SKön jobbhelg

Idag har jag sålt lika mycket glass som man gör en sommardag vilket gjorde mig jobbigt sugen på glass (första glassen för i år börjar änna va dax nu...) och ville gärna va ute och känna av det härliga vädret men ikke... På tal om bli sugen så vart det så många temptations tillfällen idag ärligt först ute på lagret fanns två öppnade chipspåsar... På kontoret låg en påse med mini-plopp öpnnad... Sen att jag kan ta vad jag vill är ju oxå rääättt frestande... Men annars har denna jobbhelg vart ovanligt rolig! Mycket folk så var en del att göra hela tiden och tiden gick snabbt dock innebär det att det är ny vecka tomorrooow.

Inför veckan har jag på egen hand gjort ändringar i kosten och ska äta det fasansfulla, vita riset (känn min dramatiska röst)! Orkar nämligen inte vänta på svar angående nytt kostupplägg längre men men hur fel kan det bli liksom?? Antingen så försvinner mina muskler sakta eller så blir jag fet men vem bryr sig... I do. Nämen, detta kanske blir hur bra som helst nu lämnar vi mitt risproblem! Tänker på kineserna på risfälten, där snackar vi problem (intimt skämt mellan mig och Emma hahaa)

Okej tvärt avslut men måste avgå nu. Hörs! 

(Hade behövt en random bild här men har inget att erbjuda då mina bilder endast är spännisbilder, mat eller ego... Vilket liv!)


Härliga lördag

Att vakna till världens finaste sms av världens mest fantastiska vän gjorde att morgoncardion inte var speciellt tuff att ta sig ut på. Sen att det är helt underbart väder gjorde det hela mindre jobbigt oxå! Dock cpade Runkeeper när jag var hos Jonas och lämnade mitt fkort och jag vart såå hungrig därför fick det räcka med 4km:) Satte mig ute på altanen när jag kom hem med prottegröt & äggviteröra blandat med tomat & kalkon, lika gott som förra helgen! Däremot kom jag hem, började göra gröten seen insåg jag att vi inte hade några ägg så med gröten på spisen cyklade jag räser till affären och hämtade det haha osköönt. Hade egentligen lite planer på att övningsköra idag men fick ställa mig och steka pannkakor till småkusinerna haha så blev inget med det! Börjar jobba om 1 timme så ska fixa i ordning mig lite nu. Ha en fiiiin dag!


Blogginlägg nr 2 (!)

På bilden nedanför ser ni upplägget för ben/rumpa idag nog lite överdriv med övningar haha men hade sån energi så köttade på! Förövrigt vart han inne på Gymhuset riktigt social idag och började fråga hur gammal jag är, så berätta han hur gammal han är, att han tävlat/vunnit och att han är sliten idag för han vart ute igår haha mycket trevligt men hur social borde man vara med en 36åring egentligen? Visste inte riktigt om jag skulle fråga om han hade det bra då han var ute eller vart han var (Lippan kanske??) nämen det fick bli ett leende på det!
Gick av bussen vid affären där jag hämtade kvaaarg blåbär björnbär mango & hallon som blir gottis senare. Åkte med Mats hem vilket vart lika trevligt som alltid. Jättehärligt att vi kan prata & ha det så avslappnat trots the past liksom, verkligen glad över det.

Nu sitter jag ute på altanen i linne(!) och bara njuter. Har precis ätit och sitter nu kvar för skriva mitt andra(!) blogginlägg, skönt flyt idag! Åt bland annat sötpotatis och google-freak som jag är kollade jag upp skillnad mellan sötpotatis och vanlig potatis haha. Om man ser till näringsvärdet på 100g har sötpotatis högre mängd kolhydrater & kcal MEN näringsinnehåller i sötpotatisen är bättre då den innehåller vitaminer & mineraler som potatisen ej har! + sötpotatis är ju görgott:)):) Aja, dagens lesson done haha!

Ska om ett tag åka till gymmet igen. Tror det endast blir cardio då jag vill köra det 1 gång i veckan & försig. Fast några rygg hade ändå vart roliiigt och mage oxå... Får se helt enkelt! XX.


Gårdagens UFmässa

Good morniing sunshines ☀ (iPhone-sol syns nog inte här dock) Prottegröten är nere & sitter nu på bussen med taggmusik inför LEGDAY (Aassssday). Får nog bli en celsius när jag kommer fram bara för jag är sugen, har kontanter & framför allt för det är freeedaaagg!

Annars så kändes gårdagen otroligt lång, typ längre än långfredagen till & med. Vart på UF-mässa i Vänersborg med mitt, Elin, Emma & Beas företag Smyckcess och lekte företagare samt försäljare. Byggde upp en snygg monter start 08 sen haffade vi kunder och sålde smycken från halv 13 till sent och ännu senare var det prisutdelning, sen på kvällen var det bara att packa ihop allt och efter vart man helt slut!
Slänger upp en bild på montern och min partner in crime. Inte så pjåkigt va?:)) 

En jag-gör-vad-jag-vill dag

Hade lite spontant ingen skola idag då vi inte hade några lektioner utan sexualundervisning kan man väl säga så kände att jag inte hade något större behov av det haha därför skippade jag det helt enkelt! Var uppe vid halv 9 och fick skjuts till Överby där jag köpte ett nytt likadant linne som det jag glömde i helgen. Kostade bara 99kr KAP (!) dock känner jag mig lite osmart nu efteråt för Stadium har nämligen 25% på allt i butiken om man är medlem så frågade de om jag ville passa på att bli det jag ba nejnej betalar gärna 100kr (bara för jag har kontanter då är slösa mitt smeknamn)... Älskar ju trotsallt deras egna SOC märke och köper det mer än något annat så det skulle egentligen inte skadat alls haha... 
Jaja, efter snabbisen på Överby gick jag & köpte en celsius & solade i 15 min på sportlife bara för jag har 10 gratis gånger där:):) Deras solarium vart verkligen så mycket bättre än tidigare så hann få liite färg ändå! Sen mötte jag upp Josefina en kort stund för byta tillbaka tröjorna & prata. Så glad jag har henne! 

Gick därefter och tränade med fokus på mage/triceps men slängde in favvo övningen för bicce & 2 bröst oxå. Gick finemang! Sitter nu på bussen hem och vill bara komma hem till min matlåda<33

Annars skulle jag gärna vilja ha fler dagar som dessa mitt i veckan! Så skönt att kunna planera dagen helt och hållet istället för behöva ha några måsten som kommer i vägen. Kunna göra som jag vill utan stress helt enkelt! Tror fredag blir en sådan dag så blir noog träning x2 skulle jag tro, längtar!

Typical celsius-bild. Godaste smaken förövrigt!!! 

Tisdag

Insett att denna vecka kommer gå otroligt fort vilket är skönt då mitt horoskop inte vart speciellt lovande haha... Skoldagen vart kort så var på gymmet redan innan 14. Tränade rygg tillsammans med Emma idag som gick riktigt bra faktiskt! Min kropp behöver egentligen vilodag så Emmas pushning vart verkligen guld värd<3 
Innan bussen träffade jag på Josefina i typ 2 sekunder vilket var så passande för hon gav mig massa behövlig kärlek och glädje. Du är för bra du<3 

Nu ska jag resa mig från sängen och ta en prommis för hämta kyckling. Tänkt göra några matlådor och resten av kvällen bara ta det lugnt. Xx

Tråkig som jag är får det bli en frullebild:P

Att ha mål

Jag tycker det är jättebra att ha konkreta mål nedskrivna. Målen gör så man vet vad det är man siktar mot och utefter sina mål kan man lägga upp en plan för att se vad man behöver göra för att ta sig dit. När man har en klar strategi är det helt enkelt bara att bestämma sig och satsa till 110%. Man kommer få de resultat man förtjänar, därför måste planen vara realistik för en så man faktiskt kan nå sitt mål och inte fuskar och sedan undrar man vart resultatet tagit vägen.

Inför december hade jag 5 tydliga mål som jag ville uppnå innan månadens slut vilket hjälpte mig! Visste vad jag behövde fokusera på och ville bli bättre på så det var bara att ligga i. Hur go är inte känslan när man väl klarar sitt mål då!? Bara att känna sig stolt över sig själv!

Nu har jag inga månadsmål utan långsiktiga (dock för privata) och annars två mål för denna vecka. Mitt ena mål är att inte äta granola tillsammans med kvargen & det andra att endast äta jordnötssmöt på morgonen som fett (dvs inte lax/avokado). Annars har jag idag vart utan gottigheter i 4 veckor (Yey!) vilket oxå är ett mål för mig. Dock har jag världens bästa deal med mig själv så det underlättar. Andra små mål eller bara tankar jag kan ha är att dricka extra mycket vatten (ha med vattenflaska till skolan) eller typ bara säga ''ja'' oftare än ''nej'' för undgå negativ stämning.

Well, mål är bra att ha så man kan känna att man är på väg framåt och kan checka av att man upnått något, istället för att alltid sträva efter det bättre kan man faktiskt känna sig nöjd!

Måndag

Oskön måndag med inslag av ångest och just nu spylukt, kan inte jag bara få sova... Ivarjefall så vart skolan chill och där hände inte mycket alls faktiskt. Slutade tidigare och drog till gymmet med ingen inställning alls. Drack upp min celsius och bestämde mig för att rycka upp mig själv och minsann leverera ett ben/rump pass. Inte det bästa pass jag vart med om men pressa mig igenom ett antal övningar och såg till att squeeza rumpan ordentligt! Efter slog humöret tillbaka & inte blev det bättre när jag nu sitter på en buss som stinker spya allvarligt som om lukten sitter i sätena döööör. Vet inte riktigt hur jag ska hantera det här, värsta som finns verkligen och mår så illa själv nu! 

När denna äckliga bussresa på 40 minuter är över ska jag hem och äta och verkligen njuta av att jag inte har något speciellt plugg. Blir nog en prommis bort till affären för hämta bästa kvarg oxå de standard!

Lika tom som jag ser ut här känner jag mig.

Förövrigt känner jag mig riktigt smidig som utnyttjat blogg-appen flitigt nu det senaste. Får väl se hur många dagar det lyckas hålla i sig:)

Ingen ångest inte

Har haft en riktigt skön söndag idag! Säkert för jag förträngt allt vad skolan innebär men det skadar nog ej. Tränade som sagt imorse och tråkigt nog har någon haft nöje att ta mitt linne:):) Passet blev ivarjefall 45 min prommis utan tv haha bara tänk er hur segt! + lite gott & blandat. Vart görhungrig så när jag kom hem fick det givet bli prottegröt + äggviteröra med tomat/skinka SÅ gott!! Hamna i matkoma efter så sov lite mer än 1 timme innan jag & pappa ÄNTLIGEN tog tag i  körningen. Man måste ju bara älska Upphärads små, krokiga & dåliga vägar (not) men gick trots det jättebra. Är faktiskt riktigt lugn när jag kör så gäller att få till flytet helt & hållet bara!

När vi kört klart tog jag mig en prommis till affären och tillbaka fråga inte varför för vet inte ens själv haha fick bli några fikon ba! Strax efter kom Robin hem så frågade jag honom "Ska Du springa" (han hade nämligen tänkt det) fick ett nej så frågade jag "Ska VI springa?" så var det bara att snöra på sig skorna helt enkelt. Endast ett kort varv runt slingan på 1,6km men med högt (!) tempo, var ju tvungen att tävla lite hehe trött blev man! 

Annars ligger jag nu i sängen och har ingenting emot att somna på direkten så tror det får bli så. Xx
Frullis<33

Träning på G

Godmorgon bloggen! 
Solen lyser, fåglarna kvittrar & jag sitter nu på bussen till gymmet. Dock skulle en celsius denna morgon inte vara helt fel men men, i can i will så att säga! På något sätt glömde jag mitt träningslinne (favvo förövrigt) i omklädningsrummet igår så har ännu en anledning att åka dit idag. Sån panik så ni förstår inte...

Annars vart cardion igår helt förjävlig! Måste vara riktigt orutinerad som tar löpbandet framför fönstret + under lampan. Sen fungerade inte TVn (frågade till&med) men tog mig igenom milen med många om&men för var sekunder ifrån att spy nämligen:):) Körde 50 min cross & lekte lite sen hade jag ingen energi kvar alllss! Så bara för jag hade kontanter kände jag att en sallad skulle sitta perfekt så gick till Ät&Bar. De hade ingen bulgur kvar vilket sög egentligen så vet inte varför jag köpte den eller fick extra kyckling ivarjefall! Sen slog det mig att göra en egen sallad skulle vara mer värt så jag kunde fått hur mycket protein jag ville meeen gott var det oavsett! 

Nu börjar min mage kurra & jag längtar såå efter frulle... Blir att dricka Bcaa, kriga igenom passet & sen blir jag hämtad vid halv 12, lyx för mig! 

Mobilbloggg

Tänkte va snäll & bjussa på lite live-update genom iphonen nu! Har precis vart & solat så känner mig fräknig & go nu hehe bästa känslan<3 Efteråt gick jag givetvis inom min homie och köpte en celsius av honom (stammis nämligen) så nu sitter jag här på gymmet och dricker den med sugrör (viktiigt) och typ... Chillar lite! Bussen hem går 17 så ska ordna en grym spellista sen tagga igång för cardiiioooo:):) Längtat faktiskt! Nog inte berättat om mina senaste träningstights jag köpt men de har ivarjefall kompression material som ska underlätta träningen asså googla det där så förstår ni hur grymt det är! Tips från coachen liksom (vem är coachen är frågan). Nä vet ni vad nu ska jag gå in i min träningsbubbla! 
Frulle & nysolad - livet!

Lite update kanske inte skadar!

Insåg precis att jag ätit prottegröt 18 dagar i rad... Ärligt, här snackar vi rutiner haha! Alla andra rutiner flyter på lika bra och tror gymmet är roligare än någonsin faktiskt. Det senaste har 2 personer kommit fram och berömt bland annat mitt sätt att träna så känner mig ändå rätt säker i hur mitt upplägg är och vill därför bara köra på utan tvivel! Har dock lite tvivel kring squats, marklyft & pullups som jag verkligen vill hitta en grym teknik i men igår då jag råkade (...) fastna på gymmet en aning för länge så jag missade idrotten hade jag tid att öva lite. Efter teknikövning i liggande benpress, squats & marklyft kan jag säga att jag har träningsvärk i ben/rumpa idag haha inte behövs många övningar inte! Lekte lite på ställningen oxå och testade på pullups/chins med hjälp av gummiband så det ska minnsan köras minst 2/3 gånger i veckan. 

Vart en mycket kort dag i skolan idag med delvis ett prov i bokföring som jag har bra känslor kring så vart inte speciellt jobbigt! Tränade rygg och försökte på mage men har sån galen träningsvärk efter i måndags (!!!) tack vare 2 nya övningar så jag ville bara gråta haha därför gick det inget vidare med den idén. Efter mötte jag upp Rebecca så drog vi oss till Strandgatan. Första gången vi sågs men var verkligen så kul och hon är en sån himla härlig tjej! Äkta fitness buddy<3 Åt förövrigt tonfisksalladen ni ser på bild som var hur god som helst och nooog värd 129kr ivarjefall jämfört med Ceasarsalladen som bara är blad och olja! 
 
Kanske uppdaterar mer här imorgon men lovar inget hehe update finns ivarjefall på healthbytilda@instagram. Hörs när vi hörs!

Några av mina 100 anteckningar...

Några wanties, några önsketänkande, några saker att googla & ranglista på Questbars...

Ibland undrar jag vart Du är.

Tänk att ha en person som förstår dig, stöttar dig och alltid finns där. En person som kan pusha dig till ditt maximala för personen tror på dig, tror på dig mer än vad du själv gör. Personen kan pusha dig så mycket att du själv som person stärks och kan bli ännu säkrare i dig själv. En person som ser till och hjälper dig att inte ge upp. Ser till att påminna dig om vad du faktiskt vill och har möjlighet att uppnå. Hjälper dig när du är i en motgång och hjälper dig att hitta tillbaka till den fas du trivs bäst i. En person som accepterar din livsstil, dina mål och framför allt vill vara en del av din vision. Dela allt med dig och vara med dig hela vägen för att se dig utvecklas och vara den bästa verisonen av dig själv. 

Att ha en person som detta i min närvaro skulle vara guld. Det är svårt att överrösta och övertyga sig själv. Det är svårt att alltid intala sig själv att man är stark nog.
Det är svårt när personerna i ens omgivning är helt tvärtemot det jag nyss beskrev.

Snapshots lately


RSS 2.0