Häng i Nyköping

Tidigt imorse åkte vi in till stan här i Nyköping vi kika runt lite och tog en fika. För min del blev det köpt en halsduk kan man nog kalla det och ett par löpartights från 2XU suktat efter dem länge så det var på tiden de blev mina. Vart även rea på 300 kr vilket gjorde att jag verkligen inte kunde motstå dem! Fikan däremot vart ingen höjdare.. Kladdkakan vart garanterat fake sån besvikelse men på bilden ser det ivarjefall inte speciellt dumt ut.

När vi kom hem tog jag på mig de skönaste löpartightsen jag någonsin ägt avnjöt en Celsius fixade bra musik och kirrade en riktigt go inställning. Ungefär samtidigt jag skulle dra mig utåt kom min morbror, hans tjej & mina två småkusiner. Pratade med de lite sen kickade Celsiusen igång och jag vart sjukt laddad. Inte löpt långdistans sedan någon gång innan sommaren därför var inte förväntningarna höga men när jag väl kommit igång ville jag inte ens sluta. Fridfull (fult men passande ord) omgivning att springa i däremot tankar och kropp som vart triggad. Tightsen fick mig att hålla i hela 10km sinnes vad grymma bralls alltså! Löpar-Tilda är tillbaka kanske.

Efter springturen svepte jag i mig aminosyror plus en kvarg utblandad med vatten & hallon. Tog en dusch sen blev det häng med grabbsen massa bus och mys innan vi nyss käkat jättegod mat. Har nu Alex liggandes breve mig i sängen medan jag bloggar kollar han något på sin ipad teknisk pojk det där. Resten av kvällen blir bara lugn är redan trött så blir nog att sova hyfsat tidigt ikväll. X


Heeelg

En sovmorgon till 11:15 spenderas på inget annat ställe än gymmet. Eftersom jag vart i stan redan vid 08 hann jag gå och sola en sväng innan jag drog och tränade lär väl bli standard på fredagar skulle jag tro. På gymmet vart det dags för veckans andra benpass dock satt tidigare träningsvärk kvar fick därför bli 4 HIIT övningar x6 long time no see vilket kändes och fortsatte med 4 övningar fokus baksida & rumpa & även 2 vader. 2 tabata fick avsluta passet men med trötta ben blev det ingen rekordhastighet det får bli en annan gång. Åkte till skolan där jag hade en lång privatjuridik lektion efter slutade jag och sitter redan nu på bussen hem. Direkt när jag kommer hem ska jag packa ihop lite kläder sen sätter vi oss i bilen för åka till morfar i Nyköping. Mormor är nämligen utomlands så vi agerar sällskap. Funderar på ordna Rhodosinlägget medan jag är där uppe & har tid för det fundering nummer två är däremot om det ska bjudas på någon dräggbild blir nästan lite stelt & tråkigt annars! We will see helt enkelt. X

Här var inte livet speciellt jobbigt

Igår & idag

Vart en oroligt seg dag igår skoldagen startade 08:15 och tog seriöst aldrig slut lektion efter lektion enda till 15:15. Hade sånt jäkla sug efter Celsius sådär på eftermiddagen efter en mördardag men hade lovat mig själv att endast satsa på vilja på gymet vilket minsann gick bättre än förväntat det där med att vara beroende är nog inget jag behöver noja över eftersom jag faktiskt har kontroll. Kom hem vid halv 19 vart dödstrött & dödshungrig käkade kyckling med keso & steviaketchup ingen höjdare men orkade verkligen inte bry mig protein i fokus liksom! Sen somnade jag till 3 minuter efter en auktion jag skulle buda på tog slut ääärliiigt hade ställt alarm tidigare men känns nästan som det inte är mening jag ska ha den koftan.. Somnade efter ett tag igen sen vart jag tvungen att gå upp efter 22 då mamma kom hem med balsam så jag äntligen kunde duscha haha fick sen massage av mamma för en del av mig rygg vart ur funktion. Därefter återgick jag till min sömn!

Idag började jag kl 10 så fick lite välförtjänad sovmorgon. Hade tre lektioner & drog efter till gymmet. Svepte en Celsius sen körde jag igång med rygg/mage och avslutade med 2 tabata. Har lyckats hålla mitt mål om tabata efter varje pass hela veckan the secret to abs skulle jag vilja säga. När jag kommer hem ska jag ta & käka får se om jag kan hitta på något fantasifullt till min kyckling så man kan njuta lite kanske. Xxx


Ett nattinlägg

Ett inlägg på Facebook Tempo är uppe, uppgifter i privatjuridiken är gjorda & kokning av kyckling är precis avbokat. Blev att jag kokade kycklingen idag istället för steka variation är viktigt har jag hört så hoppas det räknas. La mig nyss i sängen och försöker få ordning på min Spotify som vägrar ladda ner låtar för den delen har mitt internet tagit slut alltså hur oskönt, att lyssna på en låt kommer vara omöjligt speciellt under bussen där täckningen är sämst.. Nog dags för ny mobil:) Annars känner min hjärna fortfarande för att vara aktiv till&med kommit på vad mitt gymnasiarbete ska handla om haha inte lättaste att komma på så ni kan nog förstå hur speedad min hjärna är troligtvis för det blev koffein x2 today säg koffeinkänslig?? 

Första koffeinintaget vart en Celsius imorse GIVET när ben/rumpa skulle få en ordentlig genomgång. Vart på gymmet vid kvart över 8 imorse helt underbart att vara där så tidigt tycker jag. Började med 5 min prommis i lutning 15 därefter 2 tabata sen började de allvarliga benövningarna & jäklar vad det tog! Dropsetta i bencurl/benspark är ingenting man skojar om när man har upplevt det har man upplevt redig träning. Började skolan vid 11 slutade lite efter 15 då åkte jag in till stan där jag träffade Josefina för hon skulle underhålla mig medan jag väntade på E. Med min kära kaffe satte vi oss ute på EH i en halvtimme innan jag skulle med hem till honom. Hängde hemma hos honom i två timmar sen blev jag hämtad för jag skulle övningsköra hem börjar nästan bli lite för bekväm nu och gasar utan problem haha tror faktiskt jag börjar bli sugen på det där körkortet på riktigt nu! Vet inte ens vad jag gjorde när jag kom hem nog inget speciellt förutom mejlat företag efter Odd Molly koftan jag vill ha so badly!! Inget napp än dock galet hur snabbt just den färgen tog slut.. Nu däremot ska jag försöka sova. X!





Koffeinhög kanske

Kanske en aning fylligare & en aning mer laddad med energi i kroppen än någonsin klev jag in på gymmet med världens inställning och köttade därför igenom ett tungt pass! F A N vad jag trivs! Än är jag inte tillbaka helt utan måste jobba mig uppåt igen men positiva är att jag helt enkelt får ta ifrån det jag samlat på mig inte mer med det liksom utan bara bygga på. Kan inte bli annat än storslaget bara fokuset är på plats! 

Är som alla vet måndag så självfallet vart jag i skolan. Hade engelska sen håltimme på 2 timmar drog & solade 20 i hoppet om att min flagning skulle känna för att upphöra men här sitter jag på bussen hem och känner att färgen sakta försvinner.. Hann inte med lunch men som tur var en latte vilket fick agera fuskenergi! Kom till skolan och hade privatjuridik & svenska slutade vid två då drog jag till gymmet där jag även träffade E (<33333 hjärtan till dig eftersom du garanterat kommer läsa detta haha pin) ivarjefall han är bäst så mina ryggövningar blev med bäst. Blev en celsius under passet (hej koffeinhög!)  så orkade med tabata blev dock bara en för tiden räckte inte till men lika bra since uppladdningen inte vart den bästa.. Sprang typ en på 20 och hjärtat ville dö men inte jag så det blir av fler gånger framöver! Vem älskar inte utmaningar:)

Som alltid sitter jag på bussen hem just nu och har fått för mig att jag är sugen på att läsa privatjuridik när jag kommer hem haha sorgligt nog har jag inte boken med mig hem annars hade det vart ett perfekt tillfälle att utnyttja för den lusten kommer väl försvinna snarast.. Lång mening andas jag ens?? Får väl bli en dusch när jag kommer hem och käka kan vara bra! Hööörs

Exakt

Övningskörning/Överby/jobb

Vid halv 11 imorse vart jag & pappa iväg för att övningsköra. Körde upp till Skoftebyn sen körde vi runt där i en halvtimme haha förstå övningen med alla jäkla stoppskyltar, små vägar och korsade vägar osv överallt. Känns bra såhär efteråt men när jag fastnade i en mini backe med bil bakom och fick aldrig till dragläget blev man väl lite irriterad men satte det efter några försök övning ger färdighet helt enkelt så borde ligga i och satsa egentligen men köttigt då livet har så mycket att komma med för tillfället..

Som planerat åkte vi till Överby efter där jag provade tröjan ni ser nedanför. Tog på mig den och kände att den vart solklar därför fick den följa med hem utan tvivel. Mysigaste någonsin<33 Provade några löparskor men endast pappa fick med sig ett par hem är rätt kräsen så får väl ta en hel dag till att prova igenom hela sortimentet i alla sportbutiker som finns.

Förövrigt måste jag säga jag inte vet varför det ser ut som jag har konstigaste brännan på bröstet (säkert först nu kommer ni märka det) det är faktiskt ljuset:/

Väl hemma igen vart det bara att dra iväg till jobbet på en gång nästan. Trots jag inte jobbat på jättelänge gick allting bra eller vår nya kassastol gav mig problem haha ringde pappa så han kunde förklara sen fick jag klura lite och tillsist hitta jag en riktigt skön position. Råkade väl chilla lite mycket i den bara satt där lät en timme gå och visste jag nyss fick 160kr för endast sitta i en stol kan gärna leva med det inte mig emot. Imorgon får det nog bli massagestolen vi har ställt på lagret en sväng under lunchtimmen.

Kom hem närmare 20 och har sedan dess ätit hur god mat som helst med familjen. Fläskytterfilé bea (gonna miss you hun:() sallad med fetaost till alltså den blandningen är alldeles för god!! Ligger i sängen nu och funderar på läsa två träningstidningar jag tog med mig hem kan vara nice att överflöda med motivation. Borde inte vara vaken allt för länge då jobb väntas imorgon igen. X! 

Göteborgshäng med bästis

Standard sjukan efter en vecka utomlands äter upp mig energin ligger på noll och kroppen säger ifrån men faaaan jag med mina exalterade planer sviks och måste skjutas upp.. Man som vill känna att man hittar tillbaka snabbt och redo att kämpa mot alla ens mål får vänta.

Vart i skolan mellan 11-13 idag hade endast privatjuridik vilket jag verkligen ser framemot att lära mig tror det kommer passa mig riktigt bra faktiskt! Känns skönt att veta att ett ämne är intressant så man vill satsa utan problem. Efter åkte jag hem med bussen men hann bara hem och vända för att ta bussen upp till stan igen där jag mötte Josefina för att ta tåget ner till Göteborg. Kändes så himla kul att äntligen återförenas med min bästa dela med mig av alla händelser i Rhodis bland annat. Vi tog en fika sen kika vi mest runt på NK där jag även fick med mig drömjackan hem. En svart Barbour med guldiga knappar och skärp i midjan minst sagt nöjd!! Ligger just nu och bara kollar på den där den hänger framför mig och bara är fin. Letade också efter en viss färg på en Odd Molly kofta jag ska köpa men verkar inte finnas i butik och på nätet är min storlek slutsåld får se hur tålmodig jag är på att vänta.. Kom hem kvart över nio och har sedan dess bara tagit det lugnt allt fläng idag har gjort mig trött så får bli sängen alldeles snart.


Imorgon ska jag övningsköra med pappa upp till stan ska in till Pondus för kolla efter en tröja och även köra lite i Skoftebyn kan vara bra att träna i stadsmiljö och inte endast på dessa dåliga vägar som finns här ute på landet. Klockan 14 ska jag jobba och kvällen blir endast lugn. Om jag är sugen på träna? Mer än allt kan jag lova känner verkligen behov av att kickas igång igen. Så laddad!! Xx

Lite babbel

Att börja skriva ett inlägg såhär vid 23 samtidigt som jag egentligen är i stort behov av sömn och ska upp rätt tidigt för första skoldagen imorgon är väl inte det smartaste men suget för blogga finns nu lika bra att passa på since det kommer och går.

Som sagt kom skolan igång i onsdags men som ni vet är jag nykommen hem efter en vecka i Rhodos därför vart det inte ens ett alternativ att gå till skolan idag. Veckan har vart helt otroligt underbar och vart ett perfekt avslut på mitt faktiskt sista sommarlov. Tänkte skriva ett inlägg mer ingående om dagarna där nere med några bilder och lite text för dela med mig av några bland alla sjuka händelser kan väl teasa med att jag en natt gjorde armhävningar utanför klubben anledningen till det är fortfarande oklar men känns som någon utmanade mig.. Annars har livet vart hur skönt som helst och även lärt känna några nya riktigt sköna människor vilka bidrog till jäkligt vilda utgångar haha nog den galnaste på klubben men tusan vad roligt jag har haft det! Dansa på baren och få shots är en bra deal i mina öron:) Ett eget inlägg för Rhodos var det ja kanske ska skriva klart detta så det kan bli ordentligt med sömn inatt.

Häng på flygplatsen...

Flyget skulle tagit oss hem igår 23:20 men blev försenat till 00:50 trötta & otaggade var inte den nyheten det roligaste man fått ta del av. Första timmen fick vi sällskap av våra nya vänner från Stockholm innan vi delade på oss och deras flyg lyfte. Gick sen och köpte M&Ms och underhöll oss med att smaka igenom de olika färgerna kom fram till att det är skillnad på smakerna och att brun är favvon eller kanske gul minns ej.. Tröttare än någonsin (kändes utan överdriv som jag tagit sömnpiller helt omöjligt att hålla ögonen öppna) sov vi hela vägen hem men långt ifrån skönt eftersom varje gång jag rykte till av att huvudet tippade eller benen åkte ner från stolen fick jag hjärtattack. Vid 06 somnade jag i min efterlängtade säng och sov till 13. Latade mig framför tvn och somnade även där en sväng sen blev det snack om resan med familjen, förutom Robin då som är ute i världen, tog en prommis med hunden & sis packat upp duschat bäddat om och käkat. Nu ligger jag och försöker förbereda mig mentalt inför alla rutiner och strukturer som komma ska. Är laddad men vet dock baksidan av det hela men men ska verkligen göra det bästa med livet. Nu är klockan tjugo i tolv och det vankas sömn. X!

När humöret sviker

Humörsvängningar som världens galnaste berg & dalbana utan förstå varför jäkligt irriterande och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen enda jag vet är att jag vill ha en ny dag & ett förhoppningsvis ett stabilare humör. 

Var uppe vid 09 idag då jag skulle iväg och jobba vart hur trött som helst men pappa har väl rätt att jag behöver pengar more than ever därför fick jag bita ihop och tiden flöt faktiskt på snabbt. Kom dit halv 11 jobbade till 16 och hade även lunch som fick bli tonfisksallad jag fixade ihop. Inte inne på köra cleant än så blev lyx med salladsdressing & fetaost i gör verkligen mycket med smaken! Direkt efter jobbet tog jag bussen till gymmet var riktigt taggad bevis på bilden under och ville kötta på ordentligt. Körde med E & visste passet kunde bli sjukt men när humöret svek svek alllllt. Tog energi från E som var så duktig ändå känner mig hemsk som paja.. Körde igenom passet men vi båda kände min stämning alltså blev det ingen power. Hade 15 min kvar innan bussen gick ställde mig på bandet för gå i lutning medan E gick ner & duscha sen blev jag irriterad på mig själv så sprang högt tempo 3 min för minsann motbevisa mig själv. Imorgon får det bli ett redigt ryggpass istället. 

Sitter på bussen hem just nu och när jag kommer hem blir det sängen asap. X!


En novell om London

VILKEN FANTASTISK RESA!!
En himla massa minnen, sjuka händelser & livsglädje är jag rikare. Jättesvårt att ens beskriva vilket underbart liv jag levt där borta ibland tror man på lyx kan man väl säga men varenda krona som har spenderats har helt klart vart värt det. Människorna känns nästan övertrevliga men det är helt enkelt så man faktiskt beter sig där inget mig emot! Storstadsliv med mils långa shoppinggator och partyområde med massvis av klubbar som bidrog till två jäkligt grymma utgångar gör mig riktigt glad då allt vart långt över våra förväntningar. Mat som vart utöver det vanliga och man verkligen njöt av varje tugga ville aldrig det skulle ta slut. En riktig livsnjutar resa som ni kanske kan förstå!

Kan summera dessa 3 dagar lite grann men what happend in London stays in London för allas bästa haha sitter faktiskt här och ler nu när jag bara börjar tänka på gårkvällen! Kanske ska börja med dag ett på torsdagen som bestod av endast shopping. Åkte underground in till Oxford Street och där spenderade vi 8 timmar skulle jag tro hittade lite fint lagom mycket för att hålla mig ekonomisk liksom. Dock sprack det där med ekonomisk när Victoria Secret hade 3 trosor för 27 pund ett par hade räckt men handlade ju om livets skönaste trosor då får man faktiskt passa på. På kvällen vart vi ute och käkade på Hard Rock Café och för min del blev det bbq chicken assååå mina smaklökar got overwhelmed!!
På fredagen vart jag tvungen att agera vuxen och lämna tillbaka tröja plus byta storlek på klänning givetvis på engelska man växer otroligt som person när ingen kan hoppa in i såna situationer. Since vi vart på Oxford fick jag ääntliigeen the Waffle (!!) hur god som helst verkligen!


Efter drog vi oss mot Piccadilly Circus och även Regent Street för kika lite så fina hus och områden överallt. Med oss till hotellet köpte vi varsin sallad så den käkade vi innan vi fixade iordning oss inför utgång.




 I Emmas reseguide stod det man helst inte ska hänga i Leicester Square men där hade vi hittat massa intressanta klubbar så vi tänkte skapa oss en egen uppfattning och det första vi möts av vid underground uppgången är slagsmål eh men inte drog vi inte utan vi funderade lite på vilket håll vi skulle ta oss men det tog inte länge innan flertal promoters kom fram och ville få oss till deras klubb. Säg skönt! Först gratis inträde till Rise så dit gick vi och kollade läget men vart inget att ha (just denna kväll dvs). Vi hade även köpt inträde till Raileys & Bar Rumba för 15 och på Raileys vart det 2 drinkar för 1 så det drack vi plus en gratis shot vi fick med i erbjudandet men draget sög och vi tänkte dra och testa på Bar Rumba men då dyker en ny promoter upp och erbjuder gratis inträde till Tiger Tiger skadar liksom inte så han fixade in oss utan konstigheter och där fastnade vi resten av natten för det ÄGDE. Grym musik och vi dansade hur mycket som helst i våra klackar älskar att släppa loss!! Såg även vad jag ville ha och jag fick som jag ville män i suit och jag faller på direkten säger jag bara. Taxi hem och ramlade in på hotellet vid 04.

Predrinks på hotellet


Lördagen vart vi en aning sega men carpe diem vart ett måste. Käkade take away frulle, tog oss till Oxford för kika lite sen gick vi till stora fina Hyde Park som vi promenera igenom. Kom ut vid Hyde Park Corner tog underground till Piccadilly Circus där vi hamnade på Steak House och den köttbiten vart utan tvekan den bästa jag någonsin ätit!! Eller aa beställde medium fick nästan well done ivarjefall om man jämförde med Emmas därför fick jag ta tag i ännu en vuxengrej och skickade tillbaka köttet tillbaka kom det ut heelt perfekt. Underbart gott!! Priset ska vi däremot inte tala om haha vem tror jag att jag är egentligen..


 Hade sett ett speciellt kanelbulle place så efter maten M&M world gick vi dit och jag fick med mig en liten take away bulle som jag bara längtade efter så mycket under tiden vi gick hem från Piccadilly till Mayfair. Perfekt läge där vi bodde!


Väl på hotellet njöt jag av denna godbit och den var helt sinnes sjukt god!! Vill äta varje dag. Vi tog det lugnt powernapade och fixade oss sen för utgång nummer 2. Väl på Leicester fick vi ett riktigt bra erbjudande för Rise vi tvekade lite eftersom det inte alls vart bra tidigare och vi tänkte dra T.T men inträde var 10 istället för 20 och han lovade oss fria drinkar vid hans bort vilket dock inte blev av för vi tappade bort honom men inte gjorde det något när kvällens man bjöd på ny drink så fort den i handen tog slut hehe. Själva kvällen på klubben vart näästan lika lyckad som kvällen innan draget var mycket bättre då de öppnat the main dancefloor och det vart stooort större än T.T så vart kul men musiken var inte alls lika bra fast roligt att testa olika. När klubben stängde vid 03 och vi hängde utanför upptäckte jag att ett tuggummi kletat sig in i mitt hår och det vart inte lite inklistrat paniken kom (tänker mitt hår vart med om tillräckligt..) och där stod jag och grät hahaa ärligt! Samtidigt visste vi inte vart vi skulle ta vägen och jag behövde försöka skölja ur tuggummit och det vart lite kaos och inte blev det bättre när vi fattade vårt beslut men helvete vad spontant det blev så älskar kvällen även fall det slutade med trubbel i paradiset. Utan detaljer vart vi tog vägen mellan 03-06 kan jag summera det som mycket minnesfull galen konstig känslofull annorlunda sjuk sistakväll!




Idag spenderades endast på att ta sig hem som ni förstår och nu är en novell skriven men här är mina tre fantastiskt roliga dagar tillsammans med Emma i London i stora drag. Helt amazing!! Något att göra om kan jag lova. Älskar Emma så mycket<3

Halsfluss men livet leker

Bara några få timmar kvar innan flyget till London lyfter och livet bjuder på en massa oväntade & oplanerade händelser först och främst min otroligt tråkiga nyhet nämligen att mitt halsont visade sig vara HALSFLUSS fick åka till vårdcentralen imorse för veta säkert vad det är och halsfluss fanns inte på min karta men givetvis hej antiobotika:) En annan riktigt riktigt riiktiiigt fantastiskt nyhet är att de spontana tankarna med Nora & Nora blev spikade igår och inget mindre än ännu en resa blir av för vi ska nämligen till Rhodos nästa onsdag! Sån jäkla glädje!! Meningen med livet är helt klart resa utan tvekan. 

Igår blev det inget inlägg skrivet råkade pajja mitt flyt men men igår var jag uppe i stan 12 solade (utmana halsen kanske inte vart det smartaste:)) sen mötte jag upp Melina & Zandra på Strandis. Vi satt där och pratade om vad som hänt i livet since vi vart dåliga på ses vilket ska bli ändring på de är så härliga dessa tjejer ju! Halv 15 hade jag tid för min ansiktsbehandling och det vart himla skönt hyn känns verkligen fräschare! Dock känns 480 för mycket för göra det ständigt gör hellre en ansiktsmask hemma lite mer värt om plånboken inte väller över av cash dvs men det är tyvärr inte vardag för mig.. Väl hemma från stan bokade jag Nora & Nora äntligen biljetterna till Rhodis SÅ HÄRLIGT!! Jag må vara pank sen men finns inget som har lika mycket mervärde som resa så himla värt med andra ord! Hade sjuk panik då biljetterna skickades till min mejl som jag försent kom på hade strulat pga någon säkerhetskod som är omöjlig att få tag i så gjorde allllt för lösa det tog kanske 15 sen hade jag äntligen biljetten i handen och nu gäller det endast att längta! 

Imorse vart jag som sagt på vårdcentralen efter var det bara att hämta antibiotika på Apoteket sån otur så det finns inte men min bror överlevde studentveckan med halsfluss så London borde allt inte bli några problem! Igår skrev jag även upp mig & Emma på gästlista till en klubb så plats där borde vara kirrat verkligen exciting!! Klockan 1 träffade jag E i stan där vi växlade pengar och lämnade tillbaka/beställde en Thomas Sano berlock till mig. Fick bli ett lejon stjärntecken men ångrar nästan jag inte tog flygplan.. Får bli nästa gång! Sen gick vi till Strandgatan och satt där i kanske 1,5h mysmys<3 Nu är jag snart hemma med bussen och då ska jag packa i ordning väskan helt och hållet sen är det nästan dags att åka mot flygplatsen. Ingen tid att tänka på mitt mående utan bara LEVA! Xxxx


En fika med härliga vänner

Undrar verkligen vad jag har gjort för att förtjäna detta sjuka halsont och mer olägligt kan det inte komma då planet till London går på onsdag kan min hals bara avgå tack:) 

Igår jobbade jag hela dagen och gjorde inte mer än så. Tanken var att jobba 10-16 idag men ville inte anstränga kroppen allt för mycket så efter 1,5h där åkte jag hemåt. Jag Nora & Nora hade bestämt fika idag ville verkligen inte ställa in varken pga halsont eller vädret som var helt urballat så jag & ena Noris åkte med bussen upp till stan för möta upp Nora där sen satte vi oss på EH och myste i typ 2 timmar. Pratade om livet och även om några spontana planer vilket jag mer än gärna vill haka på får se om min ekonomi kan gå ihop till det dock kan det bli lite för tight men tusan man måste väl leva lite!? Däremot svårt att kunna leva efteråt.. Måste fundera. 

Ska försöka sluta gråta över mitt jäkla halsont och planera tiden innan London väl. Har 3 dejter jag vill få in + ansiktsbehandling imorgon + sola en gång + packa sen gärna träna men kanske inte värt riskera kroppen. Nu borde jag övningsköra till Sjuntorp för hämta ett mystiskt paket står inte vart det är ifrån men möjligtvis mina Mateus presenter jag fick! Senare kommer några hit för middag och lite firande men allt jag vill är faktiskt sova känner något i kroppen drar ner min energi.. Jaja hoppas det försvinner snarast! X.

LYCKAD debut

Vet inte i vilken ende jag ska börja detta inlägg med antingen hur glad det lilla EH-huset alldeles vid tågen gjorde mig förut, hur SJUKT social jag var igår, hur jäkla grym debututgång det vart eller hur mitt huvud inte hänger med överhuvudtaget idag. Nästa fundering är hur mycket smaskiga detaljer man ska dela med sig av här för smaskiga är de minst sagt. Ännu en fundering såhär i efterhand är väl varför i hela världen skulle jag & Emilia upp på minibordet längst fram av dansgolvet för dansa på det och självklart händer det mest uppenbara VI RAMLAR NER först jag hon försöker greppa tag i mig men åker med alltså ska man skratta eller gråta egentligen?? Om vi spårade igår kanske ni undrar nu? Ohja. 

För att ta gårdagen från början blev jag uppmött i centralen av Emilia & Gaby vid 17. Vart hemma hos dem i Lerum vid nog halv 19 har ingen större betydelse där hade vi till 22 att göra oss snygga dvs ingen stress utan vi snacka & fixa oss & bara hade det trevligt! Tog risken att locka håret och hade riktig tur att min plattång ville samarbeta för en gångs skull den har nämligen glapp och går ej att lita på sist la den av när jag endast hunnit med halva håret:):) Lockarna blev bättre än någonsin, klänningen vart hur bekväm som helst och jag var mer än redo!

När vi skulle ta tåget in till Göteborg blev det helt plötslig inställt alltså kom vi fram en halvtimme senare än planerat. Vi vart ute på Valand där de hade fri entré fram till 00:00 om man stod med på lista vilket vi gjorde så vi bara gled in utan problem. Med tanke på att det vart 22 års gräns existerade det bara snygga fräscha MÄN vart jag än vände blicken fastna den haha kul med mogna människor! Det första jag gjorde där inne var att lyckas bryta min nagel helt och hållet forsade blod och slutade verkligen inte att blöda.. Vart som tur var på toan och ännu mer tur var att jag hade ett plåster i plånkan haha vem har det ens? Sen rullade kvällen på även alkoholen och SÅ 280kr rykte:) 2 shots & 1 redbull/vodka yolo på det skulle jag vilja säga. Pratade verkligen med alllla jag såg fick med 3 st till dunken sen ett nummer kirrat från 2 på bussen hem minns inte ens men såå kuuul man måste ju utnyttja att man vågar vara mer framåt än annars! Annars hade jag aldrig fått ett nytt plåster på donken tex men donken är en heelt annan historia som är väldigt oklar och som jag inte hinner skriva om nu för jag ska iväg och göra inget annat än jobba mer otaggad kan man inte bli.. Måste fräscha upp mig nu börjar om 20. Ivarjefall, så mycket kärlek till gårkvällen och till mina 2 fina vänner som gjorde det så himla roligt!! X. 





För det vankas utgång

06:30 ringde alarmet och idag vart det inte lockande alls att gå upp. Åt en kvarg, gick till bussen, uppe i stan redan 08, solade och sen väntade gymet hör & häpna UTAN Celsius minns inte ens senast det hände faktiskt.. Kan lova att det tog emot att ens vara där suget vart inte lika stort som annars men körde några triceps & några mage (sjukaste supersetet evvveeer) sen 25 min på bandet i lutning. Bättre än inget och trots att busstiderna + dagens andra planer inte är det lättaste att ha och göra med så hann jag få in träning. Planering är mitt mellannamn!

Hade ett sjukt stort koffeinbehov vilket fick mig att inse att jag nog är koffeinberoende för här sitter jag med en latte på bussen... Hann alltså gå inom Espresso House och köpa den eh överdriv kanske?? Nu satte jag i halsen oxå visst är det bra med livebloggning inga detaljer utelämnas! Dags att lämna detta ämne känner jag. Dagens planer är ivarjefall att ta bussen vid 15 för att åka ner till Göteborg där jag Emilia & några av hennes vänner skulle jag tro ska ut! Första utgången och frågan är väl hur spårad den kommer bli ett svar som ingen vill veta hehe. Innan dess ska jag duscha käka packa lite och ta en nap skulle kanske sitta fint. Måste bestämma om det är smartast med rakt eller lockigt hår oxå där går väl ungefär 1 timme bort:) Är snart hemma så ska se till att ordna allt nu! Xxxx

(En randombild eller ingen alls vad är bäst?)

RSS 2.0