Om sanningen ska fram...

Haft en riktigt ovärd dag i skolan fast skön tyska eftersom jag och Emma måla lite haha vi måla varannat streck så tillslut blev det en kamel som stod på en drake, jättefint!! Nog de mest produktiva som finns:):) Tränade efter skolan sen vart jag på massage asså aaaahhh vad hon gjorde med mig!! Den massagen var inte helt dum men med träningsvärk och hur snuvig som helst (låg med huvudet neråt i 30-40min snoret forsa kan jag säga er:)!!) så vart det liiitee jobbigt. Och att jag ska börja gå dit kanske 1 gång i veckan ett tag framöver gjorde inte det hela bättre heller... Skönt med massage tänker ni men eftersom jag måste göra det för få igång cirkulationen osv jag förstod knappt gör det rääätt ONT nu i början... Alltså får/ska/borde jag helst inte anstränga rygg/axlar/traps området + ska stretcha myyckeeet jämt hela tiden typ. Sämst sämst sämst sämst sämst. 
 Utöver all stel-kaos måste jag mejla min kostrådgivare nu för min mage börjat kaosa lite för mycket det senaste... Rätt oklart vad det är men har några aningar och jag pallar ej att avstå från kvarg längre!!! Eller pallar inte vara laktos/mjölkprotein skadad (eller vad man säger) överhuvudtaget fast ändå något man själv kan bestämma väldigt mycket över men konsekvenserna är inte så roliga om man säger såå. Förövrigt, något bra som hänt är att jag upptäckte Veronica Maggios nya (?) album på Spotify så lyssnat igenom det och allllaa låtar är ju fan bra!!??! Såhär typiska sköna busslåtar typ! Kalla mig efter det är okej:) 

För tillfället ligger jag i sängen och undrar vad jag ska göra med mitt liv. Allvarligt. Armar/bröst står ju på schemat imorgon men det kan jag la glööömmmaa menar ovärt att lägga pengar på massage annars... Eller? En övning kan väl inte skada... Eller så får jag trotsa förkylningen och köra cardio helt enkelt! Om sanningen ska fram verkar det inte som jag eller min kropp dvs inte är på topp:( Äta godis kanske är den enda lösningen... Skoja:) Duscha ska jag ivarjefall göra nu. XX

 

GYM TODAY<333

SOM JAG LÄNGTAT EFTER GYMMET!!!!!!
Slutade redan vid 12 idag så jag passade på att sola innan jag drog och tränade. Dock dyrt med tanke på att det kostade 60kr för 12 min medan ett annat ställe tar 60kr för 24min meeen dubbelt så effektivt så värt! Väl på gymmet körde jag mage/rygg (nog favvo!) och kan säga att min kropp var rätt omedvetande men får skylla mig själv för dee... Därför gick passet helt okej! Är ändå glad att jag är på väg tillbaka plus att V var där och distraherade mig en deeel haha men mysigt att prata lite och se honom. Tveksamt om jag hinner/borde träna imorgon igen eftersom jag ska få massaaagee. Känns inte så smart att gå och anstränga musklerna när man gjort dem mjuka och avslappnade... Men ingen idé att noja & stressa kroppen på en gång utan tänker att energin är sparad i min kropp och kommer göra att jag kan leverera ännu bättre och få ut mer! Ändå 5 månader kvar till sommaren så man får tänka lite hållbart som sagt:):) 

Nu ska jag plugga in en redovisning jag ska ha imorgon. XX!
 

Träningsblogg??? JA/NEJ?

Fick lite galna och säkert ouppnåbara visioner om att satsa lite mer på bloggen. Skapa en blogg som innehåller riktigt bra och välgrundade inlägg dvs mer specifika inlägg som har bättre kvalité. Eftersom min skäl är fast i träningslivet så skulle det bli innehållet men kan tycka det är svårt att veta vad som uppskattas och roligt att läsa om. Finns ju allt från övningar, recept, träningskläder, mina tankar om kost/träning/hälsa osvosvosv. Skulle ni stötta mig haha?

Fast samtidigt kan jag inte mer än google it self så allting lär vara självklart för alla ni som läser men kan kanske vara intressant att följa mitt träningsliv ändå... Fast, ärligt, det är inte det haha. Det kommer bli intressant när jag är utbildad och är kunnig och man kan lita helt och hållet på vad jag säger men nu skulle det bli som att klicka in på vilken ''tränings''blogg som helst. Förutom att min blogg är minimal och jag bara leker lite... Så samtidigt känner jag att för mycket detaljer bara skulle kännas löjligt och kanske kan verka som att jag försöker lära ut eller rätta till någons sätt men egentligen tycker jag bara att det är så jäkla roligt, spännande och intressant. För mig är detta liv så mycket mer än att gå till gymmet för att få fram en snygg kropp det är liksom träningen och vägen dit som är det bästa jag vet. Jag skulle inte säga ''nu kör vi nu ska jag minnsan få min drömkropp''. Ytligt bara. Kalla fruktbilder för inspiration alltså, har man missat tjejerna som tagit sig fram till scenen?? Även om scenen inte är ens slutmål har de tjejerna den viljestyrkan och beslutsamheten som man själv behöver. Ett mål, en plan och något hållbart. 

Känns som detta är svårt att förklara. Menar inte att man måste gör på vissa sätt eller leva sig in i ett träningsliv utan att man ska veta vart man själv står helt enkelt. Varför gör jag det här? Vad leder det här till? Är det här bra för mig? Tycker jag om det här? Vet jag vad jag gör? Osv. Det viktigaste är att ta hand om sig på sitt allra bästa sätt för att i sin kropp ska man leva hela livet och därför ska man se till att man trivs! 


Andra alternativ

Stevia
Om man vill känna sötsmaken i sin gröt, smoothie eller chokladbollar kan man använda sig av stevia istället för vanligt socker. Sägs att stevia inte påverkar blodsockret så såsätt är det bra! (Sedan kan man ju googla runt lite och läsa bland annat denna artikel http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.1928158-nya-mirakelsockret-ar-inte-riskfritt haha älskar sånt här)

''Protein''bar
Finns maaassor av så kallade proteinbars och de jag testat är så himla goda och verkligen något man kan äta till helgen som gottis! Jag själv skulle inte äta de efter träning med tanke på sockerinnehållet. Däremot kan man jämföra Questbar (världens bästa & den jag föredrar även efter träning om det är kris) som inte har något tillsatt socker medan Swebar innehåller 21gram socker dvs mer än innehåll av protein (sockerbar?). Annars är jag så sugen på att testa OneWhey bar från Fitnessguru trots det är mer en blandning av protein/sockerbar vad jag hört.

ProteinbarOrdered! Had to try :D

Olja

Steka eller liknande i olja istället för smör. Rapsolja/olivolja/ är de vanligaste vad jag vet:)

Jordnötssmör
Riktigt jordnötssmör gjort på minst 99% nötter är fiiin fina saker kan jag lova om ni inte testat! Byt ut Skippy ni kommer inte bli besvikna! Mitt kommer från Green Choice och finns som creamy & crunchy. Crunchy är såå goott.

Kärlek.

Jag tycker det är så fint när en annan person kan se vilka egenskaper man själv har. Att en annan person kan identifiera en och förstå ens personlighet. Så mycket djupare än bara vilken favoritfärg personen har då det istället handlar om hur man är och fungerar som person. Tänk att någon annan kan förstå en så bra att den vet exakt hur man reagerar. Eller varför man ler och säger att allt är okej fast personen egentligen genomskådar en och förstår att allting är precis tvärtom. Kramen man får är för man vet om att personen förstår, utan att ens behöva berätta. Så enkelt och så självklart. Man liksom, kompletterar varandra och finner trygghet i varandra.

Jag vill vara med någon som skapar den bästa versionen av mig själv. När ingenting är tillgjort utan allt är bara allmänt bra. Låt oss bara ligga bredvid varandra i sängen och känna av varandras närvaro. Det lilla skulle jag bli lycklig av. Jag skulle också bli lycklig av att veta om att personen i fråga vill ha mig lika gärna som jag vill ha honom. Utan tvivel och i alla lägen. Därför vet jag att det inte är någon idé att stressa med kärleken för när man väl är där, i det självklara läget, så kommer väntan varit värt det. 

Jag älskar kärlek. Jag älskar att se kärlek, känna kärlek och vara förälskad i själva kärleken (om ni förstår). Kärlek är så fint att till&med ett bråk, skrik och tårar blir fint med den man älskar. Vad kärlek innebär och medför är så himla betydelsefullt och så himla kraftfullt. 

Jag tycker det är viktigt att ta vara på kärleken. Låta en själv få den kärlek man förtjänar, vilket är all kärlek i hela världen. En kärlek som är så oändlig och så uppenbar att alla kan se det och märka av det. Inte något noj om hurvida man ska skicka iväg ett sms eller ej utan man vet att personen kommer uppskatta ett sms, när som helst. Låt dig själv vara lite yolo och ta en chans för att ta reda på om personen faktiskt kommer kunna ha möjlighet att ge dig den kärlek du behöver. Vad har man egentligen att förlora? Förlorar man killen så var det väl egentligen inte kärlek. För kärlek, äkta kärlek, förlorar man inte. Man kämpar & gör uppoffringar för kärleken.
Kärlek kan övervinna ALLT.


Världens bästa killparfym

Ligger i sängen och känner lukten av go killparfym från koftan, hur underbart är inte det egentligen!?
Som ni då förstår har jag träffat V under kvällen. Vi gick hem till honom och kollade en jättebra film ''Think like a man'' var verkligen rolig & värd att se! Så hade vi det bara allmänt mys några timmar tills jag tog bussen hem vid halv 11. Förövrigt är han eeejjj bra för min såkallade fitness-image (han kallar mig nämligen fitness-tilda haha älskar det) eftersom jag är så himla tråkig som inte äter godis osv medan han gärna hade velat det... Snart kommer han säkerligen få över mig till hans sida haha...

Annars har jag tidigare idag hängt på Överby en sväng med syster & mamma. Jag fick köpt mig en kofta, tråkigt smink (...) & ett Nike träningslinne som jag är såå sugen på att använda!! Bra lördag helt enkelt och nu ska jag sova. XX

Dagens hår (haha)
 

Dcore, Nike, Freddy

När jag känner mig helt återställd efter denna sjukt sega förkylningen ska jag se till att jag snabbt kommer tillbaka till mitt vanliga flyt med träningen igen. Blir nog inga konstigheter eftersom jag läängtar efter gymmet men för lite extra motivation ska jag nog köpa något nytt att träna i. Dcore handskarna är så himla fräscha och Freddy wr.up tightsen är inte så dumma de heller! Förutom träningskläder ska jag köpa mig några celsius så jag kan få till riktigt bra pass trots jag är lite seg         i kroppen i början. Livets mening ♥

träningskläder
 

5 CRAVINGS

Nike free run 
Fortfarande inte fått köpt mig ett par... Men snyggaste jag veeet


Pulsklocka
Grym sak som skulle vara så roligt att ha!


Chooklaaaad
Är så svag för choklad och älskar det av hela mitt hjärta! Sett dessa nya sorter av Lindt men inte provat än åååhhh sån craving just nu... (Bild lånad av Josefina vilket jag hoppas är ok ♥)


Ansiktsbehandling
Vill så gärna skämma bort mig själv med en ansiktsbehandling. Suttit ett tag och kollat behandlingar & priser så när lönen kommer in är detta givet! Välbehövligt så att säga. 


Nude nagellack 
Neutral & snygg färg helt enkelt!

Andra alternativ

Sås/dipp
Var så himla längesen jag åt någon god hemmagjord sås på grädde/creme fraiche... Typ enkla saker som korvstroganoff eller köttbullar i brunsås... Ni föstår! Men för att få den krämigare känslan kan man istället använda sig av kvarg/turkisk yoghurt/keso. Kvarg/turkisk yoghurt kan man tillsammans med exempelvis kyckling & grönsaker slänga i stekpannan eller bara ha brevid och blanda i kryddor så det blir som en dipp. Förresten så förra veckan gjorde jag en liknande skagenröra gjord på kvarg. Blev hur god som helst faktiskt och smakade nästan som vanlig!
Annars kan jag tipsa om smält keso vilket är gör gott också!

Chokladbollar
Finns många olika varianter på nyttiga chokladbollar, både raw och inte. Jag har gjort raw då man har dadlar som grund, vanliga med keso/kvarg & gjorde senast igår några av proteinpulver. Tror jag lagt upp något recept här annars kan ni bara kommentera eller googla helt enkelt!


Egengjorda chips
Detta är så himla gott!!! Man kan använda sig av potatis, palsternacka, morötter, banan osvosvosv. Bara att skära i tunna skivor eller hyvla med osthyvel, strö på olja som man kan dutta av med papper sen på med valfri krydda så som timjan, grillkrydda, kanel på banan. Ha i ugn på omkring 200 grader och kolla dem heela tiiideeen, bränns lätt! Ta ut när de ser fina ut och låt svalna så blir de ännu godare:)
(Bild lånad av Hannaoeberg@instagram. Grym kvinna förövrigt!)

Smoothie
Tycker det är jätte smart att använda sig av smoothie istället för yoghurt som innehåller väldans mycket tillsatt socker. Tidigare har jag gjort proteinsmoothie vilket är top notch då man får i sig långsamt protein. På kan man ha allt möjligt typ bär, frukt, granola/müsli, flingor, frön & nötter.

Är såna här inlägg något att ha? Isånafall skulle jag kunna tänka ut några liknande att fixa i ordning!

Att bli 18...

Känns så jäkla overkligt att jag om 186 dagar fyller 18 år! Sinnes!
Funderar fortfarande på vad det innebär & undrar hur mycket mitt liv egentligen kommer balla ur... Nejmen ärligt, jag har faktiskt aldrig vart den som längtat eller önskat jag vart 18. Vet så många som redan direkt efter de fyllt 17 gjorde en count down till 18 årsdagen eller sagt de önskar de vart 18 så man kan gå ut. Jag har däremot vart den som njutit oavsett ålder för jag vet att tiden kommer ta mig dit så hittat på det bästa man kan istället. Sen har jag också haft möjligheten att göra såå mycket trots jag inte är 18 vilket jag är otroligt tacksam för! Exempelvis åkt utomlands själv med en vän, fått jobb & kan festa när jag känner för det. Visst det är oerhört surt att inte ha körkort men att leva efter en busstabell sätter mycket av mig själv på prov så jag ser det bara som en utmaning & lärdom. Kommer bli så himla härligt sen och mitt liv kommer bli 10 gånger smidigare så jag kommer äntligen kunna leva lite mer!

På tal om leva, bokstavligen leva, så ser jag möjligheten till att faktiskt kunna göra det nu när jag blir 18. Hur nervöst är inte det? Jag tror nämligen jag är hur nervös som helst och vågar därför inte sätta några konkreta tankar eller känslor på allt som 18 år innebär. Det är nu det börjar bli aktuellt att bli någon, göra något. Tänk hur många visioner man haft genom åren och nu står man här med allt framför sig (förutom ett år kvar i skolan som gör en rätt stillastående). Det är liksom dags att ta tag i saker på riktigt. Så som planera en jorden runt resa, spara pengar & vara allmänt effektiv. För jag vill vara effektiv & aktiv och känna att jag får gjort något här i livet. Create myself liksom.

Jag läser Hanna Fribergs blogg och blir lika inspirerad varje gång jag klickar mig in där. Just nu bor hon i Australien och jobbar på ett café medan hon samtidigt kan njuta av livet. Dröm att planera efter! Härlig, avslappnad miljö men samtidigt gör man livsnödvändiga saker så som jobbar och lär sig så mycket om livet. Är verkligen nyfiken och exalterad över att se vad världen har att erbjuda. Jag vill vara med om allt och har ingen tid till att vara rädd för något utan istället vill jag se vart jag själv hör hemma. Upptäcka vem jag faktiskt är.

Säkert svårt att förstå hur taggar jag är på livet! Inställning är allt och jag är verkligen inställd på att hitta livsglädje. Världens bästa ord förövrigt!

Well, the best time is yet to come.

 

-/+

- Min kropp känns helt tung, slö & urfunktion. Vill bara bli helt frisk!!!

+ Min bror gillade förslaget om att åka utomlands tillsammans så det lär bli av asap. Antingen sportlovet eller påsklovet! Whhhiiee:):)

- Utseéndet på min blogg är minst sagt katastrof! Jag vet inte hur jag ska kunna ta tag i design osv men verkligen något jag borde så det blir lite bättre kvalité.

+ Plattar/lockar knappt håret längre eftersom jag helst lever i tofs. Smidigast så!

- Har äckligt mycket i skolan just nu 

+ Ska få massage nästa vecka på onsdag vilket jag verkligen hoppas ska hjälpa miiiggg

- Jätte längesedan jag shoppade... Så sugen!!!

+ Inte ätit något raffinerat socker på 23 dagar. Dax att fira med lite choklad kanske hehe??

- Inte solat sen innan nyår. Måste få det gjort i helgen!


Plugg på G.

Stannat hemma från skolan idag för jag har så fruktansvärt ont i halsen och vägrar att det ska bli värre. Däremot vet jag inte om jag har feber eftersom jag inte tillåter mig själv att vara sjuk haha tänkte heller inte tillåta mig själv att sova bort hela dagen för jag har så jäkla stora uppgifter att skriva på men det gick sådär... Vaknade vid 10 men somnande om till 1. Ovanligt härligt att sova since jag haft oskönaste & olugnaste helgen då jag jobbat och inte haft tid att vila. Gjorde ivarjefall protein smoothie som jag käkade framför nya Pretty Little Liars och sen råkade klockan visst bli närmare 18... & inte fören nu håller jag på att försöka skriva om framtidens energiförsörjning. Men men, lika bra att ta tag i alla uppgifter för annars försvinner de helt enkelt inte! Tror jag fick för mig att blogga bara för att undvika plugget haha omedvetet faktiskt. Skärpning Tilda... Xx


T.G.I.F

Vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg för är så jäkla splittrad i mina tankar så det finns inte haha denna dagen har vart så lång & så effektiv & aktiv så för tillfället vet jag inte vart jag ska ta vägen för att samla mig! Om jag har druckit Celsius? Svar: JA. Hehe. Kan väl börja med att jag vart uppe 06, käkade lite (mycket) gröt, stressade till bussen, hade matte i skolan, drog på någon ovärd föreläsning med klassen sen slutade jag vid 11. PErfekt gymtid tänkte jag men ack så fel man kan ha! Ovanligt mycket folk men jag & Emma fick ihop rygg/bröst ändå. Måste prioritera bröst mer framöver så körde lite bänkpress idag för se utveckling! Visst jag är svag men kan därför bara bli bättre :):) Vid 2 mötte jag upp V så åkte vi till Öveby och började jakten efter ett par hållbara lurar alltså lurhistorien jag ska berätta nu är inte att skoja om hahaah... Vi började kolla på Elgiganten, sen Ica Maxi (för jag skulle köpa jordnötssmör), sen Siba där vi äntligen hittade ett par som jag köpte! Nöjd vart jag så vi gick och käka lite som paus mellan allt vel. Japp här började han förstå att mitt mellannamn är Velig haha. Han bjöd mig ivarjefall på en Ceasarsallad & känner nu i efterhand att jag nog är rätt dålig på visa hur tacksam jag är, mest för jag inte är van att bli bjuden såhär! Sen ta emot komplimanger är jag ju värdelös på... Ska gottgöra honom med ett sms snart tänkte jag, så ni vet och inte tror jag är hemsk som person. Förövrigt sa jag absolut tack men skulle kunna säga tack 10 gånger till med tanke på att jag nästan skäms över hur dyr den vart haha... Men tillbaka till lurarna! Kollade på dem när vi käkade så märkte vi att de inte hade någon höja/sänkaknapp vilket jag måååste ha för mina på iPhonen inte funkar (...) därför var det bara att lämna tillbaka de på en gång! Så kommer vi dit och blir tipsade om ett par jag köpt tidigare (kostade 600kr då men 390kr nu???) som sägs vara gör grymma osv. Mina förra började ju glappa efter 2 veckor men gav dem en chans igen. Vid halv 6 skildes vi åt så gick jag mot Hemköp & köpte en Celsius och taggade till inför cardio med nya lurar! Hur nice som helst tänkte jag men liiite brus från lurarna emellanåt hade jag gärna skippat haha vem orkar ens... Ignorerade det så körde jag 45 min på crossen & 1x2 km intervall på bandet. Jisses! Brukar förövrigt köra ''intervaller'' på crossen mellan level 8 & idag 11. Dvs skifta efter varje/någon km och kilometern på level 11 var inte att leka med! Satsar ivarjefall inte på bra tid längre utan på högst möjliga förbränning (som en liten parantes för er som är intresserade, vill ni veta mer hör av er på mejl :):):)) Nämen på riktigt, just nu ligger jag helt slut i sängen och vill egentligen bara sova men känns som det kommer bli svårt eftersom jag fortfarande känner av en massa koffein haha... Annars är det jobb som gäller hela helgen så kommer vara rätt instängd på kära lilla Tempo. Yey! Eller? Yey när jag har en ny Odd Molly är säkert ivarjefall! Xxxx. 

Jag vet inte varför men jag lägger upp en bild på godaste frukosten. Enjoy! Typ.

Oklart inlägg

Tänkte att lite uppdatering här inte skulle vara helt fel eller vad säger ni? Inte för jag har så mycket intressant att komma med... Mest intressanta som hänt sedan sist vart väl den sjukt goda (!!!) kycklingfilén jag & sis upptäckte i kylen förut! Från ingenstans låg den där alltså varken jag eller någon annan i min familj har lagat den så inte kan det vara rester eller så utan den bara vart där helt saftig och färsk och inte alls som mina torrajäklar. Så dagens mysterium är väl vem i hela världen som har lagat den godbiten... Pax att den personen hädanefter ska göra mina matlådor :):):) Nämen ni förstår nog att mitt liv inte är så mycket mer än skola, träning & plugg nu när jag till&med berättat om denna otroliga händelse hahaa?? Annars har träningen rullat på fiiiint i veckan. Speciellt måndag & tisdag när jag tränade tsm med Emmsiii. Hon vart som min egna lilla Celsius-kick så pax nr 2 att hon ska med mig minst 2 pass i veckan framöver (japp du läste rätt Emma) :):):) Blir ett tredje pass med henne imorgon då vi ska köra rygg igen wwhhiieee ska kötta latsdrag resten av januari/februari har jag bestämmt så jag kan få till en bra teknik och uppbyggnad så man kanske kan orka några pullups i framtiden. Showoff moves är ju bra att kunna eller vad säger ni? JAja vad jag skulle säga om ryggpasset imorgon är att lite filmning är planerad skulle jag tro! Kanske bilder? Kanske kommer det upp något här? Vem vet! Efteråt så ska jag ut till Överby med V. Svettig & inte helt top notch men han är ju van att se mig sådan så varför bryta ett vinnande koncept? Eller vinnande får vi väl se... Ska köpa ett par nya lurar eftersom mina som vanligt gått sönder. Bra lurar... Vad är det för något? Varken såna för 700kr eller 300kr håller ju. Eller är det bara jag..? Börjar nästan tro det... Ett par nya kan ivarjefall göra så jag kan köra lite mer cardio igen. Bara kört cross 1 gång denna månaden fast faktiskt inte det jag behöver just nu så kanske det som vart meningen med att lurarna gått sönder? Everything happens for a reason som sagt. Fast nu när jag kollade upp min gym-anteckning insåg jag att jag ljög precis. 3 1/2 gång har jag kört cardio menade jag. Mycket mindre än tidigare försöker jag komma fram till haha! Trots lite cardio är läget faktiskt under kontroll. Att muskler inte byggs på löpbandet är en sak som är säker så jag klarar mig fint.

Nu har jag, som vanligt när jag druckit Celsius, skrivit en aning för långt och en aning för många oklara saker. Frågor på detta? Nu ska jag avsluta här och istället kanske få gjort något på en naturuppgift eller försöka sova hade inte skadat. Hörs när vi hörs!

Drööööööm

Lazy day

Hej bloggis!
Var på gymmet vid 10 igår och efter en Celsius köttade jag på i ungefär 3(!!!) timmar. Mest för jag vart tvungen eftersom busstiderna suger! Däremot vart passet grymt då jag körde igenom ben/rumpa ordentligt + mage & 30 min på crossen. Förhoppningsvis gjorde mina aminosyror underverk & räddade mina såkallade muskler från total nedbrytning... Gick spontant in på Ica och köpte lite tonfisk som jag oxå slevade i mig hahaa orka mig! 

Valde att avstå träning idag även fall jag vart räättt sugen men åka buss vart inte speciellt lockande (dax att kolla lägenheter...) så 7 pass denna vecka får räcka! Annars har jag idag veerkliigeen sovit ut vilket jag inte minns sist jag gjorde & fixat i ordning matlådor så är redo för ny vecka. Ska verkligen se till att försöka leverera grymma pass i veckan trots skolan! Xx

Whiiiee

Kära bloggen,
idag den 10 januari 2014 vart jag på min första riktiga dejt! Dvs inte en sådan här genomskinlig ''ska vi ses och kolla på film''-träff utan en mysig fika på Strandgatan i 2 1/2 timme. Satt där och pratade massor med en kille jag för kanske 3-4 (?) månader sedan inte ens visste namnet på. Allt jag visste då var att jag blev helt ivrig av att få ögonkontakt & ett leénde av honom en sväng eller bara mötas lite snabbt när han var på väg att gå. Så kul att äntligen ses och känns så himla roligt då jag sagt mycket till mina vänner att något nytt som en dejt med en person som inte har samma kretsar som en själv skulle vara såå spännande vilket jag fick uppleva idag. Givet vart jag nervöööss haha brukar inte vara nervös över att bara prata men men... Det (han) kändes avslappnat & enkelt så vart skönt! Känns ändå som en lyckad första dejt och får väl se vart detta kan ta väägeeen. Kommer somna med ett leénde på läpparna ikväll whie sån fin kille. ♥

(brist på bilder)

Ge mig glädjee

 & här kommer ett inlägg fullt med negativenergi och irriation så fortsätt läs på egen risk... Nämen först och främst har jag upptäckt att jag blivit beroende av Celsius vilket är sämst! Kan varken leverera ett bra pass eller få någon powerkänsla utan jag druckit Celsius och det är otroligt jobbigt för jag vill bara gråta, typ. Känns som allting tar emot 10 gånger mer så det blir knappt kul eftersom när jag väl druckit Ceslius finns det ingenting som kan stoppa mig och jag vill vara på gymmet forever haha. Meeen vem har råd att köpa Celsius varje dag ens? Inte jag ivarjefall.

Förövrigt har jag börjat bli riiktiigt less på att gymma tar mig runt 4 timmar då bussen en väg tar 40 minuter... Är också gör spänd, stel i nacken/traps så det gör ont och förstör min träning samt hållning. Ork! Inte bara detta utan lovet är snart redan slut och jag är verkligen inte redo för återgå till skolan. Kommer nu behöva börja åka buss till skolan vilket jag aldrig gjort under hela gymnasie-tiden + har några jobbiga uppgifter att göra direkt så välkomnar väl stressen till att ta över mig...

Annars längtar jag något såpass till fredag då jag ska träffa V. Är faktiskt nervös hehe men har bra känslor så ser fram emot deeet. JAja, låt skoldagarna gå snabbt så är jag nöjd ändå. Hörs!

Slirig bild men här är jag i mina bästa dagar 

Bra dag

Hej bloggen!
Kickade igång denna dagen redan vid halv 8 med en skål prottegröt med det godaste man kan ha till. Kolla bara på bilden nedan så förstår ni nog lite hur gott det smakar! Helt perfekt. Var på gymmet vid 9 och körde igenom bröst/triceps/biceps vilket flöt på bra så vart nöööjd. Efteråt åkte jag tillsammans med goaste Josefina till Göteborg så käkade vi super god kycklingsallad med quinoa & blå mögelost plus shoppa lite och pratade som bara vi kan. Hon är så himla härlig den tjejen & seriöst den bästa jag vet. Glad jag har henne!
Jag fick ivarjefall äntligen köpt en go turtleneck tröja & ett vitt gulligt linne. 100 kr/styck så var som gjort :))
När vi kom tillbaka till Trollhättan drog jag till gymmet igen hehe drack en celsius så tränade i 2h. Blev 8 ben/rumpa + 5km löpning + 5m på crossen. Äckligt jobbigt! 
Nu har jag tänkt att försöka sova eftersom jag jobbar hela dagen imorgon så vill vara utvilad. Hörs när vi hörs. Xx

Let's start this year

Låg och drog mig i sängen till ungefär 15 idag. Bara huvudvärk ibland men kroppen däremot har känts helt förstörd haha men dagen-efter känslan är så värd om man haft en lyckad & grym kväll tycker jag! Ivarjefall, när jag väl bestämde mig för lämna sängen och få lite ordning på livet så ställde jag mig och gjorde matlådor. Älskar att året direkt erbjuder en utmaning med helg snart då man egentligen eller vanligtvis gärna skulle vilja gotta sig men jag antar utmaningen och satsar på att göra det i minst 3 månader! Lätt att säga att man ''startar på måndag'' men för min del ska jag ta mig till gymmet imorgon (kommer väl va så fullt så man mår dåligt) & som sagt börja helt & hållet med kostschemat igen. Som ni förstår är det inte det lättaste att äta efter kostschema veckan under jul/nyår!

Ska fokusera massa nu så lär väl hamna i min egna träningsbubbla och utesluta omvärlden haha kanske tråkig men vill hitta tillbaka till ett bra & hållbart flyt med bra balans! Känner verkligen för att satsa nu 2014 så gäller att hitta tillbaka nu på en gång. 2013 var för mig ett riktigt träningsår där jag har lärt mig otroligt mycket. Övning ger färdighet och jag kommer ta med mig dem erfarenheterna till detta nya året för att utvecklas. 2013 har gett en bra grund så tycker det är spännande att se vart utvecklingen kan ta mig! Vet att jag har viljan & beslutsamheten since jag 2013 gjort allt för mig själv. Kanske hade vart skönt och mer givande att dela allt med någon, jag vet inte... Men troligen. Kanske hade det gjort att ångesten som ibland äter upp mig innefrån skulle försvunnit. Men det är okej för jag vet att jag kan hantera alla känslor eftersom jag är starkare än så. En dag kommer jag kunna visa utåt hur stark jag varit på insidan. Tror jag är en bit på vägen, fast jag vet inte... Man själv är ju den mest kritiska personen mot sig så är svårt att säga om man är på god/rätt väg när man bara har sig själv att vända sig till.

#beforepicture

Nyårsfirande

GOTT NYTT ÅR VÄNNER!
Jäääklar vilker kväll/natt det blev igår trotsallt! Hamnade inte i sängen förrän 05:30 och sämsta är att jag inte kunde sova längre än 5 timmar... Men idag kan jag lova er att jag kommer förbli liggandes i sängen!

Kvällen började hemma hos Melina vid 8 där jag, Melina Zandra Bea & Ida käkade god middag & drack lite grann. Efter ett tag kom Nico Hasan Jonas Pontur Pytte & Oskar så började vi köra en massa olika drickspel. Hade det gör trevligt med lite nygammalt folk kan man säga att det var för 3 av killarna är nämligen barndomskompisar till mig haha! Så himla  roligt för Oskar säger fortfarande Mathilda och alla bara kollar på honom och förstår inte vem han pratar med och jag reagerar knappt haha old times.

Innan 12 blev det stress bort till fyverkerierna och det var verkligen utmanande att ta sig dit med mina klackskor... Vi kom ivjarefall dit och kika lite, drog in till stan, vela vart vi skulle ta vägen och tillslut hamnade vi tjejer + Nico Hasan & Jonas hos Nora! Hos henne var det några fler som drack och jag fick syn på Twister så det blev Twisterspel vid 01 hahah klänning på det och jag har nu några flashbilder... Överlycklig ändå! Måste berätta 1 grej som hände, gick ut från lägenheten själv en sväng & träffade på en man (25 så vad säger man?) visade sig vara Noras granne som de spanat på. Rätt snygg så la några goa drag (typ ''jag har ingen bh på mig'' sorgligt med sant eftersom jag inte behövde det since mina bröst har gett upp hoppet haha...) och bara var trevliga meeen efter ett tag säger han att han har fru (!!!) blir förvänad men jätte glad och säger en massa grattis. Så gav upp det haffet men han ville ha en kram innan så sa jag att jag inte vill förstöra hans förhållande för älskar verkligen förhållanden, tycker det är så fint osv haha men gav med mig! Precis när vi kramats klart kommer hans fru (!!!) runt hörnet hahaha och ba ''Älskling!!! Men hej!!!''. Sa grattis till dem båda och kunde inte sluta skratta med Nora efteråt. 

Vid 02 tog jag Bea & Melina oss till grillhouse och jag har aaldriiig ätit en sådan god kebabtallrik tidigare!!! På tal om grillhouse stötte jag även på Josefina där en sväng och blev så jäkla glad för älskar henne så kramades massa (♥)! Vart såklart fullt med folk på stan så vi var bara allmänt härliga och pratade med första bästa snygga kan man väl säga haha älskar oss! Med alkohol i kroppen blir jag otroligt social & framåt och pratar mer än gärna med alla som går förbi mig, faktiskt trevligt men lämnar detaljer utanför bloggen haha...

Ostabila & konstigtnog drog vi 3 på en (!?) cykel mot Jätten till efterfest med Oskar Pytte & Pontus + 2. Vingligaste cykelturen jag någonsin vart med om och funderar fortfarande på hur vi faktiskt lyckades... Melina är bäst helt enkelt! Var inte där alls länge men delade taxi med de 3 boysen vilket var gryyymt skönt. Kom inte innanför dörren förrän 5 men såå glad avv sova & vakna upp hemma i min egna säng. Bästa som finns! Däremot llär det ju inte bli taxi efter Lipz i år (fyller ju 18!!!) så bäst att vänja sig med att sova borta vid fyllan I guess för taxi blir en aning för dyrt!

Firade in nya året på ett riktigt bra & lyckat sätt och hade det hur roligt som helst! 
Lots of love

RSS 2.0