Tidig morgon!

Godmorgon! Precis ätit denna frukost ni ser på bild efter en tidig 4km lång powerwalk med mamma. Ställde klockan så vi kom iväg vid tio känns riktigt skönt nu efteråt! Var ju även ute själv och sprang både i lördags & igår, motivationen är på topp för tillfället :-D hörs nog senare. Xx


Instagram

TildaOlsen @ Instagram


Ny marinblå Lexington keps


Lördag i Göteborg

Hej!
Jag, Elin & Robin har spenderat dagen i en del affärer i Göteborg som ni såg tidigare var vi inne i NK-huset så gick vi till Lexington och som sagt köpte jag min nya kärlek där inne! 400 kr gick min keps på men helt klart värt det, inte ens en kille kan stå upp denna skönhet jag lovar er!
Köpte även en tvär go parfym :-D
Nästan direkt när vi kom hem tog jag mig en springtur (slog min förra tid, wallaaa känns bra!!!) så har hunnit göra andra övningar och käka kyckling & sallad perfekt för att bygga muskler hehe dags att ligga i nu ju ;-) Nu däremot har jag tänkt att bada!


Ph: Dagens + vit kofta
Xx.

Från NK

Precis köpt kärlek!!! Gissa vad..?


3 på dagens
24 minuters tripp

Dags för lite varmare breddgrader!


CASUAL

Casual

Varva ner, Ladda om


Hej!
Nyligen kommit hem efter fotbollsturnering mot några lag från skolan. Kom förvånansvärt på tredje plats, med tanke på min negativa, oseriösa & lata klass så är det riktigt bra!!! Men kan inget annat är tycka om de ändå!
Dock gäller det bara att varva ner & ladda om som sagt. Lite senare är det dags för seriepremiär för fotbollen waaaah vad jag är taggad hoppas på att benen är på min sida idag bara!


Ph: Lunchen nere på Sjuntorpsvallen, finns inget godare!!
Xx.
BeslutsångestBlommig snygg långklänning... Behålla till balen/middagen eller inte...?1 Maj

Hej Bloggis!
Kan säga att livet leker just nu och därav har jag inte bloggat på ett riktigt bra tag. Annars då? Första maj idag, Valborg igår vilket innebar Valborgs firande med några bland de härligaste! En tjej som vart med gav mig lite pepp till bloggen så detta är delvis till dig going!! Vaknade upp idag med sällskap breve, sommar väder ute & ledighet. Inte helt fel!
Just nu sitter jag ute i solen i bikini (!!!), vilket jag gjort de senaste timmarna och solbrännan börjar ta sig ;) Dock skall jag göra lite vettigt också som plugga matte inför nationella imorn annars träna fotboll ikväll.


Ph: Nyligen: fikamys med kusin, kusinbarn & hennes man & brownie på G

Xx.


RSS 2.0