gång där emellan klickade jag även en hem kjol då jag fick ett sånt himla begär på direkten när jag såg den hehe. Så kan det gå. 
 


Som jag skrev i mitt tidigare inlägg väntades gym efter jag hade jobbat klart. Var förvånadsvärt pigg, delvis tack vare Celsius, men hade även en go känsla i kroppen. Väl på gymet var det inte alls så mycket folk som jag trodde så blev ett godkänt pass. Inget wow-pass men heller inte dåligt! Körde axlar tillsammans med rygg och avslutade med 25 minuter på löpbandet. Upplägget på bandet blev prommis i lutning 12 med 5 st 30 sekunders intervaller.
 


När jag kom hem vid 21 fick det bli den nya kvargen med hallonsmak utan tillsatt socker som mat. Brukar annars äta 50/50 med drickkvarg & vanlig kvarg men denna underlättar allt och är verkligen så mycket godare. Lätt bästa jag smakat i kvargväg! Har förövrigt varit jättepigg hela kvällen och vet inte ens om jag kommer lyckas somna nu men behöver. Börjar jobbet kl 13 imorgon och skulle tro det blir gym innan om det går att få ihop. X!

Frulle/jobb/träning

Var helt inställd på denna lovvecka skulle kunna innebära 100% träning men behövs på jobbet därav blir det ändrade planer.

Idag var jag i stan redan klockan 10 för att kunna träffa Josefina över en EH frulle. Vi hann ses en sväng & prata ikapp oss lite grann tills min buss hem gick nu vid 12. Ska snabbt hem och laga matlåda & hämta gymväskan innan det är jobb som gäller i 3,5h. Förhoppningsvis orkar jag ta bussen upp till gymmet efteråt. Kommer alltså vara där och trängas med alla andra som tränar efter jobbet så vi får se hur bra pass det går att få ihop men träna vill jag ändå. Hörs!

En random bild. På tåget till Stockholm för bröllop 2 veckor sen.


Träning + jobb

Hej bloggen!
Har varit riktigt sugen på köra gruppass och imorse blev det äntligen av! Kollade passen igår och såg bodypump men tvekade verkligen länge innan jag bokade. Anledningen att jag tvekade var väl främst för jag inte vågade pga "jag vet inte hur man gör" & "vill inte vara själv" (ni förstår säkert känslan) men det handlar verkligen bara om att dyka upp och göra sitt bästa. Passet började kvart i tolv och är såklart glad jag tog mig dit! Är väldigt givande och upplägget är annorlunda med vad jag själv kör. Var i 50% träningssyfte, alltså att testa på något annat och ha en ledare som ger en flyt, och 50% för jag vill inte medvetet vara "rädd" för något utan tar mig hellre igenom en jobbig situation om jag vet konsekvenserna är värda det! Flytta till Australien & skydivea är näst på tur.. 

Åter till passet, det innefattade ben/rumpa, rygg, axlar, mage & bröst och eftersom jag bokade spontant igår hade jag inte en tanke på vad jag hade tränat tidigare på dagen.. Hade kört 2,5h bestående av ben/rumpa (liknande upplägg som jag skrivit i tidigare inlägg) och några mage/bröst dvs var inte min kropp så värst samarbetsvillig idag haha! Efter 45min bodypump hann jag köra 3 övningar för både biceps/triceps och 10 min prommis i lutning 15 innan bussen gick hem.

Nu är det mat (bästa kyckling ris mini keso) som gäller sedan dusch & klockan 16 jobb.

RSS 2.0