Kärlek vid första ögonkastet kunde hon inte ana att det var för det var ju trots allt ute på klubben som deras blickar möttes för första gången. Sjätte men dock sista natten i rad som hon & hennes bästa vän röjde The Doors var då Han dök upp. Sista natten då deras promise var att gå all in så att få Honom denna kväll ingick nu i deras löfte. De tidigare utekvällarna var det bara de som dansat tillsammans och emellanåt med varsin intressant kille men inatt ville hon bara tillhöra Honom. Bara Hans händer mot hennes kropp. Han var betydligt mer än intressant.

Alldeles för mycket pengar flög iväg på drinkar. Flera Ecstasy & Pina Colada senare var det tveksamt om det var klubben som snurrade eller helt enkelt alkoholen som slagit till. Vad som däremot också slagit till var självförtroendet över att få Honom göra mer än bara ha ögonkontakt med henne från 3 meters håll.

Ofrivilligt stod hon plötsligt vid hans sida där han satt vid baren. Hon gissade på att hon kommit till just denna plats tack vare en rymning från en ful & full man som försökte få kontakt. Hon tackade alkoholen som gjort valet att förflytta sig åt rätt håll. Eller var det ödet hon borde tacka? Hennes kropp dansade fortfarande och tillslut fick hon Honom att resa sig från stolen för göra henne sällskap. Hon tog av Hans keps och kände igenom Hans mörka, tjocka hår. Vad Han var fin. 

Tiden på klubben började rundas av och det var dax för stängning. Båda vännerna visste att hela resan nu höll på att rundas av men inte riktigt än skulle den få ta slut. Klockan var 03 och dem båda visste precis vad som passade perfekt efter en klubbrunda - nattbad. Hennes bästis & några andra nya män de stött på samt hon & Han tog sig tillsammans mot havet. Havet var kallt men hennes kropp varm utav lycka & kärlek. Det var nu hon kände livsglädje & kunde skratta utan att tänka på morgondagen. Eller dvs utan att behöva tänka på dagen som höll på att gry medan den femte tequila shoten fortfarande existerade i kroppen. Hon ville inte låta natten återgå till morgon. Hon ville inte behöva lämna Honom.

Vem hon heller inte fick lämna var sin bästa vän. Redan flera veckor innan resan var de överens om att aldrig lämna varandra. Oavsett vad. Men vem kunde ana att en kväll som denna skulle ske. Att den sista kvällen skulle överträffa hennes förväntningar. Att känslorna hon kände till & med förvånade henne själv. Hennes tvivel om att någonsin känna såhär igen blev ersatta utav Hans närvaro. Hans närvaro som fick henne att må bättre än någonsin trots de bara umgåtts i någon timme. Han var så rätt för henne. 

Det är nu efter hon skrivit denna text, månader efter denna kväll, som hon förstår att det faktiskt var kärlek vid första ögonkastet. Känslorna så starka att det tagit dagar att kunna beskriva händelsen i ord. Händelsen som går att beskriva med ord men känslor som är omöjliga att förklara. Så starka känslor hon känner vid bara tanken av Honom.

Att något så fint samtidigt kan vara så olyckligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0