För jag ska till GREEKLAAAND

Resfeber, otoppad kropp & oklar packning känns la sådär MEN om 12 timmar sitter jag på planet till GREKLAND!!! Vädret där nere är på topp, hotellet är så jäkla nice och min familj är allmänt skön. Tjugo plus i kanten till att det finns gym, förstå lyckan! Ingen hetsträning inte utan för jag trivs med att gå upp tidigt på morgonen och spendera tid på gymmet. Sägs vara grym utsikt från gymmet, troligtvis rätt ensamt och efteråt väntas hotellfrulle wow vilka morgonar jag har framför mig! Perfekt start på dagen med skön träning sen bada & sola resten av dagen. Börjar bli en aning förväntansfull nu och kan knappt förstå det faktiskt! Kommer inte inse det fören jag går upp 04 inatt för bege mig till Landvetter. Längtan är stor!

Annars då?
Gick upp tidigt idag som alla andra dagar. Solade 20 för 1. förbereda brännan tills imorgon 2. hade en 50lapp löst 3. Överby öppnade inte fören 10. Väl på Överby vart jag på jakt efter bikini men blev inget med det får klara mig med de 2 1/2 jag har helt enkelt. Sen tillbaka i stan mötte jag upp Emma på gymmet vid 12 och JÄKLAR vilket ben/rump-pass vi köttade igenom. En Emma som skriker och pushar plus dropset är inget att leka med tusan vad det brände!! Passet bestod oxå av uppvärming dvs HIIT 5 övningar x 6 set där kommer flåset och värmen/svettet igång sen körde vi då dropset i legcurl & benspark (vad heter det på engelska egentligen??), 1 ben i taget i samma övningar blev lite superset då vi turades om på maskinerna, utsida/insida i maskin, raka marklyft & rumplyft hängandes i rygglyften. Avslutade med superset 4 enkla övningar men 15x4 på vardera övning tröttar ut det sista. Själv avslutade jag på bandet som för övrigt ville tvinga mig att springa ville endast ta en pw så tänkte jag lurade löpbandet men nej nej den valde att stänga av sig istället för jag inte ökade tempo maxlutning borde väl vara nog... Blev ivarjefall 30 min där.

Nu har jag vart hemma ett tag och har käkat samt packat lite. Älskar mönstret på bikinin ni ser i bilden nedanför däremot har den en ordentlig scrunch men men lite rumpa har väl aldrig skadat? Ska strax ut på en prommis sen blir det duscha och se till att allt som ska med är på plats. Ååhhh vad jag ska njuta i en hel vecka! Uppdatering lär  det bli på instagram. PUSS


6 snapshots från Stockholm

Stockholms helgen har just passerat snabbare än någon tidigare helg och avslutet spenderas lite spontant hemma hos min gosiga mormor & morfar på landet i Nyköping. Direkt när vi kom fram blev vi bjudna på finmiddag nämligen tacos så legat i matkoma ett bra tag. Här blir vi kvar tills imorgon bitti och förhoppningsvis är vi hemma i bra tid då blir gymmet av - 4 DAYS TO GO!

Helgen då? Fredagen vart det heldagsshopping och vilken härlig dag! En himla massa prommis överallt blev till&med rekord på Moves så det vart inte dåligt. Trots kö 25 min bara för ta sig in till Hollister, 1h tittande & shoppande på Mathilde (Odd Molly lover som jag är var jag i himmelriket då det vart 40% på ALLT) & lite annat velande vart det inget lipande utan jag & Sis hade det supermys och båda vart nöjda efter käk på Kungshallen, egengjord Magnumglass & några fyllda shoppingpåsar rikare!


På lördag förmiddag hängde vi hemma hos min morbror med tjej & våra småkusiner där vi bodde. Busade & gosade med barnen innan vi åkte in till stan för käka och kika runt lite innan ONE DIRECTION! Planen var att käka på Vapiano men väl där vart det fuuuullt så vi hamnade på Taco Bar absolut inget att klaga på var hur gott som helst! Vi var oxå runt i Sturegallerian för att kika lite och hittade brallsen ni ser nedan riiktiigt sköna ska bara se till att använda de. Som sagt var lördagens huvudpunkt One Direction konserten låt mig bara skratta åt (utan hat) att Zayn garanterat fortfarande var hög efter de testade på det i Peru. Ingen kontakt med varken kamera eller publik kändes bara oengagerad och inte alls mysig som de andra kalla mig kritisk hahaa la väl märke till det endast för jag läst en artikel om fredagens konsert. Sis  tyckte ivarjefall att konserten var grym och älskade det vilket var huvudsaken!


Nu ska jag fortsätta slappa här blir väl massage av både mormor & deras massagestol. Sugen på en prommis faktiskt har ändå träningsskor med mig som jag borde se till att använda... Ja där bestämde jag att det får bli så nu på en gång. Hörs i veckan!

Sveeetttt

Jaha där vart mitt simkort låst. Min hjärna måste ha ballat ur totalt för kunde inte komma på min pin förstår verkligen inte vad som hände jäkligt oskönt att inte ha en fungerande mobil utan uppkoppling på Wifi... Annars då? Har 3 flugor som surrar runt mig snacka om irriationsmoment! Resten av insekterna/bina vid mina fönster ska vi inte ens prata om med 4 fönster & en balkongdörr dras aallllt hit. Har flugsmällan i högsta hugg sen hamnar allt på golvet och aa där ligger det en hel flugsvärm också mindre nice! Jobbigt liv meen bortse detta är livet ändå rätt skönt just nu. Vart i skolan vid 9 för städa skåpet dvs slänga all skit och lämna tillbaka böcker sen hade jag betygsamtal med idrottsläraren och hör och häpna jag fick ett himla C! EEeehh generöst! Hon sa själv jag inte vart med på x antal moment & vart borta en del hehe men det jag annars presterat vart bra inte ens jobbigt att löpa eller göra lite armhövningar liksom så ett C tackar vi för! Hade engelska en kort sväng frågan är ju vad jag ens gjorde där när jag annars är smidig på att skippa skolan vid rätt tillfälle men men kom ivarjefall till gymmet kanske vid 11 där jag körde lite rygg & bicce/tricce förmodligen minst engerifulla passet på länge men jag tog mig ivarjefall dit utan Celsius så det vart inte dåligt gjort faktiskt. Glömt ta med mig matlåda idag hur surt som helst men gjorde mig en sallad med 80% kyckling så fick funka dock fick jag inte käkat den förens jag kom fram till Näl (frissan today). Köpte förövrigt med mig en islatte att ha på bussen däremot tror jag de failade en aning med den smakade endast brända bönor och is... Ganska besviken! Som sagt klippte jag mig på Näl och slapp tårar och även ångest idag vilket jag är så glad över min frisör är verkligen den bästa jag någonsin vart med om. Alla som är nojiga över sitt hår borde gå till henne! Med frisör-härligt hår ni vet glansigt, fylligt, fräscht som man gärna vill ha forever bestämde jag mig för dra till gymmet. På vägen dit hade jag diskussion och rådfrågning med mig själv om jag skulle vara stark nog att inte köpa en Celsius meen det slutade med att min innersta vilja vann inte ens förvånad haha så med en Celsius ställde jag mig på bandet, givetvis i lutning, och där förstördes håret med svettöverflöd direkt. Sen kom E förbi och hetsa så efter 40 min prommis vart det bara att löpa för att ha en snap att skicka till honom. Blev 5 km sen RANN svetten herregud kolla bara bilden under hejdå fettet (muskler??:() kan man lugnt säga:) 

 
Nu måste jag avsluta för att följa med Sis bort till affären. Skönt med prommis behöver bli av med mer energi för har en känsla av att jag aldrig kommer kunna somna ikväll annars. Lovee!

London baby

LONDON ÄR BOKAT!
Wow! Stadsliv, shopping, engelsmän & fest tillsammans med Emma 6-10 augusti är vad jag har framför mig. Låter helt jäkla amazing i mina öron! Klubba runt på alla klubbar som ligger 5-10 min ifrån hotellet (även Oxford Street ligger bara några gator bort) kommer bli den perfekta utgångsdebuten för mig. Engelsmän är väl inte helt fel det heller hoppas på någon riktig gentlemen bjuder på drink sådär som i film när han ber bartendern fixa i ordning en och sen säga "han där borta bjuder" MMmmm jag skulle falla direkt! Längtar också efter storstadsmiljön dvs åka tunnelbana, gå vilse bland alla gator, hänga i Hyde Park, shoppa i bland annat Selfridges, äta väldens godaste brunch ute osv. Kommer lyxa rejält och inte snåla alllls haha ingen tid att tänka ekonomiskt utan gäller att få den bästa resan ever! Dricka drinkar, äta fin mat och känna att man lever helt enkelt. Shoppa i någon exklusiv affär som minne får det nog också bli. Märker nu att det får bli en hel del jobb i sommar för ha pengar att spendera men kommer vara så himla värt det! 

RSS 2.0