Plugg & träning

En solning imorse sen möttes jag & Emma upp på Espresso House närmare 11. Köpte mig en vaniljlatte med extra kaffe alltså där har jag härmed en helt fulländad & perfekt kaffe!! Med den i handen vart jag redo för sätta igång och vi fick faktiskt skrivit en del på gymnasiearbetet. Okej kanske inte en del men ivarjefall ett stycke (utav 20 eh) känns skönt att kommit någon vart! Snackade självklart lite allmänt också bland annat om utgången imorgon & helt ärligt är jag nervös för dricka haha.. Och hur jag ens ska ta mig hem?? Återstår väl att se hur kvällen slutar.


Vid halv 2 vart det dags för mig att gå till gymmet. Körde några rumpa & 25 min prommis varav 5 intervaller därefter vart mina ben gött sega.. Kommer bli skönt att komma hem om ett tag, käka & duscha sen nog ta det lugnt framför House of cards. En bra serie men jämfört med Suits & Revenge som jag egentligen vill se men inte hittar säsong 3 på någon av dem någonstans är den endast ok. Suits är seriöst på samma nivå som Gossip Girl! Alla ni advokat-intresserade borde se den diiireekt. Livets liv har de<33 

Är sämst i världen på avrunda & avsluta ett inlägg vet inte hur man borde sköta det snyggt. Typ, hejdå? Hejdå:)

Onsdag

Vänta.. Va? Onsdag? Onsdag redan slut? Nej? Hur är det ens möjligt för lovdagarna att gå såhär fort?? Inte fått gjort något plugg heller för den delen borde bli prio imorgon faktiskt..

Annars har hela dagen idag råkat gå åt till vara i stan. Först vart jag med mamma på Överby vid efter 11 vi gick inom 3 för få ordning på fakturor och allt möjligt, dvs inte allt för roliga saker. Lämnade sen tillbaka en tröja, fikade lite grann, åkte till Privab & slutligen hade klockan blivit halv 3! Mys med mamma-häng<3 

Blev avlämnad vid Plus för sola men självklart hann jag inte få solarium innan tre vilket gjorde det ovärt att ens sola plus gymtiden hade behövt lida därför får det tas imorgon bitti helt enkelt! Aaa det prioriteras innan plugget hehe.. 

Väl på gymmet blev det några få rygg/axlar hade mest cardio i huvudet. Hann köra 30 min prommis i lutning 15 & 20 min på crossen innan bussen gick hem. Lite svettig skön-träning! 

För tillfället ligger jag i min säng med Sis & chillar. Hon är äntligen lik sig själv igen efter 3 veckor med körtelfeber inte känt igen henne allllss haha lilla gummsi<3 Hörs säkerligen imorgon. X


En massa gående

Haft en sån himla go dag tillsammans med bästis idag. 11:20 klev vi på tåget för ta oss till Göteborg däremot inget hederligt västtrafik tåg utan något liknande från 1700talet väldigt förvirrande & oklart haha vad hände ens!? Fram kom vi ivarjefall blev köpt en vaniljlatte på direkten, går ju inte att undgå när det är livets dryck. Från 12 till 18 gick vi runt & runt utan större framgång. Jag fick inte köpt mig mer än ett rött nagellack & Josefina endast ett par skor. Riktigt chockad faktiskt haha sånt shoppingbegär egentligen men men plånkan är glad. Vi lunchade även på Da Matteo där vi tog varsin sallad som vart över förväntan verkligen jättegod! 


Väl tillbaka i Trollhättan var vi vid kvart i 7. Bestämde mig för hoppa över att träna (hade alltså gått runt och skämts över min bruna oerhört gamla fula väska hela dagen i onödan som även slog ner flertal nagellack & tre lådor inne på Åhléns .. ) istället hade vi ungefär 45 min på oss till min buss hem gick så vi bestämde oss för gå till Josefina i Skoftebyn för sen fortsätta till hållplatsen vid Sylte men det gick inte hela vägen haha.. Med 5 min kvar tills bussen gick insåg vi att vi inte skulle hinna så vi gick tillbaka till henne för vänta en sväng till nästa buss. 

På väg till bussen nummer två prata vi om hur härligt det faktiskt är att bara gå omkring (eftersom vi här hade gått i mer än 1h). Ha en vän med sig, prata om allt möjligt och bara gå, vart som helst, bara för det är allmänt tillfrisknande. Konstaterade att en prommis i New York, en storstad i övrigt, som är så mycket mer levande skulle tillföra en sådan energi man inte kan få på samma sätt här. Här funderar man mest över varför man ens är ute när det är mörkt, blåsigt och lite halv ruggigt. I en storstad skulle man känna av den livliga pulsen, få positiv energi & samtidigt inspireras av hela omgivningen. 

Detta konstaterade gjorde att vi trotsade Trollhättans dysterhet, jag struntade i att ta bussen och vi fortsatte att vandra omkring utan medvetande om vad vi egentligen höll på med haha vi<3

Gick inom Hemköp och köpte äpple, fortsatte till Shell för toa, gick ner till Fitness 24 seven för spana lite sen tillbaka till henne. Blev närmare 1h & 45 min innan vi kom till henne för vara där kanske 20 innan vi gick ut till bussen ännu en gång vilket tog en kvart att gå. Älskar förövrigt att det är så bekvämt & avslappnat mellan ossss. Hur kär låter jag inte hahaa ivarjefall Josefina du är bäst. 
 
Kom till slut hem 23:10 (!) & ska nu ta och sova! X

Gilla tydligen svart idag :-)

Cardiiiooo

Det där med allt eller inget är en aning lurigt för min del om jag ska erkänna .. Ivarjefall om man relaterar till dagens träning som jag precis blev klar med vågar inte ens skriva hur länge jag vart på gymmet meeeen när kroppen erbjuder energi så det sprutar får man väl utnyttja det tillfället! Före gymmet vart jag och sola så vart hur varm som helst redan till början. Körde några mage först vilket fick bli superset 4 övningar x 4 varv följt av två tyngre sen startade den eviga cardion på löpbandet hahaa herrrreeeguuud jaja här får ni upplägget 

Lutning 10: 5 min 6,8 5 min 7,2 ->
Lutning 12: 5 min 6,8 5 min 7,2 -> 
Lutning 15: 10 min 6,6 successivt till 7,4

Lutning 15: 30 min varav 6 intervaller x 30 sek 

Löpning: 4km 21min

Löpning: 1km 4:25min

På toppen av det hela fungerade inte min Spotify som vanligt utan den ville endast shuffla låtarna vilket jag inte kunde styra. Oskönt om en Ed Sheeran låt skulle komma under intervallen och man vill bara börja gråta samtidigt som man knappt kan andas inte det ultimata.. Efter min sista kilometer dök Enis upp på gymmet och räddade mig kan man väl säga haha försökte chilla med honom ett tag men vart en aning hyper:) fast samtidigt trött? Aja han är skön så det var kuuuul. 

Sitter på bussen nu och vill bara komma hem för få i mig maaat. Xxx


Jobb & träning

Hej bloggen!

Öppnade på jobbet idag så jobbade mellan 10-14 inte många OBtimmar inte men fick offra mig för min mammas sovmorgon skull sen löna det träningen eftersom jag kunde ta det efteråt istället för tidigt på morgonen. Bussen gick direkt 14:20 somna riktigt djupt på bussen en sväng men var bara att knäppa en Celsius, sätta igång lite skön träningsmusik (som jag dock har brist på ge mig allt ni har taaaackk) & ladda om. Klev in på gymmet med gårdagens nyinköpta Under Armour tights vart underbart mjukt material & sitter där de ska gör de! Glad jag äntliiigeen fått dem vilket bidrog till snäppet bättre pass skulle jag tro. Fick bli 3 triceps 2 biceps & 3 axlar för fullfölja det lilla jag körde igår. Avslutade med 25min på bandet bara måste dela med mig av upplägget jag brukar köra kanske finns någon som gillar att svettas lika mycket som mig! Maxa lutningen, gå i kanske 6,5 till en början upp till dig sen var 4,5 min ökar du för köra intervall i 30 sek (fortfarande lutning 15) & pulsen stiiigeeer! Efter varje intervall ökar du även tempot du går i stegvis. Effektivt! 

För tillfället sitter jag på bussen hem och känner hur svettlukten sätter sig alltså jag är nog för ofräsch för allas bästa men ta 15 min på duscha innan bussen finns eeejjj. Nog om det jag är hungrig! Får nog bli att göra några snabba bananpannkakor med bla keso i när jag väl kommer hem. Xx


Ännu ett inlägg

Har äntligen landat hemma och ser framemot en luugn kväll. Passet förut tog minst sagt på krafterna! Startade med 10 min prommis i lutning 15 följt av raka marklyft sumosquats & andra övriga övningar plus två axlar för skojs skull!

Väl hemma väntade mina kläder som kommit med posten som jag nämnde tidigare och klänningen vart verkligen så himla snygg! Vart jätteosäker så känns skönt nu ska jag bara klicka hem en röd mask att ha till. Med klänningen kom även ett vitt linne med volang riktigt fint det också!

Sen vart det dags för laga maat blev givetvis min specialité. Förövrigt årets hyllning går utan tvekan till bönpasta<33 inte bara att det är bra alternativ för pasta utan har grymt näringsvärde med 44g (!!!) protein per 100 g kyckling ligger liksom på 27! Tillsammans med min röra och stevia ketchup blir maten fantastisk.  Kommentera ifall jag ska dela med mig av vad det nedanför på bilden består av känns onödigt att skriva och låtsas folk vill veta!


Nu ska jag ta mig en dusch. X

Ledig fredag

Fredag vilket innebär ledig! Även ledig en hel vecka framöver då höstlovet äntligen kommit. När man känner gränsen till att gå under är nära räddas man av lov alltid lika passande!

Inte sovit ut en enda fredag trots ledighet. Har behov av att utnyttja dagen och se till jag får något vettigt gjort. Tidsplaneringen idag sprack men inte gör det mycket förutom att jag kommer hem en aning senare. Morgonen började med solning vid 10 och ja härmed kan ni kalla mig solariumtorsk men behöver faktiskt ligga i inför Halloween utgången nästa fredag! Speciellt om den röda klänningen som är hemma och väntar på mig passar.. Vågar dock inte hoppas på för mycket. 

Efter åkte jag ut till Överby med planen att bara vara där en snabbis men hittade saker som stod på min Wanties-lista så shoppade utan ens fått lön än så ett sms till pappsen (haha överdriiiv) fick lösa det hela. Fick bland annat köpt en topp/tröja/kavaj som dock skrek Gina Tricot men tusan man kanske får släppa sin påhittade image annars om hybrisen tar över får Sis ta den helt enkelt.Nu befinner jag mig nere i omklädningsrummet på gymmet. Smuttar Celsius & ber att det är lite folk på gymmet så ett ordentligt ben/rump-pass kan styras upp däremot är min ländrygg en aning skör efter gårdagens marklyft men med tanke på målet jag skrev igår kommer träningsvärken inte få stoppa miiiig. Celsiusen börjar tala nu hahaa hörs!! X. 

För jag kände igen mig själv

ÄNTLIGEN. 
Jag vågar inte skriva att jag är tillbaka. Att jag är tillbaka starkare än förut för jag vet inte ens vad det var och jag vet inte ens vad det är som försvunnit. Efter dagens pass var det helt enkelt något som släppte. En aning ivarjefall för visst jag är fortfarande förvirrad men äntligen känner jag mig glad. 

Det är inte viljan som har saknats & det är inte orken som inte varit där utan det är något jag inte kan identifiera som varit obrytbart. Lagret med endorfinerna vart slut. Kämparglöden gick bara neråt när ingenting gavs tillbaka. För det där som inte går att säga vad var i vägen. I vägen för mig att vara mig. 

Jag försöker, jag frågesätter sig själv, jag letar efter svar men ingenting är sig likt. Håll i, håll ut. 

Under tiden jag inte kunnat skriva här på bloggen fylls anteckningarna på mobilen. Tankarna bara flödar under långa bussresor & tiden innan jag somnar. Tänkte dela med mig av anteckningen som skrevs på bussen idag. 

"Målet: att inte gå där ifrån och känna att någonting skulle kunnat gjorts bättre. Göra det yttersta. Pressa det lilla extra. Inte räkna seten utan mata på tills muskeln blir utmattad på riktigt. Känna att man är uppe och nuddar vid ens maxgräns. Vara vid maxgränsen för möjligheten att utvecklas. Komma nästa gång och veta man minsann gjort det förut" 

Det där tänket... Det är jag. 

Haha vem fan är jag ens 


För jag funderar fortfarande på om du tog en del av mig med dig.

Värsta känslan: att inte vara vän med sig själv

RSS 2.0