So deep can't handle

"Never let yourself stand in the way of what you want most"

Jag vet när jag kan vara som lyckligast, vilket stadie jag trivs som bäst i och jag vet hur jag vill ha det men ändå står jag där och kämpar med hjärnspökena som hittar på en himla massa saker tvärtemot. Jag hör inte hemma där längre. Jag har vunnit en gång och vill inte behöva kämpa mig igenom samma stadie igen. Jag vill inte låta den perioden komma över mig igen utan sätta ner foten innan det går för långt. Det är ingenting för mig utan vart jag befinner mig just nu dvs nytränad, oövervinnelig och inställningen som säger jag kan om jag bara vill är precis vilka tankar jag vill ska finnas dag ut och dag in. Inga konstigheter. Satsa lite till och sen få ännu mer där till. Inte låta mig själv luras att jag inte passar in här för det gör jag. Jag älskar det här och vet precis vad jag vill åstadkomma därför är det dags att säga nej till osäkerheten på en gång. Jag mår inte bra av osäkerheten eller vara i ett halvdant stadie. Det gäller att hitta vart man trivs och jag vet precis var det är, jag måste bara inse själv att jag förtjänar att vara där. Imorgon är det ny månad och den ska jag äga. Tvivlar jag kommer jag gå tillbaka till detta inlägg, till Emmas sms ni ser här under och sen bli påmind om min grej. Ibland behövs en ordentlig wake up call. 

Ord som går rakt in i hjärtat och värmer mer än något annat jag fått höra. Äkta vän<3 

De senaste dagarna

En latte & en celsius och jag har garanterat överskridit det rekommenderade koffeinintaget MEN ben/rumpa + cardio ska köras direkt när jag publicerat detta inlägg så det är en utmärkt bortförklaring till att både vara koffeinhög och även äta mer än vanligt, skönt för man vill ju inte verka udda utan anledning! Samma grej som när man fikar och man bör poängtera att man bulkar eller att man äter frukt för leka fitness - viktigt! 
 
Annars har jag blivit otroligt bortskämd denna vecka och inte haft någon skola at all till och med utan att behöva skolka något. Tidigare har det vart att vi haft endast en lektion under hela dagen och då kommer bad ass sidan fram i mig - ofrivilligt och kan ej kontrolleras! 
 
Trots ledighet så tog jag bussen 07:10 i måndags för göra sällskap med sis samtidigt passade det perfekt för hann köra cardio som planerat innan vi i företaget skulle träffas kl 10. Blev 5km på bandet i sjuk lutning sen 10 jobbigt tunga minuter på crossen! Trodde vi skulle bli klara snabbt men var inte tillbaka på gymmet fören 2 och då vart jag tom på energi så blev endast några axlar/bicce men vet att oavsett känsla så räknas all träning! 
 
Igår tog jag bussen upp med sis igen alltså hon har prao så tyvärr får hon inte haka på mig till gymmet men snart så!! Började morgonen med 45 min på bandet på samma vis som måndagen, hade med mig frulle som jag käkade efteråt och sen var jag tvungen att hitta på något innan jag skulle köra styrka så solade 15 och åkte sen till Överby en sväng. Skulle letat efter Under Armour tights men blev inget med det utan ett Nike linne istället dock känns det väldigt naket men var ju på rea så slöseriet i mig passade på! Såg ett par riktigt snygga träningsshorts oxå vilket faktiskt gjorde mig sugen på att våga ha det! Väl tillbaka på gymmet körde jag rygg & några mage. Varför jag inte skriver om vad jag gör efter träningen är för att min dag tar typ slut efter haha min hjärna och kropp checkar ut redan vid 15.
 
Nu idag tog jag lite sovmorgon och åkte med bussen upp till stan vid 09. Åkte vidare till Överby på en gång för spana efter ett par shorts jag sett. Hittade sista paret vilket även var i min storlek så var bara att slå till! Nämligen haft sån otur det senaste för skulle köpt en bikini på nätet igår men så tog överdelen slut i min storlek sen när jag skulle betala ett Odd Molly linne (det sällsynta som knappt säljs vart överlycklig att jag ens hittade det) så fungera inte Swedbank för de hade problem och därför lyckades någon annan klicka hem det sista i XS hur trött blir man inte!?!??! 
 
 
Wellll NU ska jag som sagt köra ben/rumpa och efter får det bli bandet eftersom glykogenet behövs under styrkan. Kommer bli ett långt pass men ääälskar att spendera min tid här så det blir kuuuul. Enjoy detta långa inlägg så hörs vi när vi hörs! X.

I DID IT.

Wow. Jag gjorde det. Jag fullföljde planen. Jag var strikt, bestämd och fokuserad. Jag klarade det med siffror som till och med vart över min förväntan. Jag har nått punkten som var min önskan. Jag har klarat det jäkla målet. Jag är faktiskt DÄR. 

Alltså, VILKEN DAG. Heelt överlycklig & överhypad. Urballad & spårad. Hungrig & trött. Kaos & tillsist BELÅTEN.
Imorse vaknade jag vid 8 vart utvilad, taggad, nervös, förväntansfull och plus i kanten vart det himla härligt väder ute. Hade grym inställning redan från att jag öppnade ögona. Idag skulle minsann bli en bra dag och OM den har varit! Kom till gymmet vid 10, drack en Celsius och kände att den koffeinkicken satt perfekt. Körde igenom armar sen käkade jag matlåda på gymmet, gjorde lite ärenden åt mamma och sen gick jag bort till Kardan. Här började allvaret! Ett PT-återbesök var det som väntade efter 4 veckor & typ 3 dagar på deff. Redan?? Shit. Shit shit shit. Vart en grymt stressad period det senaste och faktiskt inte känt att kroppen riktigt reagerat... Väl framme gjorde jag kroppsmätningen... OCH DÄR FICK JAG BEVISET! Bekräftelse på JOjojoo jag har gjort mitt och kroppen har gjort sitt. BAM! Tråkigt nog kan jag inte se eller känna att min kropp gjort någon speciell förändring men när jag kollar på siffrorna och ser skillnaden så kan jag inte vara annat än nöjd. Hard work pays off!

Sen körde jag ett GRYMT träningspass tillsammans med Mattias (PTn alltså). Vi körde igenom de stora universala övningarna dvs de bästa & viktigaste grundövningarna som man kan ha i sitt upplägg. Satte tekniken riktigt bra och nu är det bara jobba uppåt. Har nu en seriös grund så detta kan bli hur bra som helst. Öva öva öva är det som gäller! Med ett roligt resultat och ett lärfullt träningspass gick jag tillbaka till stan. Levde på världens härligaste känlsa blandat av stolthet och glädje så varför inte träna lite till liksom. Tränade 5 rygg & 4 mage hade typ hybris hahaa säkerligen ovanligt rak i ryggen med huvudet extra högt men fan hade ju precis fått bevis på att JAG KAN. Ivarjefall tipsade 3 små killar som satt och kämpade med ländrygg maskinen, annars brukar jag inte lägga mig i andras träning men hybrisen råka slå till haha. Här efter detta pass började jag bli en aning trött & hungrig men ändå överhypad som Zandra & Jonas fick äran att ta del av haha sooorrryyy! Vart i Upphärad vid 17 tänkte bara kika inom affären för se om mamma hade tid att lyssna på allt mitt babbel men just då blev det kaos i affären kassan slutade funka helt och hållet nämligen. Oskönt! Jag & Emma skrev upp på lappar vad kunder handla, letade priser, räknade ihop så de sedan kunde betala kontant. Vid 7 kände kassan för återuppliva sig och då kunde jag äntligen dra mig hemåt för få käka och inte vilken mat som helst utan nämligen TACOS. Här snackar vi belåten Tilda! Helvete vad gott!!! Gud så bra det smakade efter man längtat så länge.



För övrigt har jag så mycket tankar igång i huvudet just nu som jag gärna skulle vilja få ner i några inlägg... Handlar lite om min motivation och hur ''planen'' (vill inte ha någon konkret plan egentligen) ser ut framöver. Får se om det blir något med det!

Annars börjar jag återkomma i mina positiva tankar igen. Vart lite jobbigt sen i tisdags men allt som hänt idag och planerna jag har för imorgon gör livet himla fantastiskt ändå. Ska försöka hitta tillbaka till en bra uppdatering här så hörs nog imorgon igen! X.

Härligaste söndagen ever

Haft den mest fantastiska söndagen under hela mitt liv idag! Vart effektiv så någon ångest finns det minsann inte.
Vaknade vid 10 imorse och satte mig direkt ute på altanen med frukost. Njööööt och sen fick jag skrivet lite på årsredovisningen som ska vara klar om ett tag så känns bra att ha börjat. Göra resultat & balansrapport är inte det enklaste att få ihop heller eftersom vår bokföring inte är myckt att hurra för haha en aningen oklara siffor!

Bestämde med Josefina igår att vi skulle ut på prommis idag så hon kom till mig vid halv 2. Eftersom vi två alltid har så himla mycket att prata om så hade vi kunnat gå i all evighet haha men blev ett varv runt Upphärad. När vi kom hem lagade jag livets godaste käk till min darliing dvs grillad kyckling WOoW överträffade mig själv med den grillningen så om jag får säga det själv smakade det verkligen supergott!!! Haft det jättemysigt och härligt denna eftermiddagen tillsammans med finaste vännen jag har. Vi hängde bara ute på altanen och snackade om allt mellan himmel & jord. Känns så skönt att ha någon som är på samma nivå som en själv och förstår ens tänk liksom. Glad jag har henne!



Nu ska jag se till att duscha och göra andra nödvändiga saker man borde göra innan måndagen är här med en ny vecka igen. Taggade inför ny vecka? You should be! Jag ska se till att vara det. Ska se till att sätta alla mål och all träning. Göra det bästa av varje dag och se till att varje dag är utvecklande. Hålla ut ska jag oxå se till att göra hehe allt för nära mitt delmål nuu!! Hörs i veckan. X

Träning/plugg

Sitter atm ute på altanen i det härliga vädret och tänkte envisas med att ha på mig mina nya bralls haha men det blir inget med det när det är såhär soligt! Som igår tog jag längsta vägen hem endast för att få gå i dem verkligen så himla sköna och vill ha på mig dem för all framtid. 

Imorse var jag uppe vid 08, gick och hämtade kvarg bär & Celsius i affären, kom hem käkade frulle och tog sen bussen upp till stan. Solade en kvart, hade egentid med Celsiusen och sen jäklar drämde jag av ett minst sagt jobbigt ben/rump pass. Dropsettade benspark vilket såg ut såhär: 41,5x10 - 31,5x10 - 22,5x5 4 varv HELVETE vad det brändes!!! Körde liknande på leg curl så hade riktigt utmattade ben efteråt. Hann köra 3 mage oxå där jag fick riktigt go kontakt så det kändes lika bra som benövningarna. Bra pass dvs!



Har vart hemma ett tag så har ätit, duschat och nu sitter jag här och har tänkt att göra lite plugg. Vill känna att jag kommer någon vart så det kan släppa från min hjärna och mina måsten så snart som möjligt. Bara bli klar och slippa paniken! Ska sätta igång direkt. X

Friday - I'm in love

Om jag säger såhär "FAAaan vad mätt (eller ivarjefall ohungrig) jag fortfarande är trots att det var hela 5h(!!!) sedan jag åt och tränat i typ 1,5h emellan" så förstår ni hur jäkla stor och himmelsk salladen jag åt förut var va?!!??!??! Ska ta dagen från början sen återkomma till denna fantastiska måltid!

Morgonen började med att jag först hörde alarmets ljuva stämma, vaknade, öppnade ögonen, znoozade, stängde ögonen och sov en sväng till som kändes som minst 1h - anledning till varför man znoozar! Jag vet mitt liv annars verkar otroligt spännande och händelserikt så ledsen om jag gör er besvikna nu när ni får höra om min morgon, antar att ni väntade något spektakulärt typ att jag gick ut på en PW klockan 06:00 men ärligt, DE HÄNDER INTE:) skönt att höra att jag inte är så himla fitness va?? Hade ju vart jobbigt! 

Ooookeej måste sluta balla ur! Väl i skolan (japp jag åt frukost tackar som frågar) vart det bara prov i företagsekonomi som gällde sen HEEEeelg. Jobbfri helg förövrigt LIVET LEKER! FEZT! FULLT ÖS MEDVETSLÖS! YOLO! Nä vet ni vad nu råkade jag balla ur igen. Vad jag gjorde efter skolan var faktiskt att åka till Göteborg on my own. Bara jag som tycker det är otroligt skönt att kolla runt i affärer själv? Kanske är en ensamvarg i mitt inre jag... Nämen skulle bara dit en snabbis för jag var TVUNGEN att hitta ett par bralls vilket jag hittade och därför är jag gladare än på länge som ni märker (aa Celsius är möjligtvis inblandat oxå). Människa som jag är behövde jag mat och hör och häpna det blev ingen matlåda inte OFITNESS utan som sagt en sallad från Deli & Coffee! Samma som jag åt för ett tag sen om ni minns? Inte för jag tror ni har dåligt minne utan mer att man kanske inte lägger vad jag äter på minnet eller jag kanske har fel? Väldans vad många frågor det blir idag... Ivarjefall, där satt jag och dog av belåtenhet!
Kom till gymmet och var inställd på cardio men den där salladen skämtar man inte bort asså den var endast sekunder ifrån att komma upp så 5km på bandet fick räcka. Tänkte ta bussen som gick ungefär då men fan, ett i stort sätt tomt gym lämnar man inte! Körde igenom rygg vilket jag alltid klarar av oavsett om jag är trött eller mår illa då det är favvis alla tider. LOVELY.

Sorry för rekordlångt inlägg men det var ett tag sen och sitter förtillfället på bussen så har inget bättre för mig. Skriver nog imorgon igen. X! 




Bad updaatee

Är det inte plugg inför prov är de plugg inför redovisning eller annars är det plugg inför inlämning. Att hinna va glad och kanske hinna leva lite och göra något annat än plugga 24/7 typ sova hade inte vart fel fast jo tydligen enligt Skolverket GIVE ME A BREAK ja håll ut till sommarlovet bara SNÄälllaa jag hinner ju inte ens äta eller duscha eller träna now a days så hålla ut är ingen lätt match ska jag säga er kära Skolverket. Prestera bra på de sista uppgifterna hade ändå vart skönt men om det är möjligt är tveksamt menar min hjärna börjar faktiskt bli rätt överbelastad! Skrev upp vad jag har framöver men får ju inte glömma ett svenska prov och en liten engelska redovisning som ska klämmas in oxå eller aa kan jag inte bara få glömma det??? Kan väl inte göra någon större skada... Fast jo ett F där skulle ju kunna dra ner ett A tack vare Skolverkets fenomenala (nej) betygsystem :)

 
SÅÅåå hur har jag ens tiden till att skriva detta inlägg kan man fråga sig svaret på den frågan är att jag inte har det men... Nä det finns inga men jag måste avsluta här på en gång faktiskt och ta tag i livet eller aa skolan. Vänner, be strong<3 

Frullliiiiss

Igår kväll kände jag av stressen äckligt mycket så det slutade med att jag gick och la mig vid 22. Vaknade nästan 12 timmar senare och har nu på morgonen vart ute på en prommis med hundis liksom en vanlig promenad utan Runkeeper & musik. Kom hem och käkade frulle börjar faktiskt sakna prottegröt nu men vill dra ner lite på kolisarna emellan åt. Tänkte dela med mig vad jag har i fast inte mängd eftersom det är lika individuellt som vad man tycker om för bär. Ääälskar att ha färska jordgubbar, hallon & blåbär till GUuud vad gott!

Lätt fil - kvarg - bär - nötter - osötad müsli/granola 
 
Som sagt är det min jobbhelg så börjar 2 och innan dess ska jag läsa natur. Hoppas ni har en roligare lördag än mig! X.

TGIF

En Celsius, ett gott humör, en bra inställning och fredag är helt enkelt felfritt och tiden på gymmet flög iväg. Rygg, mage och HIIT för ben/rumpa (4övnx5varv) kördes igenom idag och med 2 nya ryggövningar kändes ryggen extra trött, underbart! Älskar verkligen gymkänslan så mycket som tex i onsdags när Sportlifes biffigaste la sig på golvet helt död efter ett set och där sitter man och blir påverkad och själv höjer vikten utan konstigheter. Eller E som faktiskt gör allt lite extra roligt, komma dit mötas av honom, tjöta lite, bli glad om inte gladare, känna att vi delar samma intresse och inte behöva känna sig så ensam. 

Annars då? Slutade skolan vid 11-12 vet ej när men åkte ivarjefall in till stan efter och tog en sväng inom G.G & Life innan gymmet WOoow någon råkade gå loss lite grann hehe. Fick bli Questbars så har jag att gotta mig med medan jag jobbar och 2 Aloe Vera men kommer framöver hålla mig till Golden Kiwi då Mango var sådär inte lika värt pengarna. Där hittade jag oxå en såkallad proteinboll var ju bara tvungen att köpa den eftersom jag älskar att testa såna saker. 32kronor kosta den så ska bli spännande om den lever upp till det priset!



Väl hemma möttes jag av smakprover vi fått bland annat den nya Pollyn ORK liksom men men har käkat och nu vill jag bara ta det lugnt egentligen men vet jag har plugg att ta tag i... Får se hur det slutar! X.

Drömdricka

Hoppade två lektioner imorse för jag verkligen behövde lägga den tiden på att läsa min svenska bok. Läste i 1,5h(!) vilket gjorde att jag hann läsa ut den sen tog jag nästa buss upp till stan och gick av vid torget för var himla sugen på Aloe Vera. Köpte Golden Kiwi och JISSES den vart helt fantastiskt god!!! Nästa gång ska mango testas och om jag känner mig själv rätt kommer det bli redan imorgon haha pengarna börjar rinna iväg... Förövrigt sjukt hur priserna kan skilja så mycket den jag köpte igår kosta 18 kollade EH deras kostar 35(!!!) & på Life där jag köpte min kostar de 24 och förresten de har alla vanliga/NOBE smaker för er som är sugna! Åkte sen till skolan för ha matte och därefter sluta. Vart på gymmet rätt tidigt idag där jag körde igenom axlar & bröst. Längtar redan till mogondagens pass för då har jag ingen tidspress utan kan köra utan att stressa som jag behövde göra idag därför är jag inte helt nöjd men men gjorde det bästa av situationen och utnyttjade tiden med att supersetta lite grann. 3 övningar för bröst känns ändå lagom då mina små tuttisar helst gärna inte behöver bli mer muskler utan försöka hålla sig vid liv trots deff oxå det är inte lätt för dem:(

DRÖÖÖÖM
 
Nästa vecka väntas engelska nationella på måndag & tisdag består av naturprov + muntlig bokredovisning men medan jag läst min bok vek jag flikar på sidor som innehöll bra meningar som beskrev saker tydligt osv så det underlättar recensionsskrivningen därför ska jag ta tag i den först. Dock jobbar jag i helgen och kommer vara rätt slut och ingen tid till plugg kommer finnas så ska ta tag i det nu direkt fast innan det måste jag bara bli klar med foodprep. Hörs säkerligen imorgon! X.

Bästa drickan ever

Nu har jag landat hemma i sängen och ska skriva lite om dagen utöver träningen. Klev som sagt upp 08 och käkade förvånadsvärt inte prottegröt till frulle idag utan ett annat alternativ som vart riktigt gott det oxå! Sen åkte jag med mamma upp till stan så låg i solariet redan vid kvart över 9. Efteråt åkte jag ut till Överby en sväng då jag behövde lite små saker och hittade det perfekta linnet som jag vart ute efter, himla nöjd! Vart och kollade efter Aloe Vera diet oxå (jäkla tjat efter den drickan asså) men fanns ej utan testade den vanliga YOLO kanske och den vart hur jäkla god som helst!!! Så glad att inte behöva bli besviken! Väl tillbaka i stan vart det gymmet som väntade alltså planerade igår exakt hur hela dagen idag skulle se ut gällade tid, buss, mat osv haha verkligen världens tidsschema. Allt flöt på finemang och likaså muntliga jag nämnde tidigare att jag hade idag. Pratade ändå ganska mycket men engelskan vet man ju aldrig hur den blir när man sitter sådär och ska diskutera känner jag!
 
 
Är som sagt hemma nu och vill att tiden ska gå så jag får äta någon gång... Får ta och läsa svenska boken tills dess och sedan invänta att Sveriges yngsta mästerkock ska börja. Följer det programmet slaviskt faktiskt och gör alltid tid för att kunna titta på det. Ääälskar matprogram & blir alltid så impad! Är jättesugen på mer Aloe Vera förresten nytt beroende kan man lugnt säga så den sorten i diet skulle ju vara det ultimata. Lite ovanligt stelt inlägg men börjar bli lite låg i kroppen. X.

Ben/rumpa på ingång

Lite live-bloggning sker här! Sitter just nu i omklädningsrummet på gymmet (aa vilket omklädningsrum annars) med en Celsius & mellanmål som ska ner och smältas lite innan jag köttar igenom ben/rumpa. Detta pass ska köras TUNGT så det kommer bli riktigt jävla förbannat grymt! Matlådan har jag oxå med mig alla mål ska minsann sitta en dag i taget och sen när man lägger sig på kvällen kan man känna sig nöjd för allt under dagen genomfördes på bästa sätt och man är redo att göra om det kommande dag igen för känslan är så himla bra! Matlådan ska ivarjefall ätas direkt efter passet här på gymmet sen ska jag till skolan för ha muntliga engelska nationella eller det är halv 4 så man kan ju frågat sig vad jag gjort vaken sedan 08??? Dock har jag inte tid att berätta om det nu då jag alltid drar allt så långdraget kanske blir i ett inlägg ikväll 2 inlägg på en dag skulle kanske inte skada eller vad säger ni? Nu känner jag att benen och hjärnan är mer än redo för slakt, HÖRS! 

Gör vad du borde - NU

TUSAN. Hade skrivit ett jättelångt roligt (?) babbligt inlägg i en anteckning som jag skulle lägga upp men tro FAan att jag lyckas trycka på alla knappar som finns på iPhonen så det försvinner!!!!! Skulle behövt en ångra knapp:) På tal om tusan så brukar jag använda det ordet när jag kör bil typ om fel växel läggs in eller vindrutetorkarna drar igång (ibland händer det trots en solig dag ja) då säger jag tusan. Brukar kalla bilen för ''han'' oxå typ ''vill han att jag ska växla eller varför låter han såhär''... Kan vara lite motstridigt mellan oss men en dag kommer jag & han minsann bli ett :-)

Ivarjefall, i mitt tidigare babbelinlägg skrev jag om hur fantastiskt min matlåda luktade idag asså EXAKT som kebab!!! Typ pommes med kebabsås!! Det lyckades stilla mina cravings efter kebab och flötmat lite (eller????) Ibland undrar jag faktiskt om mitt öde egentligen är att vara tjockis:)

Vart och tränade förut idag men orkar inte skriva om vad jag skrev tyvärrr men var inget speciellt ändå. Nu är jag hungrig som jag vet inte vad och ska snart äntligen äta maaaat (eh uppenbart) Äter alltid i skål nu för tiden och bara blandar ihop allt MUMS deffar jag ens? Mina smaklökar blir lika glada varje gång så ingen tråkig mat inte! Förövrigt tycker jag mitt deffupplägg är väldigt spännande och förvånade och skiljer sig en del från tankar jag haft och mat man ser på instagram men men litar på coachen varför annars köpa ett upplägg liksom!
(Inlägg skrivet på bussen as usual)

 
Lite livebloggning kommer här dårå! Ligger atm i sängen för skriva klart detta inlägg sen ska jag läsa min svenska bok i 30min, kanske gå bort till affären bara för att promenera lite och aa... Hämta Celsius! Därefter fortsätta läsa så jag kan bli klar snarast. Utmanar er (få) läsare att göra något ni borde göra eller vanligtvis skjuter upp att istället göra det nu på en gång! Att ta tag i det kommer kännas så mycket bättre än bara låta det vara, promise!

SÖKES: ALOE VERA

Måndag måndag måndag, vad ska man göra av måndagar egentligen? Bara kriga sig upp & genom dagen helt enkelt. Vart hur sugen som helst på Celsius men ikke fick fortsätta att kriga för att ens ta mig till gymmet. Vart där samtidigt som Emma och Eniz (alltid sånt sammanträffande) vilket hjälpte så det blev kul och kändes bra att jag tog mig dit och utförde ett bra pass. Förövrigt har jag sån jäkla träningsvärk i magen alltså igår ville jag bara ligga stilla inte andas, prata, skratta eller ta mig någonstans för jag kände mig så stel i hela kroppen och alla möjliga rörelser dödade haha. Kan säga såhär att de människor som påstår att träningsvärk är skönt har då inte vart med om en liknande denna för isf skulle de inte längre påstå det!

Nu måste jag verkligen se till att få något vettigt gjort. Avskyr inaktiva och oeffektiva människor eller rättare sagt kan störa mig på det typ hemma om man är medveten om att man har disken och borde ta den BARA GÖR DEEEET snälla nån hehe. Nejmen, är nog mest för jag har fått ett annat tänk det senaste. Tänker att det bara är att ta tag i saker, få det gjort sen kommer man bara känna nöjd istället för att dra ut på det och känna sig missnöjd. För mig är det alltid gym som gäller efter skolan, äta, matlådor ska göras ibland, dusch, plugg och sen sova. Är inte den som lutar mig tillbaka bara för jag vart igång hela dagen utan fyller vardagen så gott jag kan. Kanske därför killar är uteslutna hos mig för tillfället... Vi pratade lite om killar idag vid lunchen och jag känner verkligen bara att jag orkar inte leta och orkar inte lägga tid på något veligt. Vill att det ska kännas perfekt från första stund och kalla mig gärna älskling på en gång! Visa allt du har och jag är din direkt. Kanske inte allt men ivarjefall att det inte kommer bli några konstigheter eller fundersamheter osv. Vem orkar? Det är kärlek jag vill ha inte massa jobbiga tankar om jag borde eller inte borde. 

Tillbaka till att jag måste göra någonting nu så ska jag gå bort till affären för hämta kyckling (matlådorna jag gjorde igår blev endast 3st hade sämsta matlåde-dagen ever!!! Vem visste man kunde ha det ens haha), snabbduscha, läsa min svenska bok som jag trodde jag låg i fas med men nej nej ska tydligen redovisas nästa vecka alltså låt mig bli medveten om tiden tack (!) sen lägga fram kläder/träningskläder inför imorgon. Som ni förstår måste jag avsluta här men vad gör det när jag än en gång lyckats leverera ett långt inlägg haha! KRAAaaam<3:*


Tyvärr kommer detta inlägg dras ner något såpass pga jag inte har några passande bilder... Någon bild måste jag slänga upp så fick bli en på min omtalade Aloe Vera som jag spanar efter. Hittar någon utav er därute den så tveka inte på att kontakta mig hittelön kan utlovas!!!

Hektisk lördag

Ääärrrliiigt vill bara gråta för tillfället haha sånt jäkla skämt det här... Sen förra veckan har jag suktat efter den nya Aloe Vera diet kollat efter den på de flesta ställen och igår fick jag reda på vart de SKA finnas & givetvis vill jag ta mig dit på direkten så hade ett mission idag som jag tyvärr misslyckades med gissa hur besviken... Ska strax skriva vad mitt mission innebar men måste först dela med mig av att jag igår stötte på det värsta tänkbara som någonsin kan hända under min deff nämligen stå emot TACOS. Min starka kärlek till tacos går seriöst inte att förklara haha älskar det, älskar det såå mycket!!! Kan ärligt säga att det inte var lätt var bara sekunder ifrån att hugga in  då jag fick för mig massa tankar till varför men en tanke var starkare än de alla och det vart mitt mål så blev inget med det! Snart, snart, snaart är det min tur att äta tacos som frukost lunch middag:)

Tillbaka till idag! Lördag & ledig vilket innebär trääniiing. Tog bussen 09:20, solade på Sportlife, drack Celsius och körde 6 magövningar med grym kontakt. Härligt! Ställde mig på löpbandet och mindes att långdistans inte är något att ha nu under deffen så intervaller gällde eller halvt ivarjefall. Körde 5km med 5 intervaller & därefter 2km i ''högt'' tempo usch vad det tog emot men ''what doesn't challenge you won't change you'' helt enkelt. Efteråt blev det cross 20 min och blev lika slut där. Rullade benen en sväng på the foam roller (hittar inte det svenska ordet) vilket var orsaken till att tidsoptimisten i mig kom fram... Aloe Veran som var i sikte fanns på Statoil och med tidspress blev det en rejäl powerwalk ditåt märker att det börjar bli riktigt tight med tiden om jag ska hinna in där, köpa den & sen vidare till Swedenborg för hinna med bussen hem (som man absolut inte vill missa för inte behöva vänta till 17). Väl utanför Statoil inser jag att jag inte hinner in så kubbar till busshållplatsen med aminosyrorna i halsen & trötta ben. Tror ni inte det slutar med att jag står där 3 min innan bussen kommer JO självklart de 3 minuterna hade vart perfekta att använda till köpa drickan... Fan. Förövrigt har jag aldrig smakat någon Aloe Vera tidigare så kommer säkerligen bli as besviken haha men vill testa den so badly då jag tröttnat på alla Vitamin Well/Water eller de är ingen höjdare på olika plan tycker jag. Förut i solariet låg jag och tänkte på ett inlägg kring det (haha) så kanske ordnar det vem vet!
(Inlägg skrivet på bussen hem)



Nu ligger jag i sängen nyduschad och ska bara ta det lugn resten av kvällen. Har inga speciella bilder från idag så fick bli 2 på gårdagens nyinköpta shorts. Levis<33 X.

Life is great

Hängt med Sis tidigare idag & haft kvalitetstid. Redan lite efter 10 var vi på Överby och kikade runt ett tag. Fick faktiskt köpt mig ett par shorts, välbehövligt men obekvämt & obehagligt lite färg på benen om ett tag kanske kan hjälpa hoppas jag! Efteråt lunchade vi på Strandis och satt ute i det härliga vädret precis som jag längtat efter. Kom i den stunden på att det är dags att uppgradera mina halvdana solbrills och införskaffa mig ett par Ray Bans måste bara hitta den perfekta modellen!
Sis tog bussen hem så gick jag inom G.G för köpa Questbars alltså det sötningsmedlet är inte att leka med tror jag haha fått sånt sug efter Questbars men det försvinner lika snabbt som jag får det så inga större problem liksom. Råka köpa med mig en Celsius oxå då jag glömt ta med mig det onödigt egentligen då jag endast körde rygg, däremot lite över 1h, så hade allt orkat men men förövrigt tips att köpa Celsius på Gymgrossisten då de kostar endast 20kr!!! Trippade vidare till gymmet lika taggad och glad som annars tills jag tappade mobilen och hemknappen slutade funka Ååh hur trött blir man inte!?!!?!!!?? Men pillade lite (mycket:)) så sedan funkade den, som om den hamnade i koma en sväng bara. Ni anar inte vilken survivor min iPhone är, hela 3 år och funkar fortfarande (peppar peppar)! Glömde min shaker hemma säkert medvetet i mitt undermedvetna om ni fattar så fick kränga lite (mycket än en gång:)) Questbar på bussen hem.
 Precis gått av bussen och är fortfarande  inte klar med detta inlägg haha ska det någonsin ta slut tro?? Aa nu! Xxxx

Leeediiig

1 maj (!!!) vilket innebär inget annat än att jag fått nytt internet som garanterat kommer hinna ta slut direkt efter jag skrivit klart detta inlägg:):) 

Annars då? Igår tog jag mig själv lite extra lång sovmorgon för privatlivet strulade och jag ville träna ordentligt. Tog bussen 07:20 som vanligt men drog och solade. Hann bli hur jäkla taggad som helst under prommisen till gymmet då jag hade grym låt i lurarna, Celsius i handen, solen i ögonen & morgonträning väntade! Hade lång tid på mig så körde igenom tricce bröst & axlar vilket var kuuuul. Har en bild i huvudet och då är det bara att kriga och pressa sedan tillslut kommer man få sitt resultat och bilden kommer bli verklighet! Full fokus! 

Idag tänkte vi tjejer lite spontant åka ut till kusten för bara chilla men since det var Valborg igår vart det lättare sagt än gjort haha inga körkort vill vi bli av med så får bli en annan dag! Gick istället bort till affären och hämtade frulle till Sis kom hem och väntande in tid för lunch sen vart det dags för mig att åka & träna. Busstiderna vart det inga fel på idag inte så hann köra ben/rumpa i 1h & 45min. Skippade HIIT då jag körde det i måndags men körde superset med tre övningar dvs 15x3/4varv ungefär då blir man varv sedan simpla övningar götteligött!! Strax hemma med bussen men fortfarande inte klarat av att dricka upp mina aminosyror än fyfan så äckliga en aning trött på smaken kan jag lova... Vattenmelon som jag har nu smakar typ diskmedel så ni förstår nog hur jobbigt det är att klunka i sig 0,7liter!

Väl hemma är det givetvis käk som gäller trots det är som helg nu vill jag inte ha annat än min matlåda faktiskt. Inga konstigheter liksom! Hörsss

RSS 2.0